Bank Asya 1.Lig 21.Hafta | Samsunspor'umuz 2 - 1 Karsiyaka

Başlatan MeL_55, 01 February 2009, 16:41:39

« önceki - sonraki »

Baskent_Samsunspor

red_white

ya arkadaş kasımpaşa bariz sattı maçı giresun hayatta yenemez o takımıı gel görki masa başıı götürdüler

Gaziosmanpaşalı3455

Dk 69 Hakemin kararına itiraz eden Burhan sarıkart gördü

Sol Açık

Şimdi nete girebildim ve sonucu görünce çok mutlu oldum. Çok zor maç ve çok önemli bir avantaj yakalamışız.

Bu arada diğer maçlardaki sonuçlar da oldukça ilginç. Yani hem Altay, hem Rize yeniliyor ve bunlar bence bizim için iyi. Ama hem Manisa, hem de Kasımpaşa da yeniliyor ki bence yenseler çok daha iyi olurdu.

etiglioglu

08 February 2009, 15:59:29 #499 Son düzenlenme: 08 February 2009, 16:01:16 Amsterdamli
Alıntı yapılan: şimşek_55 - 08 February 2009, 15:54:13
SİLDİM.. HAFTAYA  GUNGORENI  YIKACAGIZ HERKEZ EMIN OLSUN

doğru sölüyon kardeş ...umarım hedefleriniz gerçekleşir zaten biz karşıyakalılar olarak alışkınız bu tür şeylere...siz bize böle laflar etsenizde inşallah play off a çıkarsınız delikanlı karadeniz insanına sevgilerle...

Gaziosmanpaşalı3455

samsunmania

emre

3 3 3 olsun  ............................................

kuzey55

turgut yineeee kaçırdııııııııııııııııııııııııı

ali ihsan

KocumVolkan

malatyanın golleri serkan dökmeyle celil atmış hey allahım yarabbim ya :D :D

Gaziosmanpaşalı3455

Dk 71 Turgut Burhan'ın pasıyla ceza sahasıa girdi şutunu kaleci Kerem son anda kornere çeldi BU ADAM BENI WEREM EDECEK :( :( :(

Recep

Alıntı yapılan: Gaziosmanpaşalı3455 - 08 February 2009, 16:01:27
Dk 71 Turgut Burhan'ın pasıyla ceza sahasıa girdi şutunu kaleci Kerem son anda kornere çeldi BU ADAM BENI WEREM EDECEK :( :( :(
turgut seni bi marangoza göndermek lazım >:(

Gaziosmanpaşalı3455

HATIRLATIN   İSTANBULA GELENDE BU ÇOCUĞU MARONGOZZ RECEPE GÖTÜRECEM YAHU İLLALLAH DEDDİRTTİ BİZE

55.hakan