Samsunspora ve Samsuna yeni stad yapılmalı.

Başlatan kayacan, 15 January 2009, 01:13:58

« önceki - sonraki »

tanju55

Alıntı yapılan: europe_55 - 14 April 2009, 13:18:14
Bence Karadeniz´in tek Büyüksehri olarak bize daha büyük, daha modern bir stad gereklidir...

kýrmýzýbeyaz55

Modern stad yapılacaksa ve bu olanak mevcutsa böyle bir yatırıma kimse hayır demez..Netice de 50 yıllık yatırımlardır bu tür sosyal kültürel yapılar..
Bir de Eski Modern Kimliğimize kavuşabilsek..

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Inşallah yapılır.düşüncesi bile güzel.ama bizdeki çakma samsunlular destek vermezler.onların görevi samsun a hizmet değil.samsun sınırları dışındaki diğer karadeniz illerine yavşıyor lar hepsi

bankocu55

bence yeni stada gerek yok tribünler sahaya yaklassın yeter su anda stad kapasitesi bize yetiyor ancak süper lige cıkınca kapasite büyütülme düsünülebilir

sadece55

Alıntı yapılan: Serpico55 - 28 May 2009, 21:50:42
Bu goruse katılmıyorum evet durumumuz vahim olsada bir cıkıs yolu bulmamız gerek. Elimiz kolumuz baglı oturmak kabul edilebilecek birsey değil.Kendimize kaynak yaratalım diyoruz bunu stadımızın yenilenmesiyle ve yukarda arkadaslarımızın dedigi gibi yeni yapılacak trıbunlere alısveris merkezleri yaparak saglayabiliriz .Dusunsenize magazaların her biri samsunspor uzerine ve kiralık tıkır tıkır ıslıyor bunun yanında sozde belediye destegi bizi bir anda eksiden artıya cıkarabilir ama bu olusum icin cok ama cok caba sarfetmek gerekecek . Bunu bakanları olan klupler cok rahat yaptılar .Konyaya bile yeni bir stad yapılacak. Kabul etmek cok guc .Cunku Konya samsun la , Konyaspor Samsunspor  la , Konyaspor taraftarı Samsunspor taraftarıyla kıyaslanamaz . Yanına bile yaklasamaz Konya. Ama gel gor ki  Konyaya o guzelim stad dikilecek. Samsuna ise hicbir sey yok. Bu da masa bası oyunların sonucu olsa gerek...

Herşey taraftar ile olsaydı  dediğin doğru ancak Konya dediğin şehir müthiş bir sanayi şehridir.Ayrıca Konyanın Konumu ve nufusu bakımından da bizden gelişmiş bir şehirdir benim gördüğüm kadarıyla Samsunun en büyük sorunu kendi insanlarını tutmamasıdır.Bu şekilde herşey çok zor cidden

samet_55

doguparkın karşısındaki sanayi bloklarını yıkacaksın..19 mayıs statını amatörlere bırakacaksın..yeni statın adınıda(dogupark-arena) koyacaksın..statın.altınada..restorant-sinema-kafe-sosyaldonatı falan-yani stat sadece maçın oldugu günlerde degil ..her gün canlı ve hareketli olacak para kazanacak oparada külübe kalacak.stat 40 bin kişilik olacak..stattan doguparka geçişiçin dev bir üst geçit yapacan..allahım ne güzel hayal kurdum.ama inşallah gerçek olur..AMİN

King Of The North

Stadımız konum olarak fena yerde sayılmaz ancak daha büyük olabilir,tribünler sahaya yaklaştırılıp alışveriş merkezleriyle de cazip hale getirilebilir.40 bin kişilik stad ancak yeter bize,süper ligde de 19 bin kişilik stadla 500.000 nüfuslu bir şehir orantısız olur,daha önce süper ligdeyken bunun örneklerini çok yaşadı.Bir trabzon maçına 5 saat önceden gidip zor yer bulduğumu hatırlarım.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Valla samet55 kardes hayalini okurken mutlulugun carpim tablosunda gezinir gibi oldum.aslinda imkansiz bir hayal degil anlattiklarin,ama gel gorki samsunspor aski zirvede degil bizim para babalarinda,Insallah hasbi aga gibi ozde samsunlular cikar bir gun...

Pergani 55

Alıntı yapılan: BİR SEVDADIR SAMSUNSPOR - 04 June 2009, 11:10:47
Valla samet55 kardes hayalini okurken mutlulugun carpim tablosunda gezinir gibi oldum.aslinda imkansiz bir hayal degil anlattiklarin,ama gel gorki samsunspor aski zirvede degil bizim para babalarinda,Insallah hasbi aga gibi ozde samsunlular cikar bir gun...
evet dostum inşallah dediğin gibi yeni bir Hasbi Aga çıkar.mekanın cennet olsun büyük başkan seni çok arar olduk...

kayacan

AlıntıSamsun´a da yakışmaz mı ?
Samsunspor, Bank Asya 1. Ligi'nin 4. haftasında Çaykur Rizespor'un konuğu olmuş ve sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrılmıştı. Maçın yanı sıra dikkatleri çeken ve herkesi kendisine hayran bırakan bir şey vardı Rize'de. O da, açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı Yeni Rize Stadı idi. Rize Atatürk Stadı'nın yıkılması, yıkılan yere Çaykur Rizespor'a gelir sağlayacak bir iş merkezinin yapılması ve Yeni Rize Stadı'nın çok kısa bir zamanda inşa edilmesi Çaykur Rizespor için büyük bir şans oldu.

YÖNETİCİLER DE HAYRAN KALDI
Tüm tribünlerinin üzeri kapalı olan ve hem görüntüsü, hem de ambiyansı ile rakip takımların da korkulu rüyası haline gelmeye başlayan Yeni Rize Stadı, Kırmızı-Beyazlı yöneticilerin de büyük ilgisini çekti. Aynı sistemin neden Samsunspor için de uygulanmadığı ve Karadeniz'in tek büyük şehri durumundaki Samsun'un bu şekilde yatırımlardan muaf tutulduğu düşüncesi insanların kafalarında değişik düşüncelere yol açarken, stadı gören taraftarlar, "Kayseri, Sivas ve Rize gibi şehirlere çok muazzam statlar yapıldı. Samsun'un ve Samsunspor'un neyi eksik?" diye sormaktan kendilerini geri alamadılar.

http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=30080

Nİhayet kamuoyuda dediğimize gelmeye başladı.Etrafa yapılan harika stadlar Samsunlu yöneticileri utandırmaya kamuoyunuda uyandırmaya başladı.

Ben Ofosu

bu haber açık ve net bir şekilde haber'in her zamanki kolpa resimlerinden. haber yapamıyorlar ellerindeki fotoğraflara göre haber metni yazıyorlar. az diyaloglara bak , pollyanna çizgi filmi gibi.  :D

kayacan

Alıntı yapılan: Ben Ofosu - 17 September 2009, 16:02:01
bu haber açık ve net bir şekilde haber'in her zamanki kolpa resimlerinden. haber yapamıyorlar ellerindeki fotoğraflara göre haber metni yazıyorlar. az diyaloglara bak , pollyanna çizgi filmi gibi.  :D

Söyleyecek laf bulamıyorum......Üstelik bu yorum sahibi gazete tarafından dava edilebilir.....

Ben Ofosu

Alıntı yapılan: kayacan - 17 September 2009, 16:05:08
Söyleyecek laf bulamıyorum......Üstelik bu yorum sahibi gazete tarafından dava edilebilir.....

güzel kardeşim senin stad konusundaki fikirlerin ve samsun için çabalarını biliyorum. ama haber gazetesi gibi samsun'un malum düşmanlarından olan bir basın kurumunun bu haberini samimi bulmuyorum. en azından bizi işbilmez yöneticilerin böyle şeylere heves ettiklerini düşünümüyorum. onlar ancak günü kurtaracak sığ hamlelerin ekibi olabilirler.

supernatural_55

Haber gazetesi orduda turguta çok iyi diyen gazete kayacan.bu haber bence de kolpadan bi haber.bizim stad hele de orduyu gördükten sonra muhteşem.süper lige layık bi stad.tek eksiği kale arkalarının pist nedeniyle uzak olması,bu sorunu halletsinler rizeliler gelsin bizim stada hayran kalsın sonra yönetimle birlikte..boş bi haber maksat sözde görüntü...

berusa55

Bizim stadımız Rizenin stadından hem kapasite olarak daha büyük hem de görünüm olarak çok daha güzel. Hele ki kale arkaları da yaklaştırılsa stadımız rakip takımlar için çok zor bir hale gelir. Rize'nin stadıymış!