Bank Asya 1.Lig 18.Hafta | K.Erciyesspor 0 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 11 January 2009, 18:23:20

« önceki - sonraki »

**KaR6**

1 puan genel olarak bakıldıgında iyi.. ancak deplasmanlarda oynadıgımız berbat futbol devam etmekte.. sahanın rezil olusu da buna etken olabilir tabi.. böylece kartal macından 3 puan elzem oldu..

serkancengiz

maço

kartal macında mutlak 3 puan gerekır.

berabere bıle ıgrenc bı skor.

stad tayız dımı mustı :D

jean

yenilseydik cok kotu sikintiya girecektik deplasmanda 1 puan iyidir bravo samsunsporum

**KaR6**

Alıntı yapılan: camakf_55 - 18 January 2009, 16:41:30
kartal macında mutlak 3 puan gerekır.

berabere bıle ıgrenc bı skor.

stad tayız dımı mustı :D

mecbur daa ;D

sadece55

kartalspor şu sıra çok sorunlu inşallah alırız maçı

ali ihsan

İçerdeki maçlarda bedava puan vermezsek play-off yarışına dahil olabiliriz.

**KaR6**

Az önce samsuni abimle konuştum.. tribünümüzün mükemmel oldugunu, hem sayı hem de destek olarak üstün oldugumuzu belirtti.. yaklasık 3 otobus taraftar Samsundan gitmiş, 10 kişi de istanbul dan yolladık, onun yanında hali hazırda Kayseri ve civarında bulunan kardeşlerimizde gelince hatırı sayılır bir kalabalık takımımıza destek vermiş Kayseri de.. Futbol ve 1 puan pek memnun etmese de bu bilgi bir nebze olsun guldurdu yuzumu..

Helal olsun taraftarımıza.. En buyuk taraftar, federasyona basvuran futbolcular sahtekar ;)

CurvaSudSamsunspor

1 puana da ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHIM SEN BİZİM ÖNÜMÜZÜ AÇ YARABBİM...

Sempatik Bengülü

cuneytavar55

Bravo çocuklara... Sabah Ercü hoca ile maçtan sonrada Bünyamin hoca ile görüştüm.İyi sinyaller vardı.Deplasmanda alınan 1 puan sevindirici takım içinde yaşananlara rağmen alınan sonuç bence 3 puan kadar değerli.

Sadece Samsunspor

zemin baya kötüymüş bizimkiler iyi mücadele etmiş ayrıca 2 tane topuda defans oyuncumuz veysel aksu çizgiden çıkarmış, bu takımda iş var kartalı dağıtırız

MeL_55

Alıntı"Çok fazla pozisyon olmadı"

Bank Asya 1. Lig'in 18. haftasında Kayseri Erciyesspor, kendi evinde Samsunspor ile golsüz berabere kaldı. Maç sonu açıklamalarda bulunan Samsunspor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, kötü saha şartlarında futbolcularının iyi bir mücadele örneği gösterdiğini belirterek, iki takımın da çok pozisyon bulamadığından yakındı.

Coşkundere, "Hem biz, hem Erciyesspor çok iyi mücadele etti. Futbol açısından çok güzel bir görüntü olduğunu düşünmüyorum. İki takımın da puana ihtiyacı vardı. Aldığımız 1 puan için mutluyuz. İnşallah, bundan sonraki müsabakalarda puan ve puanlarla devam ederiz. Üst sıralara tırmanmayı düşünüyoruz. Erciyesspor'a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

18.01.2009
Kaynak : İHA

Alıntı"Hamas'a selam, direnişe devam"

Kayseri'de oynanan Bank Asya 1. Lig'inde Erciyesspor ile Samsunspor karşılaşmasında taraftarlar, maç öncesi "Kahrolsun İsrail, O.... çocuğu ABD" sloganları attı.

Atatürk Spor Sitesi'ndeki Belediye Stadı'nda oynanan karşılaşmayı yaklaşık bin 500 kişi izledi. Tribünler yetersiz kalınca, bir grup taraftar sahanın kenarındaki inşaat halindeki binalardan ve açık alandan takımlarına destek verdi. Tribünlerdeki bir grup taraftar, maç öncesi "Kahrolsun İsrail, O.... çocuğu ABD, Hamas'a selam direnişe devam" diye bağırdı.

18.01.2009
Kaynak : DHA

Kaya

bazı şeyler değişiyor bu kesinlikle doğru kim derdi ki SAMSUNSPOR umuz lig in ilk maçı ve ikinci yarının ilk maçında puanla ayrılacak,çok iyi oldu bu puan yolumuz açık olsun ALLAH yardımcımız olsun

Kais

samsun taraftarı ile yan yanaydık. Bunlar hiç bildigimiz gibi değillermiş kardeşler. Samsun'dan dost felan olmaz. Tam bir utanç tablosuydular Samsun şehri adına.
(ercıyeslı bı taraftarın yorumu bu sıtelerınden aldım)

ne yapdılar acaba bizimkiler gene  :)