Önümüzdeki Sezon 55 Numaralı Formayı Kim Giysin ?

Başlatan HoliganSamSunLu, 25 January 2009, 14:09:43

« önceki - sonraki »

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: 14.basamak - 25 June 2009, 00:15:23
İçine sığabilirse, Hakkı giysin..
bu fikir güzeldi.olmazsa yzy veya samsunspora sahip çıkmayan vekiller giysin.belki formanın numarasına bakıpta samsunspor düşer akıllarına

HoliganSamSunLu

bakana verelim birazda onlar bedel ödesinler.... hep samsunspormu ödeyecekler 55 numarayı giymenin bedeli samsunsporu süper ligde görmek

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 25 June 2009, 00:22:22
bakana verelim birazda onlar bedel ödesinler.... hep samsunspormu ödeyecekler 55 numarayı giymenin bedeli samsunsporu süper ligde görmek
onlar bu formayı satarlar paraya.zaten samsun için en iyi yaptıkları iş satmak

HoliganSamSunLu

aynen orasıda var bunlar sırtlarındaki formayı bile satan adamlar

bengülü

seneye ben giyeceğim 55 nolu formayı onların hiç biri haketmiyor ancak bu numara taraftara yakışır 12.adam misali

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: bengülü - 25 June 2009, 00:51:22
seneye ben giyeceğim 55 nolu formayı onların hiç biri haketmiyor ancak bu numara taraftara yakışır 12.adam misali
şimdiden hayırlı olsun.

HoliganSamSunLu

helal recep yakışır bizim kalbimizde 55 gerçi ama sırtımızdada taşırız evvel allah

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 25 June 2009, 00:53:22
helal recep yakışır bizim kalbimizde 55 gerçi ama sırtımızdada taşırız evvel allah
çoğu futbolcumuzdan daha iyi ve layıkı ile taşıyacağımız kesin

bengülü

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 25 June 2009, 00:56:50
çoğu futbolcumuzdan daha iyi ve layıkı ile taşıyacağımız kesin

kesinlikle katılıyorum çünkü bizde forma aşkı samsunspor aşkı 55 sevdamız  var hiç bir şekilde ihanet etmeyiz

Tufan

ya Cana verilmeli yada 55 taraftar forması yapılıp bir daha kimseye verilmemeli

14.basamak

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 25 June 2009, 00:53:22

koruyabileceğine inanan herkes giysin..

bengülü

baha55

veis

55 numara taraftarın olmalı bana göre en güzel seçimde bu olur.kaldıki saydıklarınızdan hiçbiri bir emin kar veya ercan kol olamıyacagı için taraftar en mantıklısı bence.