Bank Asya 1.Lig 20.Hafta | Giresunspor 1 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 24 January 2009, 16:52:15

« önceki - sonraki »

55.hakan

bariz gol pozisyonlarını harcamamak gerekir deplasmanlarda kazanırsak süper olur temkinli olmak lazım yine de giresun da kazanmak isteyecektir.2/0 olsun bizim olsun

Burak55

Kaya

maça gidecek arkadaşlara hayırlı yolculuklar ALLAH yolunuzu açık etsin yenip te gelirsiniz inşallah

Burak55

Alıntı yapılan: iak5529 - 01 February 2009, 02:30:10
maça gidecek arkadaşlara hayırlı yolculuklar ALLAH yolunuzu açık etsin yenip te gelirsiniz inşallah

Amin !

berusa55

Maça giden tüm kardeşlerimize, dostlarımıza ve büyüklerimize kazasız belasız yolculuklar diliyorum. Allah yolunuzu açık etsin. Dönüşünüzün gidişinizden çok daha keyifli olması dileğiyle!

sirin_polis25

red_white

sirin_polis25

daha gecen sene çıktılar 3maç yaptık hepsini kaybettik ama bu maçta 3maçında acısı çıkacak bence fark atacaz

kaan

Aman dikkat bu çocuğa iki maçtır boş geçmiyo bize.Kesinlikle bi markaj lazım hücum hattını resmen bitiririz antonu halledersek.Çok hızlı ve teknik gökhan oynarsa bu hafta büyük bi ihtimal halleder.

red_white

antonu tutarsak çok iyi olur sülük gibi bir oyuncumuzun yapışması lazım hızlı bir oyuncumuzun

SerhaT55

HER  YERDE HER ZAMAN  ŞAMPİYON  SAMSUNSPOR    tabikide bu mac  bizimdir inşşallah ;)

kuzey55

maç saatini beklemeye başladık.haydi çocuklar güldürün yüzümüzü..maçı veren bi radyo var mı acaba?

kaan

Alıntı yapılan: kuzey55 - 01 February 2009, 12:27:57
maç saatini beklemeye başladık.haydi çocuklar güldürün yüzümüzü..maçı veren bi radyo var mı acaba?
Abi bütün taraftar sitelerine baktım adamların yok inşallah buluruz ama haber exen canlı anlatım verecek yine.

red_white

kontorolü elden bırakmayıp ilk dakkalardaki baskıları 10 dkka anca sürücektir sonra ağırlığımızı koymalıyız

cem 55

geçen seneki maçı giresundan bi radyo canlı yayınlamıstı bence bu maçtada radyo yayını olur heyecanla gene pc basına geçip bekleyecegiz haydi samsunum taraftarın aşkına mazinin aşkına renklerin aşkına al şu maçı