turguta 3 maç ceza!

Başlatan Tufan, 11 December 2008, 21:36:08

« önceki - sonraki »

Tufan

8- SAMSUNSPOR Kulübü sporcusu T. DOĞAN ŞAHİN'in, 07.12.2008 tarihinde oynanan GAZİANTEP B.ŞEHİR BLD.SPOR - SAMSUNSPOR Bank Asya 1. Lig futbol müsabakasında, rakip takım oyuncusuna yönelik kural dışı hareketi nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=246&ftxtID=5685

şu zor günlerde kötü oldu sakarya adana ve erciyes maçında turgut oynayamayacak...

Sadece Samsunspor

bence iyi oldu yerine hakan akman oynar ;)

Tufan

ne kadar saç baş yoldurtsada kanserde etse turguta ihtiyacımız olacağını düşünüyorum...

seckin55

HoliganSamSunLu

Turgutun varlığı iyimi kötümü bir türlü anlaşılamadı

yesil55

hakan akmak iyi topcu diyecegim allah aratmasın

mehmet yılmaz

11 December 2008, 23:03:17 #6 Son düzenlenme: 11 December 2008, 23:05:18 samsuni
Türkiye'de gelenektir, önce ceza verilir, sonra Tahkim onu indirir. Tahkim Kurulu bir nevi tenzil kurulu gibi çalışırı yani. Turgut serserisi 3 maç cezadan önce esaslı bir şamarı hak etti aslında ama ben 2 maça düşürülür diye ümit ediyorum.

Ayrıca G.Antep BB'li oyuncular 5'ten fazla sarı kart gördükleri için kulüpleri ceza almış. Turgut'la takışan öbür serseriye de 2 maç vermişler.

Alıntı7- GAZİANTEP B.ŞEHİR BLD.SPOR Kulübünün, 07.12.2008 tarihinde oynanan GAZİANTEP B.ŞEHİR BLD.SPOR - SAMSUNSPOR Bank Asya 1. Lig futbol müsabakasında, takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle takdiren 6.750.-YTL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada GAZİANTEP B.ŞEHİR BLD.SPOR Kulübü sporcusu HAKAN ALBAYRAK'ın rakip takım oyuncusuna yönelik kural dışı hareketi nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,

beşnumara

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 11 December 2008, 21:36:46
bence iyi oldu yerine hakan akman oynar ;)
hakan akman'ı oynatmaz yerine murat yıldırımı kadroya alır.duruma göre belki hakan akmanı sonradan oyuna sokar.

kuzey55

belkide daha iyi olmuştur murat yıldırım kadroya girer ve artık kendini gösterir inşallah...

beşnumara

Alıntı yapılan: samsuni - 11 December 2008, 23:03:17
Turgut'la takışan öbür serseriye de 2 maç vermişler.

abi öyle diyosun ama maçın özetini izledin mi bilmiyorum turgut bi nevi hakan albayrak'ı yakmış.suç tamamen turgutta.daha doğrusu benm izlenimlerime göre turgutta.tabii görüntüden gördüğüm bunlar.

beşnumara

aklımda başka senaryolar da var ama inşaallah öyle bir şey çıkmaz.aklımdan geçen senaryo şu: federasyona paralarımızı alamıyoruz diye şikayet eden 6 futbolcudan biri de turgut.yoksa akıllı bir insan şu pozisyonda niye durup dururken rakip futbolcuya saldırır ki.eğer parası ödenmezse serbest kalacak.inşaallah ben yanlış kurguluyorumdur :'(

red_white

umarım akıllanırrr birdaha böyle bişey yapmaz

HaSaNCaN

turguta o kadar laf ediyoduk, şimdi anlıcaz turgut yararlı mı zararlı mı ?

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: beşnumara - 11 December 2008, 23:14:38
abi öyle diyosun ama maçın özetini izledin mi bilmiyorum turgut bi nevi hakan albayrak'ı yakmış.suç tamamen turgutta.daha doğrusu benm izlenimlerime göre turgutta.tabii görüntüden gördüğüm bunlar.

Yok, maalesef seyredemedim özeti ama ne olursa olsun uymamalıydı Turgut'a. Provoke olursa cezasına katlanmak zorundadır.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: beşnumara - 11 December 2008, 23:19:20
aklımda başka senaryolar da var ama inşaallah öyle bir şey çıkmaz.aklımdan geçen senaryo şu: federasyona paralarımızı alamıyoruz diye şikayet eden 6 futbolcudan biri de turgut.yoksa akıllı bir insan şu pozisyonda niye durup dururken rakip futbolcuya saldırır ki.eğer parası ödenmezse serbest kalacak.inşaallah ben yanlış kurguluyorumdur :'(

eğer o 6 kişi içinde turgut varsa şimdiye kadar gönderirlerdi rezil olmamak için ayrıca turgut öyle bir şerefsizlik yapmaz hele dur daha profesyonel lig'e yeni başladı ne çabuk itiraz edecek para için yok öyle yağma bitti o devirler, bu yönetim o işleri bitirecek inşallah. ayrıca turgut çok genç olduğu için maçta gaza gelip kavga etmiş olabilir ama iyi bir şamarı haketmiştir yoksa sercan gibi elini kolunu sallamaya başlar 20 yaşında