tahsin kosifin açıklamaları

Başlatan tolga, 25 December 2008, 19:25:34

« önceki - sonraki »

tolga

25 December 2008, 19:25:34 Son düzenlenme: 25 December 2008, 19:44:53 samsuni
Çok zor bir dönemde göreve geldiklerini belirten Kırmızı-Beyazlı ekibin Yönetuim Kurulu Üyesi Tahsif Kosif, "İlk yarı bize iyi bir tecrübe oldu. İkinci yarıda ekonomik anlamda destek alırsak, lig'i çok daha farklı yerlerde bitirebiliriz"dedi

HOCA DEĞİŞİKLİKLERİ YAPTIK
Samsunspor Yönetim Kurul Üyesi Tahsif Kosif, ilk yarının bir değerlendirmesini yaptı. Çok zor şartlar altında görevi kabullendiklerini ifade eden Kosif, "Yönetim olarak tüm zorluklara rağmen elimizden gelenin en iyisini yaptık. İlk yarıda hoca değişiklikleri oldu. Hoca değişiklikleri olmasıydı belki daha da fazla puan alabilirdik. Buna karşın ilk devrede iyi sonuçlar elde ettik. 20 puan topladık. Ancak 20 puan bize ikinci yarı için yetmeyecektir. 2. yarıya çok daha iyi hazırlanıp, lig'e sağlam bir şekilde girmeyi hedefliyoruz"dedi.

hala Hayrettini savunan dengesiz bir adam hayrettin efendi 10 maç 10 puan almış hiç değilse bizi kendi sahamızda  utandıracak sonuçlar almamış giresun maçı gibi lideri yenmiş deplasmanda ilk galibiyeti aldırmış hayrettinin bu takım deplasmanda yenilmez diyerek yalanlarla kandırmadığı samsunun kendi evladı  değeri 6 maç 9 puan almış hala adam hoca değişikliğinin faydası olammış gibi demeçler veriyor ya sen kimseden utanmaz Allahtan da korkmazmısın edepsizliğe gerek yok aklını başına al o kadar memnundunda neden kovdunuz hayretin efendiyi  denge gazetesine dengesiz demeç veren tahsin efendi

Kais

la kotuleme mılletı belkıde dogru demısdır ne bılıyorsun ???

alex agbo

reklamları izlediniz :) geldinmi yine cok bilmiş

Sioux

25 December 2008, 19:30:33 #3 Son düzenlenme: 25 December 2008, 19:33:18 **KaR6**
tolga yürü git
densiz herif

gozgoz yýlmaz

ben bir densizlik görmedim açıklamalarda ama ortada bir densizin olduğu kesin
lütfen başlık silinsin ya da düzeltilsin, üyenin hakareti başlık olmaz

Oooo tolga
haydi bastır tolga
ölümüne tolga
tolga gol gol gol...

Tufan

tolga sen bu forumun tüm negatif enerjisini çekiyorsun Allah senden razı olsun  ;D
bu seferde tahsin kosife sallamış tolga efendi...

**KaR6**

neyse ben bişe demiyim bi şekilde kabahatli çıkarır bu yine beni ;D

Kais

yonetımde olan ınsanların ozellıklede tahsın beyın bu forumu takıp edecegını dusunerek ınsanın moralının bozlacagını dusunerek bu sene dıger senelerden farklı ıyı seyler yapmaya calıstıgını dusunerek belkı de dogruyu soyledıgını dusunerek kosıfı desteklıyorum tolganın zaten herkze gıcıgı var nıe anlamadım ama yetmez mı ?

tolga

Alıntı yapılan: **KaR6** - 25 December 2008, 19:36:13
neyse ben bişe demiyim bi şekilde kabahatli çıkarır bu yine beni ;D

neden kabahattli olacaksın ki sonuçta yorum yapıyoruz  doğru veya yanlış  ama şu bir gerçekki samsunun kendi adamının değeri yok bu her ne kim olursa olsun burada hayrettine küfür edenler istifaya davet edenler bakıyorum sayın kosifin bu demecine hiç bir şey demiyorlar ilginç

celebi

tolgaaaaaaa tolgaaaaaaaaa tolgaaaaaaaaa tolgaaaaaaaa

dokunmayın tolgaya arkadaşlar. ;D

harbisamsunsporlu5517

yine çıktınmı la sahneye sen ;D

mehmet yılmaz

AlıntıHoca değişiklikleri olmasıydı belki daha da fazla puan alabilirdik.

Eğer bu cümleye takıldıysan ben bunu "sezona Ercüment Hoca ile başlasaydık, keşke hiç değişiklik yapmasaydık" şeklinde yorumladım. Tahsin Kosif'i tanıyor gibi yazılar yazıyorsun, madem tanıyorsun git açıkça sor kendisine, buraya gelip de gerçek hayatta merhaba dediğin birisine densiz gibi ifadeler kullanma bence. Ben sordum ve Ercüment ile Hayrettin'i kıyaslattım. Sonuç mu? Elbette ki Ercüment Hocadan yana.

**KaR6**

bak gördun mu, benden baska 5 kişi sallamış sana gelip benim masum mesajımı alnıntı yapıyosun.. demek ki az bişe desem başlican yine masallarına, ne ugrasim senle?

Düşün işte millet Hayrettin i bile daha cok seviyo senden demek ki, ondan bişe demiyolar, yarattıgın canavarla mutluluklar dilerim her kimsen..

Kais

Alıntı yapılan: samsuni - 25 December 2008, 19:44:02
Eğer bu cümleye takıldıysan ben bunu "sezona Ercüment Hoca ile başlasaydık, keşke hiç değişiklik yapmasaydık" şeklinde yorumladım. Tahsin Kosif'i tanıyor gibi yazılar yazıyorsun, madem tanıyorsun git açıkça sor kendisine, buraya gelip de gerçek hayatta merhaba dediğin birisine densiz gibi ifadeler kullanma bence. Ben sordum ve Ercüment ile Hayrettin'i kıyaslattım. Sonuç mu? Elbette ki Ercüment Hocadan yana.

samsunı abı guzel acıklamıs elıne saglık

Kais

Alıntı yapılan: **KaR6** - 25 December 2008, 19:44:19
bak gördun mu, benden baska 5 kişi sallamış sana gelip benim masum mesajımı alnıntı yapıyosun.. demek ki az bişe desem başlican yine masallarına, ne ugrasim senle?

Düşün işte millet Hayrettin i bile daha cok seviyo senden demek ki, ondan bişe demiyolar, yarattıgın canavarla mutluluklar dilerim her kimsen..

tabı daha cok severım oktayı muratı getırdı bu bı sebeb dıılmı sence