Bank Asya 1.Lig 18.Hafta | K.Erciyesspor 0 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 11 January 2009, 18:23:20

« önceki - sonraki »

cembaba

Bencede gidişat iyi tek sorunumuz seri galibiyetler.. haydi çocuklar güldürün artık yüzümüzü :(

Cadde55

Bu maçtan gözüm kapalı galibiyet bekliyordum, ama olmadı alınan bir puana üzülüyorum...

HoliganSamSunLu

en azından 1 de olsa deplasmandan puanla dönmek iyidir. kartal maçına moralli çıkmak için..

Sol Açık

Alıntı yapılan: iak5529 - 18 January 2009, 19:58:05
bazı şeyler değişiyor bu kesinlikle doğru kim derdi ki SAMSUNSPOR umuz lig in ilk maçı ve ikinci yarının ilk maçında puanla ayrılacak,çok iyi oldu bu puan yolumuz açık olsun ALLAH yardımcımız olsun

Bence de. Ercüment hoca ile 7 maça çıktık. Oldukça zor 7 maçın 5'i deplasmandaydı ve 10 puan aldık. İçerideki 2 maçı da aldık. Toplam 3 galibiyet 1 beraberlik 3 yenilgi. Bence oldukça iyi. Sezona böyle başlayabilseydik şu an çok farklı yerlerde olurduk... Artık sezonun ilerleyen kısımlarında farklı yerlerde olmak dileğiyle...  ;)

Altay 1-2 Samsunspor
Diyarbakır 2-1 Samsunspor
Samsunspor 2-1 Kasımpaşa
G.Antep Bld. 2-0 Samsunspor
Samsunspor 3-1 Sakarya
Adana 1-0 Samsunspor
K.Erciyes 0-0 Samsunspor

Clint_Eastwood

Alınan 1 puan başlangıç olarak gayet iyi, fikstür avantajımızla 3-4 hafta sonra play-off'a yaklaşmış olabiliriz, umarım şans da yanımızda olur...

ramcQ_55

seckin55

veis

sahanın kötü olmasından dolayı işin gerçegi 2 takımda çok kötü oynadı bizim adımıza tek sevindirici olay deplasmanda alınan bir puan dır.önemli olan boş dönmemekdi ve kötü futbola ragmen yenilmemekde güzel.erciyesli arkadaşlar bizim için olumsuz yazmış olabilirler ama maç sonunda gelip atkı degişimi yapmaları olsun iyi yolculuklar dilemeleri olsun güzeldi ve normal bir deplasman olarak geçti.ayrıca kayseride bize yardımcı olan samsunspor biz adlı arkadaşımıza ve orada bulunan dostlarımıza sonsuz teşekkürler hava alanına kadar eşlik etdiler.dünden aklımda kalan tek şey istanbuldaki hava alanlarındaki yogunlukdan dolayı 1 saat istanbulun üstünde dön dolaş yaptık ve gerçekden sıkıntılıydı bizim için inmek bilmedi uçak ama yere indigimizde pilota sevgi gösterilerinde bulunmakdanda geri kalmadık.

Recep

dünkü maççtan çok fazla zevk aldığımız söylenemez sahada mücadele etmeye çalışan iki takım vardı ama zemin buna müsade etmedi erciyes taraftarı arkadaşlarımızla çok ufak bir sürtüşme oldu ama öyle abartılacak bir şey değildi maçın normal havası içinde olabilen şeylerdi

maç bitişinde atkı değiştirmek için gelen ve hayırlı yolculuk dileyen arkadaşlarımıza teşekkürler
bizi maç öncesi ve maç sonrası Kayseride yalnız bırakmayan arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler
yalnız eğer Erciyes bundan sonra maçlarının çoğunu orada oynamak zorunda kalırsa işleri gerçekten zor çünkü orada top oynamak akıl karı değil Allah yardımcıları olsun
pastırmacıda bize alacak pastırma bırakmayan Çelebiye teesüf ediyorum :)

ahmet55

Alıntı yapılan: Kais - 18 January 2009, 20:29:43
samsun taraftarı ile yan yanaydık. Bunlar hiç bildigimiz gibi değillermiş kardeşler. Samsun'dan dost felan olmaz. Tam bir utanç tablosuydular Samsun şehri adına.
(ercıyeslı bı taraftarın yorumu bu sıtelerınden aldım)

ne yapdılar acaba bizimkiler gene  :)
Bizim tribüne ilk girenlerden biriydim.Bi Genç Samsunsporlu arkadaşımız kız arkadaşıyla maça gelmiş.Erciyes taraftarı bu ikiliyi görünce Küstahca bi tezahürat yaptı.İlk olayı onlar yaptılar.

Kais

kuzey55

tribündeki bayan taraftarlarımıza küfür eden kayserililere elbet gereken tepki gösterilecekti öyle de oldu zaten.olayı başlatan onlardı zaten seslerini pek de duymadık :) bizi izlemekle yetndiler samsundan gelen arkadaşlarla son yılların en iyi tribünlerinden birini yaptık.1 puan fena değil ama o berbat sahada top oynamak çok zor olsa gerek.

HaSaNCaN

kuzey55

fotograf falan var video çeken oldumu bilmiyorum.arkadaşlar fotografları atarlar.ayrıca tribünü yerel basından görebilrsiniz.

Yalnızca BİZ

Futbol olarak güzel olmadı ama tribün çok güzeldi. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Grup İstanbul'u elimizden gelidiği kadarıyla ağırlamaya çalıştık. Bir hatamız olduysa affola...