Samsunspora ve Samsuna yeni stad yapılmalı.

Başlatan kayacan, 15 January 2009, 01:13:58

« önceki - sonraki »

maço

ben sehrımde baska 2 takımın mac yapmasını ıstemem.

hele olası bır fb gsbjk fınalınde cıftlıkte ıstanbul atkılı adamları gorunce delırırım.

kupa fınalı falan olmasın.

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: AKYOL10 - 19 January 2009, 14:42:34
Arkadaşlar benim nacizane bi fikrim var bilmiyorum ne dersiniz?Bilindiği üzere şehrimizde uzun zamandır futbol alanında ulusal bi heyecan yaşanmadı,kaldı ki basketbolda ki all-star heycanı ve şehire kattığı hava malum.Bu yüzden SAMSUN'un 2009 yılı FORTİS TÜRKİYE KUPASI FİNAL maçına  ev sahipliği için fedarasyona bir talep iletilse süper olmaz mı?Bence fena fikir değil görüşlerinizi bekliyorum.

Bu arada ne olur bize vermezler Trabzon a verirler muhabbeti açmayın biz SAMSUN'uz SAMSUN'luyuz en önemlisi de SAMSUNSPOR'luyuz... buna göre davranalım saygılar...

gelırı samsunsporumuza verılırse olabılır

Akyol

herhalde SAMSUNSPOR'umuz da bundan nasibini alır ama kupa finali fikri ters bir fikir oldu sanırım aslında A Milli futbol takımımızın bir maçı burda yapılamaz mı buda güzel bir olay olurdur aslında en son kaç yıl önce oldu bilen hatırlayan var mı?

Sercan

Alıntı yapılan: AKYOL10 - 21 January 2009, 22:23:58
herhalde SAMSUNSPOR'umuz da bundan nasibini alır ama kupa finali fikri ters bir fikir oldu sanırım aslında A Milli futbol takımımızın bir maçı burda yapılamaz mı buda güzel bir olay olurdur aslında en son kaç yıl önce oldu bilen hatırlayan var mı?

ben valla bi ukrayna maçı hatırlıyorum.Hatta stada protokol girişinden girerseniz orada ogünkü milli takımımızın duvarda asılı bir resmi var yanlış hatırlamıoyrsam Celil'de vardı o kadroda.Bayram gösterileri için girdiğimizde görmüştüm tabi ben o resmi göreli 7 - 8 sene olmuştu şimdi o resmi oradan kaldırmış olabilirler...

Kais

sıvasada gelıormus yenı stad proje yoldaymıs

Akyol

Alıntı yapılan: Kais - 21 January 2009, 22:45:12
sıvasada gelıormus yenı stad proje yoldaymıs
bu haberin üstüne afedersiniz ama "suyundan da koysunlar" demek geliyor iyice geri plana düştük  >:(

Kais

ozur dılıyorum unuttum stad 35000 kısılık olcakmıs

Sercan

dediğim gibi bize şu anda yeni stad değil süper lig lazım...

europe_55

bence de bize öncelikli olarak hedefi Süper lig olacak bir kadro lazim.

hele bir olmamiz gereken süper lig´e cikalim ondan sonra stad degil Arena bile yapariz Insallah... :D

delikurt 55

allah gönlümüze göre versin arkadaşlar inşallah en kısa zamanda, türkcell süper lig olacak ve tarihe tekrar yazılacak Samsunspor diye.

celebi

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 15 January 2009, 01:57:05
Yeni stat yapmaktansa Gülsan Sanayi Sitesini oradan kaldırmak çok daha mantıklı. Bence bizim stadımızın konumu gayet iyi. Çevresiyle ilgili sıkıntılar var. FB örneğinde odluğu gibi mevcutt yeri korunarak yeniden yapılandırılabilir. Örneğin atletizm pisti çok saçma birşey, kesinlikle kaldırılmalı. Kale arkaları yıkılarak sahaya yakın hale getirilmelidir. Konum olarak iyi bir yerde stat. Dediğim gibi çevredeki sanayi kaldırılır, o alana da rekreasyon alanları yapılırsa çok daha mantıklı olur
..

yahu sanayiyi neden kaldırsınlar ben stada 15 günde bir gidiyorum sanayiye hergün sanayi dursun stadı yıksınlar ;) ;D

samsunspor.co.nr

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 15 January 2009, 01:57:05
Yeni stat yapmaktansa Gülsan Sanayi Sitesini oradan kaldırmak çok daha mantıklı. Bence bizim stadımızın konumu gayet iyi. Çevresiyle ilgili sıkıntılar var. FB örneğinde odluğu gibi mevcutt yeri korunarak yeniden yapılandırılabilir. Örneğin atletizm pisti çok saçma birşey, kesinlikle kaldırılmalı. Kale arkaları yıkılarak sahaya yakın hale getirilmelidir. Konum olarak iyi bir yerde stat. Dediğim gibi çevredeki sanayi kaldırılır, o alana da rekreasyon alanları yapılırsa çok daha mantıklı olur.

Kesinlikle katılıyorum.
Koşu pisti kaldırılmalı.Kale arkalarına yeni duzenleme ile sahaya yaklaştırılmalı.
Hem seyir zevki,hem gelen takım deplasmanı yaşasın diye.
Yeni yapılan maraton girişleri hazır 3 kapı (her kapıda 4 giriş) toplam 12 giriş var.Geniş ve konforlu.Hala neden kullanamadıgımızı anlayamıyorum.Her mac problem.
Kendi sahamızdaki maca bir sürü zorluklarla,itiş,kakışla giriyoruz.
Bunlar zor degil.Yerini degistirmeden kale arkalarını da maraton kıvamına yukseltirsin.
Altına market,cafe vs. ne istersen yap,yeniden duzenle.
Cevre duzenlemesini de yap bitir işi.Zamanla numaralı tarafını da yaparsın.

Yeni stad cok maliyetli, ama mevcut stada duzenlemeler sözde destek verem yuzlerce işadamı,siyasi var Samsun'da. sözde degil özde versinler 3 ayda harika bir stadımız olur.
Kaldı ki aralarında hatrı sayılır borkonut'da (inşaat ya işi,borsan'ı da var bordo-mavi renkli !!!)var.

Hani küme düşünce kendisi de küme düşen !!!

Saygılar.