Bank Asya 1.Lig 21.Hafta | Samsunspor'umuz 2 - 1 Karsiyaka

Başlatan MeL_55, 01 February 2009, 16:41:39

« önceki - sonraki »

furkan5534

pitbul055

maç evimizde olduğu için kesin alacağımıza inanıyorum.oktay kardeşim patlama yapacak bu maçda

Clint_Eastwood

Giresunspor maçından sonra bizim için 2. kırılma noktası olan maç... Bu maçtan kesinlikle 3 puan almalıyız... Garip bir his var içimde Karşıyaka + Güngören= 6 puan geçiyor içimden... Hadi hayırlısı Samsunspor'um...

kadifekaleli

İlk Önce bu maç çok zor olacak lanet Giresun'a kaybetmemiz çok kötü oldu birde bu maçı kaybedersek işimiz zor.**.Giresun a 2 yıldır gol bile atamadı deli oluyorum inşallah Karşıyakayı yenebiliriz. İnşallah diyorum çünkü öyle bir takımımız var ki kimseyi banko yeneriz diyemiyorum. Umursuz, hedefsiz, ne oynadığını bilmeyen, ya bir SAMSUNSPOR topçusu Giresun'a yenilmeyi kabullenmemeli buna isyanı olmalı koca takımdan bir Allahın kulu direnmeliydi Ben giresuna gidip hücum etmeyen pasif bir futbol oynayan takıma güvenemiyorum o yüzden Karşıyaka gibi ilk 3 e oynayan bir takımı yenmek için Allahın yardımına ihtiyacımız var.Biz böyle Allaha bırakırsak işimizi bu kafayla 10 yıl daha çıkmayız.

ErkÇay55

Samsunsporumuz gününde olursa futbolcularımızda mücadelenin en iyisini sahada gösterirse taraftarımızın desteğiyle kimse karşımızda duramaz.Karşıyakanın durumu bizi hiçte hiç ilgilendirmiyor.Haydi Samsunspor göster kendini bol şans.

HaSaNCaN

bu sene ordaki 0-0 biten maçı site camiinin altında izlemiştim siteden arkadaşlarla güzel olmuştu :D

CurvaSudSamsunspor

Alıntı yapılan: HaSaNCaN - 05 February 2009, 12:56:17
bu sene ordaki 0-0 biten maçı site camiinin altında izlemiştim siteden arkadaşlarla güzel olmuştu :D

ewt beraber izledik arkadaşlarla o maçta ters bir kafa direk den dönmüştü kaleci hasanın ilk maçıydı ...

Kadir ÇELEBİ

Samsunspor-Karşıyaka maçın hakemi  Özgüç Türkalp

pitbul055

Alıntı yapılan: kadifekaleli - 05 February 2009, 12:06:09
İlk Önce bu maç çok zor olacak lanet Giresun'a kaybetmemiz çok kötü oldu birde bu maçı kaybedersek işimiz zor.**.Giresun a 2 yıldır gol bile atamadı deli oluyorum inşallah Karşıyakayı yenebiliriz. İnşallah diyorum çünkü öyle bir takımımız var ki kimseyi banko yeneriz diyemiyorum. Umursuz, hedefsiz, ne oynadığını bilmeyen, ya bir SAMSUNSPOR topçusu Giresun'a yenilmeyi kabullenmemeli buna isyanı olmalı koca takımdan bir Allahın kulu direnmeliydi Ben giresuna gidip hücum etmeyen pasif bir futbol oynayan takıma güvenemiyorum o yüzden Karşıyaka gibi ilk 3 e oynayan bir takımı yenmek için Allahın yardımına ihtiyacımız var.Biz böyle Allaha bırakırsak işimizi bu kafayla 10 yıl daha çıkmayız.

pitbul055

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 05 February 2009, 13:36:55
Samsunspor-Karşıyaka maçın hakemi  Özgüç Türkalp

valla benim için beceriksiz bir hakem

Sercan

Sercan

Kişisel Bilgiler
Ad Soyad : ÖZGÜÇ TÜRKALP 
Meslek : Diğer 
Lisans Bilgileri 
Lisans No : 13248 
Klasman : Üst Klasman Hakemi 
Bölge : ANKARA 

kadifekaleli

Gaziosmanpaşalı3455

Alıntı yapılan: bluegreen55 - 04 February 2009, 17:19:54
Kazanmamız gereken bir maç ve bütün iç saha maçlarımızı kazanmalıyız.Bunu yapacak güce sahibiz ama en genç kadro bizde olduğu için seyirci desteğine inanılmaz derecede ihtiyacımız var. Bunun için samsunspor.biz sitesi olarak bir kampanya başlatabiliriz.Her iç saha maçımız öncesi maç günü maç saati ve bilet fiyatlarının maç saati hava durumu raporunun yazdığı "süper lige tekrar çıkmak için tam destek" yazılı afişler basılıp samsunun her köşesine duraklara asılıp taraftar gruplarınca dağıtılabilir.En azından herkes kendi mahallesine assa bile seyirci sayısını etkileyeceğini düşünüyorum.denemekte fayda var.Sonuçta eminim hayat gayesinden haberi olmayan insanlar bile duysalar bir etkinlik olarak değerlendirebilecektir.Sonuçta 2. ligdeyiz ve takip etmeyenlerin duymayacağı bir durum belkide...

İnsanları teşvik edelip bu sevdaya bağlanmalarına vesile olalım...
KESİNLİKLE YÜREKTEN KATILIYORUM ÇOK İYİ ANALİZ EDİLMİŞ VE ÇOĞUMUZUN İÇİNDEN GECİRİP UYGULAMAYA GECİLEMEMİŞ OLUMLU BİR DÜŞÜNCEDİR.SAMSUNDAKİ ARKADAŞLARIN DİKKATINE

havzalı55

bu karsıyaka  macını iyi bir oyunLA aLaLım  istanbulda ki qünqören macı süper olur taraftar akar