Sefa Aksoy: "Taraftarımızın Desteği Yetersiz" ???

Başlatan baha055, 26 December 2008, 21:53:01

« önceki - sonraki »

Clint_Eastwood

Sefa Aksoy sen kimsin? Ercan mı? Vural mı? Timofte mi? Bu taraftara kurban ol sen... Yoksa seneye 3.ligde oynarsın... Zaten anca orda oynarsın!!!

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Clint_Eastwood - 28 December 2008, 00:23:52
Sefa Aksoy sen kimsin? Ercan mı? Vural mı? Timofte mi? Bu taraftara kurban ol sen... Yoksa seneye 3.ligde oynarsın... Zaten anca orda oynarsın!!!

Zaten Ercanlı, Vurallı, Kasımlı, İmdatlı kadroda olsa oynayacağı yer 3. Ligdi. Ünyespor'a, Çarşambaspor'a, Amasyaspor'a kiralık giderdi.

Bunlar adam kıtlığında nimetten sayıldılar maalesef.

eski55

işte en güzel örneği samsuni kardeşim vermiş.ama malesef bu gelinen noktada bu arkadaşlarlara samsunspor forması emanet etmek zorundayız...her ne kadr içimiz cızzzz etsede bile ..bu  kardeşlerimiz eğer SERKAN AYKUT LRIN   CELİL  SAĞIRLARIN   tırnağı olabilselerdi  veya bize bunların tırnağı olacaklarına inandırabilselerdi biz bu kardeşlerimizi her zaman desteklerdik ama zor  kardeşlerimmmm  zorrrrrrr....  sizden samsunspora EFSANE  olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.......

Adige

Üstünüzdeki Forma Güç Verir Size Hakkını Verin Sadece ;)

pitbul055

sefa sen dua etde samsunsporumuzu zor günlerde.yoksa bırak sen samsunsporda oynamayı top bile toplayacak yeteneğe sahipsin...sercan kardeşinle aleme devam sefa

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: pitbul055 - 28 December 2008, 18:42:52
sefa sen dua etde samsunsporumuzu zor günlerde.yoksa bırak sen samsunsporda oynamayı top bile toplayacak yeteneğe sahipsin...sercan kardeşinle aleme devam sefa

hey gidi biz eskiden adam bolluğundan bu adamları ünyespor'a gazi belediye'ye tokat'a falan kiraya gönderirdik şimdi adam yok diye 2 senedir a takıma aldık hemen bi tarafları kalktı taraftarlar az destek veriyor diye

yusuf celebi

Sefa ve Sercan'ı en çok eleştirenlerden biri benim ama hakkınıda yememek lazım geçen sezon sonunda 3 süper lig takımı istiyordu bunlardan bir taneside beşiktaş'tı önerdikleri onca parayı kabul etmediler ve Sefa yuvasında kaldı.Birazda bu açıdan bakmakta yarar var.Sefa eğer Samsunspor'dan gitseydi hain ilan edilirdi buda bir gerçek.Sefa'nın ve Sercan'ın bazı istenilmeyen hadiselere sürüklenmeleri cahilliklerinden o dönemide inşallah en kısa sürede atlatırlar ve taraftarın beklediği gerçek performansı gösterirler,şu şartlarda Sefa'ya inanmak durumundayız aksi tekrarlanırsa ligin ikinci yarısında Sefa ve Sercan kendilerinden beklenilen performansları sergileyemezlerse korkarımki hem Samsunspor hemde kendileri çok şey kaybederler.

Kais

taraftar olarak bız canını dısıne takarak oynayan her oyuncunun destekcısıyız mesela oktay veya murat veya yenı yenı acılan turgay kenan gokhan** ozellıkle yıldız koydum cunkı oda cok ıyı mucadele edıyor ama sefa sende ne var ??? koskoca bır fıyasko beklenenı veremezsen destek olmaz tam tersı ısde boyle yerın dıbıne sokarlar senı keske bu sozlerı soylemeseydınde gıydıgın formanın tasıdıgın 55 numaranın hakkını verseydın o zman bız senı basımızın tacı ederdık keskeeee

Recep

sen SEFA sür biz CEFA çekelim ohh ne güzel memleket ya nerde bu bolluk

seckin55

Sen gel ilk maçta verecem ben sana destek....emin olll..ruhsuz heriff...artist.

celebi

ali ihsan

55'İ GİYMEK KOLAY DEĞİL
Yöneticilerin '55 Giymek kolay Değil' dediği Sefa'dan geri adım..
01 Ocak 2009 Perşembe 15:41
Maddi sıkıntılarla boğuşan Samsunspor'da 6 futbolcu Kırmızı- Beyazlı kulübü federasyona verirken, bunlardan Burhan, Volkan ve Veysel'in paraları ödendi. Yönetim Mesut ve Çağatay ile yolları ayırırken, 55 numaralı formayı giyen Sefa Aksoy ise başvurusunu geri çekti

6 OYUNCU BAŞVURDU
Bank Asya 1. Ligi'nde mücadele eden Samsunspor sezon başından bu yana maddi sıkıntılarla boğuşuyor. Takımı alacaklarından dolayı 6 oyuncu federasyona şikayet ederken, bunlardan Burhan, Veysel ve Volkan'ın alacakları ödendi. Kırmızı- Beyazlı kulüpü alacaklarından dolayı TFF'ye veren oyunculardan Mesut ve Çağatay ile yönetim kurulu yollarını ayırdı.

SEFA GERİ ÇEKTİ
Samsunspor'u Türkiye Futbol Federasyonuna veren bir diğer oyuncu ise 55 numaralı formanın sahibi Sefa Aksoy. Kırmızı- Beyazlılar'ın altyapısından yetişen yıldız oyuncu, yönetim ve teknik ekip ile görüştükten sonra TFF'ye olan başvurusunu geri çekti. Yöneticilerin Sefa'yı, "55 nuramalı formayı giymek kolay değil. Sen Samsun'un çocuğusun" dediği belirtildi.

ÖDEME YAPILACAK
Yönetimin bu konuşmasının ardından Sefa Aksoy başvurusunu geri çekti. Bu olay yönetim kurulundan da takdirle karşılanırken, futbolculara kampa gitmeden önce ödeme yapılacağı öğrenildi. Oyuncuların bu zamana kadar alacaklarının bir bölümünü ödeyen yönetim kurulu, 'Tabandan Tavana' isimli kampanya dahilinde toladıkları parayı da oyunculara dağıtacak.

KULÜPLER ZOR DURUMDA
Bank Asya 1. Ligi'nde bulunan birçok takım da zor günler geçiriyor. Sakarya, Malatya, Manisaspor, Diyarbakır, Çaykur Rizespor, Kartal, Orduspor'da da birçok futbolcu takımlarını fedarasyona verdi. Bu takımlarda kendi belediye başkanlarıyla görüşmelere başlarken, siyasilerde devreye girmeye başladı. Kulüpler kaynak arayışında. Selçuk KAYA

never.55

dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama kartal macında sefa oynamadı  takım çok sakindii,idmanı izlemeye gittim idman çok neşeliydi,biz taraftar olarak bile rahatlamıştık tribünde ve şu an sefanın affedildiği bırkac mac cezasından sonra yine maclara çıkacagı söyleniyor,küçük emrah bakıslı resimleri gazeteye konuyor acıklı haberler yapılıyor o macta oynamak istermiş miş miş miş... sefa sempatik gösterilmeye calışılıyor.ama biz yemeyizzzzzzz taraftara neler söylediğini bu takımı federasyona verdiğini unutmadıkk...şımarıklıklarını unutmadık bu takım kutsaldır burası ıslah evi değildir eger sefa affedilir yine maca çıkarsa diğer futbolcularımıza küfür edilmiş olur diye düşünüyorum ve hepsi sefa gibi davranırsa hiç şaşırmam nasıl olsa bir iki mac sonunda affediliyorlar..  SEFA YIII SAHALARDAN UZAK TUTUN  SAMSUNSPOR İÇİNN sefa SENDE DEFOL GİT BU TAKIMDAN İSTENMİYORSUN ARTIK...BU BAŞLIGIN ALTINA YAZDIM Kİ UNUTMAYALIM UNUTTURMAYALIM!!!!!!!!!!!

jean

o kismi dogru bence kasimpasa macinda 1400 kisye oynadik 20 bin kisilik sahada gercekten uzuntu verici bir olay

King Of The North

Eskiden takımı ateşleyen futbolcular olurdu,Celil,Cenk,Serkan,Ertuğrul,Müjdat,Timofte,Kais vs. gibi şimdilerde çoğu maçta vasat futbol oynanınca çoğu taraftarın gidesi gelmiyor bunları izlemeye.Sonuçta futbol seyir zevki veren bir oyun,takım tutmanın ötesinde insanlar kaliteli futbol da bekliyor takımlarından.Tamam biz her durumda Samsunsporluyuz ama küskünleri de getirmek lazım maçlara.