Bank Asya 1.Lig 21.Hafta | Samsunspor'umuz 2 - 1 Karsiyaka

Başlatan MeL_55, 01 February 2009, 16:41:39

« önceki - sonraki »

Baskent_Samsunspor

işte bu yaa bizde böyle adamlar olduktan sonra sırtımız hiçbirzaman yere gelmez

teşekkürler cembaba

birdost

Samsunspor'a Karşıyaka maçında başarılar dilerim.Adanadan Adanasporludan Samsuna selamlar.

samsunmania

Alıntı yapılan: birdost - 06 February 2009, 00:36:33
Samsunspor'a Karşıyaka maçında başarılar dilerim.Adanadan Adanasporludan Samsuna selamlar.

Sağolasın kardeşim. Size de mücadelenizde başarılar.

Akyol

Alıntı yapılan: birdost - 06 February 2009, 00:36:33
sizlerede başarılar..

sbc_emir

cem senni bir söğütlübahçeli olarak kutluyorummm hiçbirimizin haberi olmadann bizlerdn gizli bu işi ne ara yaptın bilmiyorummm ama söğütlübahçee çocuğunaa yakışırr bişe yapmışınn saolasınn kardeşimmm bnm bidakinee bizimde haberimiz olsun samsunun bütünn köşe bucak yerlerineee asalım bunlarııı

etiglioglu

ilk önce s.a
bizler karşıyaka olarak karadeniz insanını çok seviyoruz sıcakkanlı dürüst ve mert insan oldukları için...ALLAHIN İZNİYLE cumartesi gecesi yola çıkıyoruz ve sizlerle aynı stadda bulunmaktan mutluluk duyacağız tabiki amacımız galibiyet çok zor olsada ancak bu maç geçici dostluklar kalıcıdır bunları unutmayalım sizleri saygıyla selamlıyorum...orda görüşmek üzere hepiniz ALLAHA EMANET OLUN...

kaan

Alıntı yapılan: etiglioglu - 06 February 2009, 04:25:44
ilk önce s.a
bizler karşıyaka olarak karadeniz insanını çok seviyoruz sıcakkanlı dürüst ve mert insan oldukları için...ALLAHIN İZNİYLE cumartesi gecesi yola çıkıyoruz ve sizlerle aynı stadda bulunmaktan mutluluk duyacağız tabiki amacımız galibiyet çok zor olsada ancak bu maç geçici dostluklar kalıcıdır bunları unutmayalım sizleri saygıyla selamlıyorum...orda görüşmek üzere hepiniz ALLAHA EMANET OLUN...

Bizi nasıl karşıladığınızı hepimiz iyi biliyoruz başımızın üstünde yeriniz var gelin buyrun.

Giresun gibi taraftar kültüründen yoksun insanlardan sonra sizin gibi dost kültürlü insanlarla aynı tribünü paylaşmak bizim içinde mutluluk verici.

Şimdiden hayırlı yolculuklar...

pitbul055

umuttekin55

Alıntı yapılan: etiglioglu - 06 February 2009, 04:25:44
ilk önce s.a

eyw buyrun gelin

Tribün_ali

Bu maçta yerimi alacagım izine cıkıyorum karşıyaka bizim sempati duydugumuz takım güzel şekilde agırlayacagız inşallah kazanırız dostça geçmesi dilegiyle

cembaba

Alıntı yapılan: sbc_emir - 06 February 2009, 02:44:01
cem senni bir söğütlübahçeli olarak kutluyorummm hiçbirimizin haberi olmadann bizlerdn gizli bu işi ne ara yaptın bilmiyorummm ama söğütlübahçee çocuğunaa yakışırr bişe yapmışınn saolasınn kardeşimmm bnm bidakinee bizimde haberimiz olsun samsunun bütünn köşe bucak yerlerineee asalım bunlarııı

eyw. kardeşim.. Bi dahakine elbirliği ile yaparız :)

Sadece Samsunspor

HASAN

VEYSEL-TURGAY-KENAN-CAN

ÖMÜR-OKTAY-MURAT-SERCAN

TURGUT-BURHAN

valla şuan en ideal kadro bu diyebilirim ama hakanın yerinde kimi oynatır bilemem veya hoca taktik değişiklik yapabilir, zaten hocamız demişti rakibe göre oynayacağız diye, ksk 1 gol atıp üstüne yatan bir takım genelde maçları 0-0 1-0 gibi bitiyor eğer ilk 25 dk.da golü bulursak daha yenilmeyiz diye düşünüyorum turgut ve sercana büyük iş düşüyor, turgut kartal maçındaki gibi oynasın yeter, sercanın ise kıvrak hareketlerle ceza sahasına doğru girmesi lazım, can ulundan da bindirmeler bekliyorum geçen sene çok yapıyordu ama bu sene pek göremedik, oktay ise rakibin üstüne üstüne giderse gol bulabilir. kenan inşallah bazı kafa toplarını ıska geçmez eğer ıskalarsa o topa hasanın yetişmeside zor olur. defans dikkatli olmalı

King Of The North

King Of The North

pitbul055

turgay sağ bekde iyi gidiyordu.hiç olmazsa arada bir atağa çıkıyordu.kasımpaşa maçında 2.golümüzde turgayın ileri çıkmasıyla bulmuşduk.veysel bence iyi değil.turgayın yerine gokan kolamaçı alıp turgayı yeniden sağ beke yerleştirmeli hoca.