Önümüzdeki Sezon 55 Numaralı Formayı Kim Giysin ?

Başlatan HoliganSamSunLu, 25 January 2009, 14:09:43

« önceki - sonraki »

kaptan 55

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 26 June 2009, 11:59:13
Topçu sigarası olduğu için zararı yok arkadaşlara sanırım
iyi bunlar sigara içiyo zekim tümer bizdeyken cigaralık içiyodu

King Of The North

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 26 June 2009, 17:30:02
iyi bunlar sigara içiyo zekim tümer bizdeyken cigaralık içiyodu

Valla kanka bunlar iş yapsa sigara migara da göze gelmez ama 20 yaşında adam sahada gezerse olmaz,Tümer gene iş yapıyodu.

yaman55

Oflu

orhan

sahada yüreği ile oynayana yakışır bu forma oda murat yıldırım

kuzey55

taraftarın 55 gibi kutsal formayı layık gördüğü isim CAN ULUN...aynı zamanda yönetimin takımdan göndermek için ısrarla anlaşmadığı isim yine CAN ULUN...inşallah gitmeyecek ve biz onu tribüne çağırdığımızda her zamanki gibi armamızı öperek bize koşacak..

55.hakan

can takımda kalmazsa murat yıldırım illa samsunlu olmasına gerek yok o formayı taşıyacak ahlak ve yetenekte anlayışta olması yeterli..

beşnumara

Alıntı yapılan: hakanelgun - 26 June 2009, 23:32:03
can takımda kalmazsa murat yıldırım illa samsunlu olmasına gerek yok o formayı taşıyacak ahlak ve yetenekte anlayışta olması yeterli..
murat yıldırımı çok severim çok efendi çok da iyi bir oyuncumuz ama sanki önümüzdeki zaman içerisinde murat yıldırımı elimizde tutamayacağız gibime geliyo.sanki tekrar avrupaya dönmek isteyecek gibi geliyo bana.neden böyle bir düşüncedeyim bilmiyorum ama hislerim bu yönde.eğer böyle bir şey gerçekleşirse bize yazık olur.Diğer takımlar bu tür oyunculardan trilyonları götürüyor biz de bedavaya elimizden kaçırırız.aaahhh aaahhh şu süper ligde olacaktık da bak o zman ne paralar kaldırıyorduk

Tiryakiler55

ben giyinim :D oynadigim kulüpte gelecek sezon icin numara konusu varsa eger 55 numarayi istedigimi söyledim :D

**KaR6**

erol kapusuz bile giydikten sonra kimseye sen giyemezsin diyecek halimiz yok.. kim kendini layık goruyosa o giysin..

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Bugün caner le ilgili haberi okuduktan sonra ben 55 numaralı formayı caner e gönderelim o giysin.zaten yedek kulübe de oturuyor konyaspor için sorun olmaz.belki o formayı girdikten sonra ne kadar samsunspora ne kadar nankörlük ettiğini anlar diyeceğim ama biz samsundayken adam edemedik ki,şimdi konya da adam edelim?

celebi

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 27 June 2009, 13:39:42
Bugün caner le ilgili haberi okuduktan sonra ben 55 numaralı formayı caner e gönderelim o giysin.zaten yedek kulübe de oturuyor konyaspor için sorun olmaz.belki o formayı girdikten sonra ne kadar samsunspora ne kadar nankörlük ettiğini anlar diyeceğim ama biz samsundayken adam edemedik ki,şimdi konya da adam edelim?

ayva çiçek açmış yaz mı gelecek caner SAMSUNA nasıl gelecek denilirdi önceden :D

HoliganSamSunLu

bencede can veya oktayın giymesi gecen sene takımda canını dişine takıp mücadele eden az insansdan ikisi ikisinede çok yakışır.

Turuncu

germencisse