Bilet Fiyatlarında İndirime Gidildi!!!

Başlatan kuzey55, 09 December 2008, 19:38:55

« önceki - sonraki »

kuzey55

09 December 2008, 19:38:55 Son düzenlenme: 09 December 2008, 20:04:37 kuzey55
Başkan Fuat Köktaş bilet fiyatlarında indirime gidildiğini belirtti.Buna göre

kale arkası : 1
maraton    : 3
kapalı       : 5 ytl olarak belirlendi...

bilet fiyatları gereğinden fazla indirilmiş.maraton 10 ytl den 3 ytl ye inmiş...umarım bu taraftar sayısını olumlu etkiler.

beşnumara

çok çok çekirdekçiler dolar stada.bakalım bu halde de gelecekler mi o başarı endeksli vatandaşlar.

eLLis

Doğru bir adım fakat çok indirilmiş zaten kulübün kaynakları az.

Burak55

Başkanımız Geçen Hafta taraftarın azlıgından dert yanıodu bu haftada biletlerin fiyatını indirmis zaten bir gelir kaynagı yok samsunsporun bakalım hayırlısı

HoliganSamSunLu

Tufan

2 5 10 olsaydı daha iyi olurdu ama stat dolar güzel olur sakarya maçını izleyemecem bilet bulamadım erken dönüyorum  :-[

Sadece Samsunspor

zaten tek kaynak buydu buda inmiş ya gelmek isteyen her türlü gelirdi zaten neyse napalım hayırlı olsun

HaSaNCaN

iyi bir düşünce. artık taraftar grublarında bilet alıp girmesi lazım.

ali ihsan

Başkan herhalde sürümden kazanmak istiyor  :) ;D

mehmet yılmaz

Bizim gibi kombine alanlar yine zararlı çıktılar ama hiç önemli değil, yeter ki stat dolsun; maçlara ilgi olsun biz ayrıca da bilet alırız.

kuzey55

Alıntı yapılan: samsuni - 09 December 2008, 21:04:51
Bizim gibi kombine alanlar yine zararlı çıktılar ama hiç önemli değil, yeter ki stat dolsun; maçlara ilgi olsun biz ayrıca da bilet alırız.

kombinelerle ilgili düzenleme yapılacakmış diye duydum ama tam olarak bilmiyorum...yeterki maça gelen çok olsun.giremeyenlere bilet almaya razıyız...

HoliganSamSunLu

bu şekildede dolmassa zaten yazık olsun bençe 2-3 binden fazla oynama olmaz ...

Sercan

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 09 December 2008, 21:25:49
bu şekildede dolmassa zaten yazık olsun bençe 2-3 binden fazla oynama olmaz ...

bence taraftar sayısında bi değişme olmucak.Klüp bilet fiyatlarında ne kadar oynama yaparsa yapsın çünkü çoğu insan 10 ytl değerinde bileti zaten 5 ytl ye satan çocuklardan alıyolar

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: samsuni - 09 December 2008, 21:04:51

helal-i hoş olsun daha cok olsa daha cok versek para ama yapcak bişi yok. :'(
biletlerin fiyatları cok inmiş nasıl para kazanılcak bilemiyorum ???

HaSaNCaN