Bank Asya 1.Lig 20.Hafta | Giresunspor 1 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 24 January 2009, 16:52:15

« önceki - sonraki »

Recep

ne kadar terbiyesiz ne kadar karaktersiz ne kadar ******* varsa gurbetçi çotanaklar denilen ******* sitede hepsi onun bunun çocuğu bunlarlamı kardeş olacam bunlar yunanlıdan beter maçın başından sonuna kadar sövdüler kendilerini erkek sayıyo dönme herifler hepinizin babasıyız lan biz ne hayırsız evlatsınız siz

Sony

Şansla gelen başarı başarı değildir...Giresunla bu saatten sonra işimiz olmaz...onlar geldikleri gibi B kategorisine devam...bizde bıraktığımız süper lige devam ederiz...Üzülmesinler giresunlular ben gene kırşehir-Giresun maçlarında izlemeye giderim  ;D

Recep

Coşkundere: "Talihsiz bir gol yetik"
01 Şubat 2009 / 15:58
Ercüment Coşkundere yaptığı açıklamada, son derece üzüntülü olduklarını uzatma dakikalarının sonunda yedikleri golle maçtan puansız ayrılmak zorunda kaldıklarını söyledi.

Olumsuz saha şartlarının futbolu etkilediğini kaydeden Coşkundere: "Pozisyonu az bir maç oldu. Ancak her iki takımda iyi mücadele etti. Hakan'ın oyundan atılmasıyla son yarım saati 10 kişi oynamak durumunda kaldık. Bir anlık konsantrasyon eksikliğimiz sonucunda da talihsiz bir gol yetik üzgünüz" dedi.

Yapma ya hocam on kişi kaldık diye bütün forveti çıkartıp takımı geriye yasladın yoksa biz bu maçı alırdık bu maçın bütün günahı sana ait

şimşek_55

Taktıksel olarak hatalı bır mac.  H.kocarslan   deplasman kaldıracak  bır futbolcu degıl ancak onu ıc saha maclarında  degerlendırmelıyız.  Deplasmanda  kesınlıkle   omur-murat ıkılısını  degerlendırmemız lazım.Onumuze  bakıyoruz

ahk34

Alıntı yapılan: recep55 - 01 February 2009, 17:04:39
Yapma ya hocam on kişi kaldık diye bütün forveti çıkartıp takımı geriye yasladın yoksa biz bu maçı alırdık bu maçın bütün günahı sana ait

alırdık almasınada tff başakanı olacak basiretsiz orda olmasaydı sen son dakika protokolün halini duymadın sanırım adamlar bizim yöneticilere yapmadıklarını bırakmadılar

kuzey55

bu hakan koçalaslan denen trabzonllu öküz mümkünse oynamasın artık.her maç kartmı olur yahu.bütün takımın emeğini boşa harcadın.milletin maskarası olduk resmen.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: kuzey55 - 01 February 2009, 17:44:30
bu hakan koçalaslan denen trabzonllu öküz mümkünse oynamasın artık.her maç kartmı olur yahu.bütün takımın emeğini boşa harcadın.milletin maskarası olduk resmen.

katılıyorum ne kadar gereksiz sarı kart görüyor uyarı versinler veya para cezası

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 01 February 2009, 13:27:14
az sonra derse gidecem o yüzden burda değilim takımımıza sonsuz başarılar, taraftarımızda sağ salim gitmişlerdir inşallah, haydi samsun göster büyüklüğünü alalım artık şu kritik maçı

şuana kadar bütün kritik maçlarad hep kaybettik, inşallah bu sefer alacaz

HAYDİ KIRMIZI ŞİMŞEKLER

demiştim abicim ben her zaman kritik maçları kaybediyoruz yine kaybettik. böyle şans olmaz olsun çok yazık oldu hedef yine ilk 10 gerçi ilk 15de olsa farketmez ilk 10a giren süperlig gitmiyor nasılsa.

bu arada ilk yarı sonucunu ve maç sonucu bana mesaj olarak ileten kaan arkadaşımıza teşekkür ediyorum.

son olarakda bütün spor sitelerinde yok derbi giresun'un yok efendim karadeniz derbisi giresunspor'un, lütfen böyle haberlerin altına yorumlarını yazın giresun-samsun maçı hiçbir zaman derbi olamaz giresunda kimmiş, benim bildiğim karadeniz derbisi trabzon-samsun dur lütfen gerekli şeyleri spor sitelelerinde yazalım

red_white

berkay55

gereksız bı adam benı yemektende ettıı yurtta gıresunluyla ıddaaya gırdık

kuzey55

neyse bu çokonatları da ne olduğunu görmüş olduk...zaten biliyoduk ama tescillenmiş oldu...zaten meşhur oldular türkiyede :D

edmontdante

İçeride  aslan dışarıda kedi.Ne zaman ümitlensek gerisini getiremiyoruz.
Maç hakkında bir şey bilmiyorum izleyen arkadaşların yorumlarını beklyorum merakla.
Ama şu Hakan KOÇARLAN'ın bu şeylerinden illallah geldi artık.Saçma sapan kart görme alışkanlığı var adamda.Artistin teki.Acaba bu sefer neler yaptı merak ediyorum

kaan

Alıntı yapılan: edmontdante - 01 February 2009, 18:31:42
İçeride  aslan dışarıda kedi.Ne zaman ümitlensek gerisini getiremiyoruz.
Maç hakkında bir şey bilmiyorum izleyen arkadaşların yorumlarını beklyorum merakla.
Ama şu Hakan KOÇARLAN'ın bu şeylerinden illallah geldi artık.Saçma sapan kart görme alışkanlığı var adamda.Artistin teki.Acaba bu sefer neler yaptı merak ediyorum
2. kartın haksız olduğunu söyledi bi kaç insan ama bu maçtan önce ligte 6 sarı kartla genel sıralamada ilk 3e oynuyordu.7.ci sarı kartını gördü 8.ciyide görüp yaktı bizi.

mehmet yılmaz

Metin Aktaş tescilli bir Çömlekçi ürünüdür!

Yazık oldu, Giresun küme düşecek takımlardan birisi bence.

Sonra uzun uzun yazarım.

Kaya

Taş yedik,çamura battık,hakeme takıldık oysa ne umutlarla gitmiştik giresun'a istediğimizi alamadan geri dönüdük ne yazık ki

Maça gelince ilk yarı ilk 10 dakikanın haricinde top sürekli bizdeydi deplasmanın verdiği tedirginlik futbolcularımızın üzerinde olmasaydı ilk yarıda bitirebilirdik.İkinci yarıda ise şöyle bi 70 olsun biz bunlara rahat gol atacağız derken zaten ilk yarıda hekamin gözüne batan hakan takımı resmen yaktı tamam belki sarı kartlık bir pozisyon değildi ama bir kere hakem takmıştı işte.

Arkadaşlar hocanın 10 kişi kaldıktan sonra ki değişikliklerini eleştirmiş haklı oldukları noktalar var tabi ki bana göre en azından turgut veya oktay dan biri 90 dakika saha da kalmalıydı bu oyuncularımız çıkınca giresun dan zaten 10 kişi kalmanın vermiş olduğu güven eksikliğiyle baskı yemeye başladık ve 90+ da golü kalemizde gördük.

Ne yazık ki dönüm noktası dediğimiz maçları alamıyoruz bu gösteriyor ki büyük oranda tecrübe eksiğimiz var bu kadroyla bu kadar demek zorunda kalıyoruz inşallah önümüzdeki maçlardan puan kayıpsız ayrılırız.

Son olarak giresun seyircisine gelince her zaman dediğimi gibi futbol da dost yoktur sağolsunlar en güzel örneğini bugün bize karşı sundular. kafamıza taş ve bilimum benzeri şeylerden gönderdiler  canlarısağolsun ama orta da bir gerçek var ki takım 10 kişi ve kötü oynarken son anda bizden maçı aldılar bana göre giresun bu lig de tutunamaz keşke futbolcu kardeşlerimiz ilk yarıda biraz daha cesaretli olup maçı koparabilselerdi...