Delikanlı Samsunlu temlikleri kaldırır..

Başlatan safak.gedikoglu, 22 December 2008, 22:24:45

« önceki - sonraki »

METE_55

şafak başkanım  helal sana  adam gibi çıktın ortaya o zaman senden bir isteğimiz var hani sizin yöneticilik zamanınızda açıklamıştınızya samsunsporun kanını sülük gibi kim emiyorsa vede samsunspor adı altınta rant yapıyosa onların listelerini ve isimlerini maliyenin vergi yüsüzleri gibi açıklıcaz demiştinya haydi şafak başkanım açıklayında şu isimleri samsunun caddelerinde gezemesin şu yüzsüzler ve samsunsporun damarlarında dolaşan pis kanı temizliyelim.... ayrıca bir sözde hasan uçak ve ali ihsan yeşilyurta yazıklar olsun size karaktersiz adamlar...... >:(

METE_55

arkadaşlar samsunspor sevdalıları kimler var kimler temlik koyduran bu takıma acaba çok merak ediyorum kısacası o temlikçiler büyüdü şanlı samsunsporumuzda küçüldü yazıklar olsun hepinize lanet olsun içimdeki samsunspor sevgisine, içim yanıyor içim..55 >:(

pitbul055

Alıntı yapılan: METE_55 - 23 December 2008, 09:06:21
şafak başkanım  helal sana  adam gibi çıktın ortaya o zaman senden bir isteğimiz var hani sizin yöneticilik zamanınızda açıklamıştınızya samsunsporun kanını sülük gibi kim emiyorsa vede samsunspor adı altınta rant yapıyosa onların listelerini ve isimlerini maliyenin vergi yüsüzleri gibi açıklıcaz demiştinya haydi şafak başkanım açıklayında şu isimleri samsunun caddelerinde gezemesin şu yüzsüzler ve samsunsporun damarlarında dolaşan pis kanı temizliyelim.... ayrıca bir sözde hasan uçak ve ali ihsan yeşilyurta yazıklar olsun size karaktersiz adamlar...... >:(
evet bekliyoruz.açıklayında bilelim kimin ne mal olduğunu

since1965

Bu adnan ölmez başkanlıgı bıraktıgı kongerede ben bütün alacaklarımı bagışladım dememiş miydi?Yanlış hatırlamıyorsam 1 trilyon 200 milyar civarında idi.

GençKozluklu

Temlikleri kaldırdım diyenlere de inanmıyorum. her zaman bu tip konu ortaya çıkıyor ve temlikleri kaldırdım ya da şu kadar yardım ettim diyorler. Konu kapanınca hepsi ya parasını alıyor ya da temlikleri kaldırdım dedikleri yalanla kalıyorlar.

Temlikleri resmi olarka kaldıranları yazalım buraya. diğerleri gene kendi reklamlarını yapıyor. Konu takip etmeyenlerin aklında sanki yapmış gibi kalıyorlar.

Yukarda kaldırdı denilenler gerçekten de kaldırmış mıdır?

METE_55

evet demişti bende oradaydım mazhar başoğlunun başkan olduğu kongreydi ve büyük otelde küçük bir salonda yapılmıştı anamın aksütü gibi helal olsun demişti ne işse şimdi temlik kaldırıyolar bunun adı ne beyler ben adını koyamadım çok düşündüğüm halde..

Kais

bu paralar emanet para ve kulubden gerı alınmıcak bagıs yanı mete_55 kardes

seckin55

Bu klubun durumunu biliyorsunuz,, en sıkışık durumda çıkarıp para veriyorsunuz,, daha sonra da temlik koyduruyorsunuz.daha ne bok yemeye yonetıme giriyorsunuz..Samsunsporun adıyla hava atıyorsunuz ortalıkta..girmeyin yonetıme parada vermeyin caz cuz da yapmayın  şerefsizler....

Bu nasıl iş anlamış degılım..Şimdi Bjk klubu başkanı Demirören...dunyaları verdi Bjk' ye..hala da veriyor..binlerce baskıya ragmen dimdik ayakta...demekki bi çıkarı var ki bırakmıyor..

Bizim Adnan Ölmez geldi başkan oldu,, borsan dışarıya mal göndermeye başladı, ihracatta samsun şampiyonu oldu..1 numara oldu yani samsunda...peki Samsunspor...Allah sizleri bildigi gibi yapsın..keşke daha çok kazansaydınızda Samsunsporuda ayakta tutabılseydınız..

Sadece Samsunspor

ya anlamadığım bu adnan ölmez habire borcunu bağışlıyor bu kadar borucumu varmış samsunun adnan ölmez, reklam kokan hareketler bunlar

seckin55

Yeşilyurt büyüklüğünü gösterdi

Samsunspor'a borç olarak 576 Bin YTL veren Yeşilyurt Demir Çelik Sanayi Sahibi Cemal Yeşilyurt, bu alacağının hepsini kulübe bağışlarken, eski başkanlardan Adnan Ölmez alacağının 440 Bin YTL'sini, Engin Uzun ise 37 Bin YTL'lik alacağını kulübe hibe etti.

BÜYÜKLÜĞÜNÜ GÖSTERDİ
Kırmızı- Beyazlılar'da yönetim bir yandan oyuncuların alacaklarını ödeyebilmek için yoğun bir çalışma sürdürürken, diğer yandan ise kulüpte alacağı olan eksi yöneticiler ve işadamlarıyla görüşüyor. Bu görüşmelerin olumlu yansıdığı görülen Samsunspor'da Yeşilyurt Demir Çelik Sanayi Sahibi Cemal Yeşilyurt kulüpe borç verdiği 576 Bin YTL'yi Kırmızı- Beyazlı kulübe bağışladı. Yeşilyurt'un dışında eski başkanlardan Adnan Ölmez, alacağının 440 Bin YTL'sini, Engin Uzun ise 37 Bin YTL'lik alacağını kulübe hibe etti.

ÖNEMLİ BİR HAFTA GEÇTİ
Bu konu ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Başkan Fuat Köktaş, "Çok önemli bir haftayı geride bıraktık. Başlattığımız 'Tabandan Tavana' isili kampanyada elde ettiğimiz gelir ile oyuncularımızın alacaklarının yüzde 40'ını ödedik. Bunun dışında kulüpten alacağı olan işadamlarımız ve eski yöneticilerimle görüştük. Bunun neticesinde de bizden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Cemal Yeşilyurt ile eski başkanlardan Adnan Ölmez ve Engin Uzun kulüpe borç olarak verdikleri paraları Samsunspor'a bağışladı" dedi.

OTELLERLE GÖRÜŞÜLÜYOR
Köktaş, "Bu başlattığımız kampanya bu haftada devam edecek. Samsunlu işadamlarımızdan destek bekliyoruz. Amacımız takımımız kampa gitmeden futbolcularımızın kalan alacaklarının yüzde 30'unu daha ödemek. Bu hafta da bunun için mücadele edeceğiz. Kamp için ise görüştüğümüz oteller var. Bizim iddaa ve diğer gelirlerimiz başka borçları ödediği için biraz da kulübümüzün kasasını yormayacak otellerle görüşüyoruz. İnşallah takımımız bu kampı en iyi şekilde değerlendirerek, bize destek olanları mahçup etmez" diye konuştu.

ADANA'YI DEĞERLENDİRDİ
Adanaspor maçına da değinen Köktaş, "Adanaspor maçında bizim ve rakibin önemli eksikleri vardı. Bu deplasmana bilidiği gibi puan veya puanlar için gitmiştik. ancak istediğimizi alamadık. Genel olarak bakıldığında, özellikle de son 3 maçımızda takımımız o kadar da iyi futbol oynamıyor. Ancak Adanaspor maçına kadar pozisyona giren ve bunları değerlendiren bir takım görüntüsü veriyorduk. Ancak Adanaspor önünde bunu başaramadık. Bu maçı kazanıp taraftarımıza yeni yıl öncesi mutluluk yaşatmak isterdik ama olmadı" dedi.

Samsun.net

harbisamsunsporlu5517

seçim yaklaştıkça göz boyamaya basladılar artık adam degıllerki delıkanlı olsunlar bunlar kaldırmaz temliği boşuna umutlanmayalım

alex agbo

herkez kaldırıyo iyi hoşda asıl hoca kaldırmısmı temliini acaba onu soran yok mu?

jean

bu adnan olmez servetini samsunsporami harcadi yoksa benmi yaniliyorum adam 3 yilda 10 kere temlik kaldirdi nasil bir alacakmis bu haryet ettim dogrusu

beşnumara

Alıntı yapılan: jean - 23 December 2008, 19:48:05
bu adnan olmez servetini samsunsporami harcadi yoksa benmi yaniliyorum adam 3 yilda 10 kere temlik kaldirdi nasil bir alacakmis bu hayret ettim dogrusu
:D aynen katılıyorum kardeşim

sezgin

temlikler kaldılırsa SAMSUN SPOR  rahatlar