Bafra Medyasına, Amigosuna, Seyircisine Açık Cevabımız

Başlatan Ömrüm Tribünlerde Geçti, 09 December 2008, 00:30:54

« önceki - sonraki »

Ömrüm Tribünlerde Geçti

7-Aralık-2008 Pazar günü Kanal 2000'de İbrahim Alaçamlı'nın sunduğu spor programını Samsunsporlular olarak dehşet içerisinde izledik.

Programın sunucusu İbrahim Alaçamlı Samsun Milettvetvekillerine seslenerek bizde sizlere oy veriyoruz ama onlar Bafra Belediyespor'a hiç sahip çıkmıyor söz konusu Samsunspor olunca hepsi destek çıkıyor diyip Samsunspor hakkında hiç bir bilgi sahibi olmadığını resmen ispatlamıştır.

Siz değerli Samsunsporluların bildiği gibi hiç bir Milletvekili Samsunspor'a destek çıkmamıştır,bırakın desteği Samsunspor'un maçlarına bile gelmemişlerdir.Milletvekillerinide geçtik Samsunspor'a ne Büyükşehir Belediye Başkanı,Nede Vali bugüne kadar destek çıkmamış kongre sonrası bile yeni oluşan Samsunspor yönetimine hayırlı olsuna bile gelmemiştir.Samsunspora böyle bir destek olsa Samsunspor'un bugün 30 trilyon kadar borcu olmaz,3 senedir Bank Asya liginde mücadele etmezdi.Bunu İbrahim Alaçamlı neye dayanarak söylemiştir meraklar içerisindeyiz.

İbrahim Alaçamlı Ülker ve Asya Bankın ismini söyleyerek tüm sponsorlar Samsunspor'a destek veriliyor neden Bafra'ya destek verilmiyor diyerek bir kez daha futbolla ne kadar ilgili olduğunu kanıtlamıştır!.Yıllarca Süper ligte oynamış,İstanbul takımlarına ve Trabzonspor'a kafa tutmuş,şampiyonluk yarışında bulunmuş Süper Ligin bir alt liginde oynayan Samsunspor ile 3.lige geçen sene çıkan Bafra Belediyespor'u birbirine karıştırarak üstün futbol zekasını kanıtlamıştır!Samsunspor'a sponsor olan Bank Asya ve Ülker Bank Asya 1.ligi takımlarına sponsor olmuştur.Şimdi soruyoruz size İbrahim Alaçamlı Ülker ve Bank Asya Süper ligin bir altında oynayan Samsunspor'u bırakıp Bafra Belediyespor'a mı destek olmasını bekliyorsunuz.Şunu unutmayınız ki aynı ligte oyamıyoruz.

Siz kabul etsenizde etmesenizde biz bir markayız hemde öyle bir markayız ki Süper ligden düşeli 3,5 sene olmasına rağmen hala ismi geçtiğinde insanları heyecanlandıran,özlenen,Süper ligin olmaz ise olmaz takımlarındanız.

Biz Samsunsporluların üzüldüğü en uç nokta ise sizin bir İstanbul takımını tutuyor olmanızdır.İbrahim Alaçamlı dün bu kininizi kusarken Beşiktaşlı olduğunuzu unutmadık sadece Bafraspor'u tutsanız eyvallah ama anlıyoruz ki zamanında Samsunspor sizin tuttuğunuz Beşiktaşa çok çektirmiş.Şunu unutmayın İbrahim Alaçamlı biz SADECE SAMSUNSPORLUYUZ.

İbrahim Alaçamlı Samsunspora bu kinini kusarken birde bunlara Bafra Belediyespor amigosu Hakan Kaya'da eklenmiştir.Hakan Kaya'da o sözde spor programında İnşallah Samsunspor düşer beraber oynarız o zaman görürüz diyen bir Fenerbahçelidir.Ne acıdır ki bu söylemler çift takımlı kişilerden gelmektedir.

Bafra Taraftarları;

Yıllarca aranızda idik çoğunuz maçlara İstanbul takımlarının atkıları ve formaları ile geldiniz.Uzun yıllardır sizlerden Samsunspor düşsün söylemlerini duymaktayız Peki ama bu gocuntunuz nereden geliyor.Sizler belki bilmiyorsunuz ama biz iyi biliyoruz çünkü hepiniz İstanbul takımı yada Trabzonsporu tutuyorsunuz.Sadece Bafrasporlu olsanız sizlerede eyvallah ama bu kuyruk acınız size Samsunspor'un kafa tutmasından.

Bizler Samsunspor taraftarları olarak amatöre düşsede sadece Samsunsporu tutarız ama ya sizler Süper Lige çıksanız hangi takımı tutarsınız Bafrayımı yoksa İstanbulumu işte bunu merak etmekteyiz.Sakın demeyin bizlere biz ilk önce Bafralı Sonra Bjk,Gs,Fb,Ts diye biz daha önceden bu filmi çok gördük.Sizler yıllarca amatörde iken biz İstanbul takımlarına,Trabzona kafa tutuyor deplasmanlarda kafamıza taş yiyorduk o size göre Sözde 4 Büyüklerden.

Bafra Medyasına,Amigosuna,Taraftarlarına;

Sizlerde iyi biliyorsunuz ki Samsunsporlular olarak maçlarınıza geldik hala daha düne kadar geliyorduk.Bilmiyormusunuz final Maçında Samsunspor taraftar grubunun maça geldiğini,3 hafta önce Samsunspor Tribün liderlerinin maçınıza geldiğini,kullandığınız davulların bile Samsunspor taraftar gruplarına ait olduğunu?Biliyorsunuzda işinize gelmiyor değil mi

Bu yanlışlıktan vazgeçene kadar,bizim büyük bir camia olduğumuzu öğrenene kadar hiç bir Bafra maçına gelmeyeceğimizi tüm Kamuoyuna duyuruyoruz.Kabul etsenizde etmesenizde biz büyük bir camiayız ve herşeyden en önemlisi;

BİZ SADECE SAMSUNSPORLUYUZ....

Peki Ya siz???

BAFRALI SAMSUNSPORLULAR

çarþamba55

Alıntı yapılan: Ömrüm Tribünlerde Geçti - 09 December 2008, 00:30:54
Programın sunucusu İbrahim Alaçamlı Samsun Milettvetvekillerine seslenerek bizde sizlere oy veriyoruz ama onlar Bafra Belediyespor'a hiç sahip çıkmıyor söz konusu Samsunspor olunca hepsi destek çıkıyor diyip ..............

bu herifin ismini ilk defa duydum ama yedi ceddini...

AlıntıHakan Kaya'da o sözde spor programında İnşallah Samsunspor düşer beraber oynarız o zaman görürüz diyen bir Fenerbahçelidir.

senin de...

ortalığı boş sanan it sürüsü.

mehmet yılmaz

Bir arkadaş arayıp sözde spor programını hayretler içinde izlediğin, duyduklarına inanamadığını söyledi. Meydanı boş buldular demek ki. Ben bugüne kadar bu İbrahim Alaçamlı denen vatandaşın adını hiç duymamıştım, googla'da arattım ve birkaç yazısına rastladım; nasıl bir insan olduğunu bilmiyorum ama berbat bir yazar olduğu kesin. Daha soru eki -mi'yi bile ayıramayan bir zavallı.

Kuyruk acısının 4-0'lık bir skordan geldiğine eminim. Bunlardan çok bunlar gibi ipi kopuklara bizi muhatap edenlere kızıyorum.

Bafralı Samsunsporlulara can-ı gönülden teşekkürler ama ortalama Bafralılara da yazıklar olsun!

kayacan

Biz kilometrelerce uzakta Samsunsporumuzla Samsunumuzla gurur duyarken yanı başımızdaki Bafralı arkadaşlarımızın bu vahim düşüncelerini anlamak mümkün değil. Bizde saf saf Bafrasporun başarısıyla övünüyoruz.Samsunspora laf edenlere yazıklar olsun.Benim sülalem trabzonlu,akçabatın yarısı bizim sülaleye ait. Oralarda tutulacak takım olsa biz tutarız. Ama Samsunsporumuzdan başka takım tanımadık tanımayız.Övünmek gibi olmasın ama Samsunluyuz Samsunsporluyuz.Birazcık beyne sahip olanlar Samsunun ve Samsunsporun kıymetini bilir.Ama vermeyince Mabud bizim elimizden bişey gelmez tabi.....

eLLis

Bunu diyen insanın futbolla alakası yok olmalı Bafrada Samsunun 17 ilçesinden biri değilmi sanki Samsun derken çok yabancı bir yerden bahsediyor Samsunspor la birlikte bizler bafrayıda desteklerken böyle insanlar çıkıp cahilce sallıyor Allah aşkına desteklenmiş takım böylemi olur.Bafralı bafrasporu tutmazken ve ya istanbul takımının biriyle tutarken biz sadece Samsun ve Samsun takımlarını tutuyoruz !!! Bafralı olupta Bafraspor ve Samsunsporu tutanlar en kral adamdır istanbulcuların Bafrasporu savunmaya hakkı yoktur!..

europe_55

Bafranin bu tavrini anlamak mümkün degil.

Ne kadar istemeselerde bafra SAMSUN´a baglidir yani BÜYÜKSEHIR SAMSUN´un bir ilcesidir...
bafra amatörde oynarken SAMSUNSPOR o büyük dediginiz takimlara kafa tutuyordu...
onun icin HERKES HADDINI BILSIN!!!!!!
kimsenin insallah samsun düser gibi laflari söylemeye hakki yoktur ve biz BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARI böyle sözler söylenmesine izin vermeyiz.
Bunu böyle bilsinler.
Bafraki olup da SAMSUNLU oldugunu kabul eden arkadaslara lafim yok , lafim SAMSUN´u kücümseyip ilcelerini birsey sananlara ve trabzon veya diger istanbul takimlarini tutanlaradir!!!!!

YaşarDoğu

Cadde55

İbrahim Alaçamlıyı tanısanız bu yapılan programı keâle almazsınız, yaptığı programı izlemedim ama yazılanlara göre ne kadar futboldan anladığı, ne kadar futbolu takip ettiği belli, bu ş..sizler yüzünden utanıyorum Bafralı olmaktan.... 

ILUVATAR

BafraSpor-KaSTamoNuSpor macina gittik destegimizi verdik gerekirse tezahurat da ettik... Cunku biz SAMSUNLUYUZ SAMSUNSPORLUYUZ .... Ama macta samsunspor adini duyamadım ozellikle dikkat ettim samsunspor hakkinda konusulacak mi diye . Butun takimlarin adi sayildi arsin , trabzon, gumushane , kocaeli , gs , fb vs,,,,  ama  buyuk takimimizin adi hic ama hic soylenmedi .... Gecen sene  hatirladigim kadariyla playoff maclarında trabzon kokenli takimin taraftarları bagira bagira trabzonspor tezahurati yaptılar. CaDDe taraftar grubu SAMSUNSPOR ismini soylemeye yeltenmedi bile...

HAKAN KAYA denen amigoya inat ;  her zaman her yerde en büyük SAMSUNSPOR!

Sadece Samsunspor

şuana kadar bafrasporu destekliyordum ve galibiyetlerine seviniyordum ama şu yazıları gördükten sonra bafrayı desteklemiyorum vede bizim sitedeki bafraspor konusuna kilit vurulmasını istiyorum

yazık bafra yazık hiçbir zaman il olamayacaksın

veis

Lazoli

fasülyede kendini nimetten sayarmis
sen hep ilçemiz kalacaksin bafra
1. Lige bile ciksan samsun ailesinin yüzkarasi ve en kücügü kalacaksin Bafra
Il olma hayalini unut
sen Il olamazsin! Bunu böyle bil!
Senin dayanacagin bi dalin yok cünkü!! Neyin varki ??????

veis

bu sitede yazan çok degerli bafralı arkadaşlarımız var ve gerçek samsunsporlular dır kendileri ama 1 tane amigoya kızıpda pireye kızıp yorganı yakmayalım. tabiki bizim için herşeyden önce samsun ve samsunspor gelir bunda haklıyız

eLLis

http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=3836.0

Bafrayı tümden silen bazı arkadaşlar sitemizde en fazla çarşambayla birlikte bafralı arkadaşlar bulunmakta bazı başka şehir kökenli bafralıları pek kaale almaya değmez bunlar açıkca trabzonlu olduklarını belli ediyor yoksa akıl var Samsun gibi büyükşehire bağlı kalma onurunu yaşamak varken trabzondan kim bahsedebilir tabiki oradan gelmeler.Samsunspora bu kini kimler duyar tabiki öz bafralı olmayan çift takımlılar.

King Of The North

Böyle absürd olayları okudukça canımız sıkılıyor.Bırakın ne yaparlarsa yapsınlar,hiç kimse Samsunsporlu nasıl olunur nasıl yaşanır farkında değil birkaç bin kişi dışında.Bafra ilçemizin geneli böyle değil ama bizim takım sahipsiz Lig A'dan bile düşeceğiz kimse bu takımı böyle tutmaz hele ki Bafra'da yaşayan yeni nesil tutmaz bizim takımı,neden tutsun başarı yok,sahiplenme yok,heyecan yok.Şimdi Bafraspor şampiyonluk kovalıyor bir heyecanları var gözlerine bizi de kestirmiş olabilirler.