55 numaranın büyüsü

Başlatan seckin55, 22 December 2008, 17:50:15

« önceki - sonraki »

celebi

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 24 December 2008, 01:28:38
Amatör de olsa arkadaşlarımla haftada 2 kez futbol oynuyorum. Yaşım burada yazan çoğu arkadaşımdan fazla. O yüzden süper topçuyum deme lüksüm yok. :( :( İdare ediyoruz işte.Tam takım Samsunspor formamla oynuyorum her zaman. Bundan 16 ay önce bileğim döndü ve yaklaşık 13 ay topa bile vuramadım. Maçlara başlayınca Samsunspor formamı giyip maç etmedim ki o formayı asla çıkarmam. Nedeni ise şu. Form tutana kadar insanların formamla beni işaret edip kötü oynadığmı söylemesini istemedim. Bana desinler hiç mühim değil ama formamla beni işaret etmesinler yeter dedim. Yakıştıramadım kırmızı beyaz aşkıma kendi oynadığım topu. Daha yeni yeni özümün, aslımın sembolü formamı giyip maçlara çıkıyorum.
Ben Samsunlu bir futbolcu olsaydım ve Samsunspor'da oynasaydım tabiri caizse canımı dişime takar, ne olursa olsun bütün enerjimi son damlasına kadar harcardım. İcabında orada ölürdüm. Hele bir de 55 no gibi bir forma bana verildiyse artık gerisini düşünün. O formanın karizması altında ezilmemek gerekir.
Kıssadan hisse. Anlayan sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az. 55 no yu taşıyan futbolcu kardeşime de nacizane bir göndermedir.

süpersin valla abi

hakan55

Bende halı sahada felan arkadaslarla top oynarken eğer üstümde SAMSUNSPOR forması varsa canımla kanımla oynuyorum olmadıgı zaman kendımı çıplak gibi görüyorum..

samsunmania

Alıntı yapılan: beşnumara - 24 December 2008, 01:31:00
bize böyle ruh lazım.iki idman arası eve karı kız kapatıp kampa giren değil :'(

Alıntı yapılan: celebi - 24 December 2008, 08:20:21
süpersin valla abi

Sağolun arkadaşlarım. Burada maksat Samsunsporluluğun ne demek olduğunu anlamak istemeyenlere ithaftır. Biz taraftar olarak canımızı dişimize takarken milletin sahada uyurgezer gibi davranması kanıma dokunuyor. Bu tarz futbolcular da mağlup olunca bizler kadar üzüldüğü vakit problemimiz kalmaz.

babasamsunlu

VAY BE HELAL OLSUN ..
ÇOK İNCE DÜŞÜNCE BU YÜREKLİ TARAFTAR SAYIMIZ ARTINCA ...O STAD DOLACAK..
O STAD DOLUNCA HER KES BU TAKIMIN SAHİPSİZ OLMADIĞINI ANLAYACAK..
İŞTE O ZMAN TEKRAR HAKETTİĞİMİZ GÜZEL GÜNLERE GELECEZ..
O GÜNLER ÇOK UZAK DEĞİL...