Samsunspora ve Samsuna yeni stad yapılmalı.

Başlatan kayacan, 15 January 2009, 01:13:58

« önceki - sonraki »

tanju55

bu projeyi sn. hasan basri güzelogluna sunmamiz lazim...
en azindan o samsunsporun samsunun tek markasi oldugunun farkinda...
yzy kaldiysa yandik...

celebi

aslında bize stad falan lazıım değil şu takıma sahip çıksınlar yeter

kayacan

Bize tam tersi stad lazım.Stad gelir getirecek bir yatırım olur.Üstelik klüpten para çıkmadan. Stad demek Samsunspora sahip çıkmak demektir zaten...

**KaR6**

daha bu stadı dolduramadan, ürün satamadan yeni stadın bize ne gibi bi faydası olacak anlayamıyorum? yeni stadı olana gökten para mı yagıyor? ne olacak stadda da milyon dolarlar kazanacagız? stad çiftlikte olamayacagına göre su anki yeri mukemmel.. sadece pistin ortadan kaldırılıp tribunlerin sahaya yaklaştırılması yeterlidir bana göre..

ramcQ_55

26 March 2009, 22:36:00 #79 Son düzenlenme: 26 March 2009, 22:37:40 ramcQ_55
Alıntı yapılan: erdo55 - 26 March 2009, 03:55:34
yzy a söylesek stada senin ismini koycaz balıklama atlar:P

yzy yapsa yapsa futbol stadı deil olimpiyat stadı yapar oda SAMSUNSPOR'a deil 19 mayıs şenlikleri için

kayacan

Anlatamadığım yada anlaşılamayan bişey var.Samsunspora yardım yapılmasın demiyoruzki.Samsunsporun 5 kuruş parası çıkmadan para getirecek stad yapılsın diyoruz.Bu stadı her yere devlet politikası olarak yapıyorlar zaten.Görünen o ki samsun yada samsunsporda pek umurunda değil yetkililerin.Stad isterken Samsunun bu günü değil 10 yıl sonrasını istiyoruz.Ayrıca şahsi fikrim alışveriş merkezleri ve kiralardan MİLYON dolarlık gelir getirir.Mevcut stadı bu gidişle dolduramazsınız giderekte sayı azalır. Köklü bir değişiklikle stad dolar. Samsunun insanı konyalı bursalı sivaslı kadar adam değilmi? Stadlar hep birlikte ayakta durulup küfür etme yerleri olarak görüldükçe Samsunspora yeni stada gerek yoktur katılıyorum. Ancak bende şehir dışından medya siyaset cenahından misafir gelince rahat edebileceği, kiralık locaların olduğu,maç devam ederken gidip rahat bir şekilde kahvemi alabileceğim ailemle rahatlıkla stada girip itiş kakış ve ezilme tehlikesi olmadan rahatlıkla çıkabileceğim bir stad görmek isterim samsunda. Lütfen artık konuyu okumadan Samsuna  stada ne gerek var kardeşim diye yorum yazmayın.
samsuna stad konusu farklı Samsunsporun kurtarılması farklı mevzu.Samsuna teşvik istemeyiz biz fakir şehirmiyiz diyenlerle  bir fark görmem stad istemeyenler arasında. Stad devlet politikası olarak yapılıyor klübe zarar değil katkı sağlıyor....  Şehir isterse yapılır bastırırsa yapılır. İstemezse yapılmaz.Ancak yapılmazsa bu para Samsunspora aktarılır Samsunspor kurtarlıır diye bişey yok. Samsunspora yardım ve samsunsporun kurtarılmasıyla stad konusunda bir ilişki yoktur farklı mevzulardır karıştırmayalım......

ramcQ_55

ingiterede bir cok kulüp şehrin desteğiyle bu modern statlar sayesinde kendine gelmişdir bir cekim merkezi olmuşdur statlar , belki stat için cok afaki para harcıyolar ama ona görede gelirisi var

öncelikle samsunspor'umuz sahipsizlikden kurtulması lazım ama stadında önceliği olması lazım

bizim 19 mayıs stadına gitsen neolur insanlar maca yarım saat kala geliyolar niye 5 saat önce deilde yarım saat önce geliyor
nerede oturup cayını içecen nerde tv izlicen nerde iddaanı oynayacan nerde yemek yiyecen vakit gecireceğin yer varmı ....soruyorum bize stat lazım deil diyenlere

Pergani 55

Ne stadı ya. Samsunspora bu sahipsizlikte kim stad yaptıracak öyle birşey olmayacak. olsa tabiki iyi olur ama olmayacak şeyi konuşmak dahi istemiyorum

kýrmýzýbeyaz55

zaten yeni tesis yapılması ya da takıma sahip çıkılması ikisi de aynı değilmi tesisi yapan takıma sahip çıkar takıma sahip çıkan tesisi yapar..Samsunspor şu dizlerinin üstünden kalksın iki ayağının üzerine bassın o zaman gelir en kısa sürede inşallah

Akyol

Boşverin arkadaşlar başka yerde stat yapmayı falan bugün diyarbakır maçında maraton tribündeydim üst kat girişleri açılmış kafeteryası güzel alan geniş giriş çıkış fevkalede wc'ler süper kale arkası tribünler de sahaya yaklaştırılıp aynı maraton tribün gibi yapılırsa o zaman harika olur işte hem kapasite artar hemde modern bir stat olur ;)

**KaR6**

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 13 April 2009, 23:45:40
Boşverin arkadaşlar başka yerde stat yapmayı falan bugün diyarbakır maçında maraton tribündeydim üst kat girişleri açılmış kafeteryası güzel alan geniş giriş çıkış fevkalede wc'ler süper kale arkası tribünler de sahaya yaklaştırılıp aynı maraton tribün gibi yapılırsa o zaman harika olur işte hem kapasite artar hemde modern bir stat olur ;)

bizimki gibi stad nerde var yaa ;D

mehmet yılmaz

Daha önce de demiştim, bize yeni stada gerek yok, mevcut stadımız konum olarak iyi yerde. Özellikle kale arkalrında düzenleme yapılması bile niteliğini artıracaktır. Bugün maratona girişler yeni kapılardandı, teras kısmı harika olmuştu. Giriş - çıkışlar da çok rahattı.

samsunmania

Alıntı yapılan: **KaR6** - 13 April 2009, 23:47:13
bizimki gibi stad nerde var yaa ;D

Alıntı yapılan: samsuni - 13 April 2009, 23:58:32
Daha önce de demiştim, bize yeni stada gerek yok, mevcut stadımız konum olarak iyi yerde. Özellikle kale arkalrında düzenleme yapılması bile niteliğini artıracaktır. Bugün maratona girişler yeni kapılardandı, teras kısmı harika olmuştu. Giriş - çıkışlar da çok rahattı.

berusa55

14 April 2009, 00:30:48 #88 Son düzenlenme: 14 April 2009, 00:32:22 berusa55
Bu akşam bir maraton tribünü dolusu insanın stada girişinde ve çıkışında hiçbir sorun, sıkıntı, aksaklık yaşanmadı. Cidden çok hoş olmuş üst kat kapıları.

sedatbuyuk

yapı itibarı ile 19 Mayıs stadyumu istendiği gibi dizayn edilmeye müsait. yeni bir stada bence de gerek yok. 19 Mayıs modernleştirilsin, avrupa standartlarına getirilsin yeterli bence. fazlasında gözümüz yok.