Samsunspora ve Samsuna yeni stad yapılmalı.

Başlatan kayacan, 15 January 2009, 01:13:58

« önceki - sonraki »

SSBiz Gençlik

18 September 2009, 10:12:53 #135 Son düzenlenme: 18 September 2009, 10:35:58 kolloid
Stadımızın 55055 kişilik olmasını çok istiyorum ;)

Oflu

Alıntı yapılan: kolloid - 18 September 2009, 10:12:53
Stadımızın 55055 kişilik olmasını çok istiyorum ;)

Peki kim dolduracak o stadi kardesim?  ;)
Gerci, bizim haydutlar bedavaya sallar milleti stada, ama yesyeni bir stadimiz olsun insanlarin sadece stadi görmek icin bile gelecegi kanaatindeyim...

Tribün_ali

Oflu takımın iddası olsun sen 55055 kişilik stdayuma girmeye bilet bulamassın

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: Tribün_ali - 18 September 2009, 16:40:50
Oflu takımın iddası olsun sen 55055 kişilik stdayuma girmeye bilet bulamassın
takımımız basarılı olsunda stad işi kolay

55Melek55

gezmediğimiz stad mı kaldı inonü kadıköy samiyen malatya denizli alsancak ordu giresun rize cebeci biz her hafta sonu deplasman yapıyoruz lafını bilde konuş Mabedime 19 Mayısıma laf ettirmem bana göre gayet güzel beğenmiyosan girme o stada

inönü ok , kadiköy idare eder, digerleri fos....

sen samsunu ve samsunsporu amele takimlarla mi kiyasliyorsun...bizim ufkumuz...avrupa dako stadlar gibi olmali...,.

bir arena münih, frankfurt, schalke, san siro, vs...

sen burala gittin mi?????..ha sen haddini bilerek konus...samsun 19 mayis satdi hic de güzel bi stad degil. gercekleri renkdaslikla kiyaslandirma...

bizim stadimiz, eski ve kötü bi stad...

55sirinler55

AntZ

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 18 September 2009, 16:55:34
takımımız basarılı olsunda stad işi kolay

Taraftara stad mı başarıyı getirir başarı mı stad yaptırır diye sormuşlar, ben takımımı desteklerim, gerisi beni ilgilendirmez demiş.  ???

Yeni stad yapılan iller;

Rize --> Başbakan
Kayseri --> Cumhurbaşkanı

Ne zaman ensemiz kalınlaşır, o zaman bu tür konuları konuşabiliriz. Kim yapacak bize stadı?

samet haci

eLLis

Yzy den hala bi spor salonu yapmasını bekliyorum demişti bir aralar 9000 kişilikmiydi neydi 2016 avr.şam. adayıyız neden Samsun düzenlenecek illerden biri yapmaya çalışmıyorlar stad yapacaksın ve dünya 1 hafta sana bağlanacak daha ne olsun bu şehir nasıl reklam yapacak bilmiyorum.

kayacan

Alıntı yapılan: eLLis - 18 September 2009, 18:21:03
Yzy den hala bi spor salonu yapmasını bekliyorum demişti bir aralar 9000 kişilikmiydi neydi 2016 avr.şam. adayıyız neden Samsun düzenlenecek illerden biri yapmaya çalışmıyorlar stad yapacaksın ve dünya 1 hafta sana bağlanacak daha ne olsun bu şehir nasıl reklam yapacak bilmiyorum.

İleri görüşlü bir kardeşimizsiniz bu çok belli.Aynen katılıyorum.

AntZ

Alıntı yapılan: eLLis - 18 September 2009, 18:21:03

Avrupa Şampiyonası değil Karadeniz Oyunları aday adayıyız, YZY spor salonu yapar bundan şüphem yok, ne de olsa spor salonunda Samsunspor'umuzun menfaatine bir durum yok ortada.

eLLis

Alıntı yapılan: kayacan - 18 September 2009, 18:26:01
İleri görüşlü bir kardeşimizsiniz bu çok belli.Aynen katılıyorum.
Teşekkür ederim.

AlıntıAvrupa Şampiyonası değil Karadeniz Oyunları aday adayıyız, YZY spor salonu yapar bundan şüphem yok, ne de olsa spor salonunda Samsunspor'umuzun menfaatine bir durum yok ortada.
Türkiye olarak demiştim Avrupa Şampiyonasını.Karadeniz oyunları biraz sallama bişe yine katkısı olacaktır en azından şehirde tesis artar bu açıdan iyi.

Oflu

Trabzon varken bize ne Karadeniz oyunlari koklatirlar nede Avrupa Sampiyonasi

kayacan

14 Ocak 2009 - 20 Nisan 2011 Samsun için yapılması gereklidir dediğimiz stadın 2,5 yıl sonra artık hayata geçmeye çok yakın olması beni çok mutlu etti. Samsun için hayırlı olacak inşallah.

kayacan

2009 yılındaki yazımı birokuyun.Bir çoğu tam istediğimiz gibi oluyor. Müsadenizle biraz gurur duyacağım kendimle :)