Bafra Medyasına, Amigosuna, Seyircisine Açık Cevabımız

Başlatan Ömrüm Tribünlerde Geçti, 09 December 2008, 00:30:54

« önceki - sonraki »

yesil55

biz samsunsporlular olarak fb gs bjk ts vs. her türlü taraftarla sanal-gercek hayatta konusurken gerek saygıdan gerek bazı hatırlatmaları duymaktan cekindiklerinden dolayı ezik cevaplar alırken  büyük SAMSUNSPORumuza laf etmek kimin haddine bu iki kendini bilmeze gerekeken ders derhal verilmelii samsunsporulu bafralı kardeşlerimizede slmlarıımı bir borc bilirim bafra samsunun ilçesidir ve hep öle kalacaktır

HoliganSamSunLu

2 kendini bilmeze şuan da nasıl ders veriliyor bana bunu izah edebilecek bir kişi varmı burada bu şekilde birilerine itham ederek birilerinin gönüllerini kırarken nasıl ders veriiliyor..

yesil55

ben burda tartısın birbirinizi kırın demiyorum maluk kişilere tepkimizi gösterelim hatta bafra halkının göstermesi daha uygun düşer

red_white

arkadaşlar burdaki bencede bafra değil Samsunlu olupta şehrine ilçelerine çıkmayanlaradır sadece bafrayla alakalı değil tüm şehirle alakalı o ince çizgiyi aşmayalım kimse kimsenin kalbini kırmasın HEPİMİZ SAMSUNSPORLUYUZZ

merkez

Bafra yerel televizyonunun yaptığı programda i.alaçamlının terbiyesizliğini ve bafra taraftarlarının da olaya müdahil olduğu bu yürek yakan durumu içim acıyarak okudum.

Tüm bafralıları zan altında bırakmak doğru değil tabi,yalnız samsunsporun kötü günlerinin acısını bafrasporun galibiyetleri ile dindirmeye çalıştığımız şu günlerde kardeşten hançerlenmek acı geliyor vesselam.

Yazıklar olsun ne diyeyim...

bengülü

HoliganSamSunLu

Sadece Samsunspor

ya siz hala anlayamadınız mı olayı biz ne diyoruz burda 1 haftadır: lafımız siz bafralı olup samsunsporu tutanlara değil bafralı olup samsun'u küçümseyenlere samsun'a ihanet edenlere ve samsun kümeye diyen şerefsizlere ama siz hala bunu anlayamadınız ???

HaSaNCaN

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 12 December 2008, 01:01:24
ya siz hala anlayamadınız mı olayı biz ne diyoruz burda 1 haftadır: lafımız siz bafralı olup samsunsporu tutanlara değil bafralı olup samsun'u küçümseyenlere samsun'a ihanet edenlere ve samsun kümeye diyen şerefsizlere ama siz hala bunu anlayamadınız ???

yani...

HoliganSamSunLu

sizde şunu anlamıyorsunuz sonuçta bu insanlar bafralı sen kendi ilçene laf ettirirmisin kardeşim burada mevzu konusu olan iki kişi ama siz 100 bin nüfuslu bir ilçeyi eleştiriyorsunuz bu iki kişi hakkıonda ne gibi bir girişim yaptını sorabilirmiyim e-posta adresini araştırıp tepki koydunuzmu tv kanalına fax mıo çektiniz ne yaptını burada bafrayı karalamaktan başka

ILUVATAR

12 December 2008, 01:24:32 #40 Son düzenlenme: 12 December 2008, 01:27:02 ILUVATAR
Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 12 December 2008, 01:05:35
sizde şunu anlamıyorsunuz sonuçta bu insanlar bafralı sen kendi ilçene laf ettirirmisin kardeşim burada mevzu konusu olan iki kişi ama siz 100 bin nüfuslu bir ilçeyi eleştiriyorsunuz bu iki kişi hakkıonda ne gibi bir girişim yaptını sorabilirmiyim e-posta adresini araştırıp tepki koydunuzmu tv kanalına fax mıo çektiniz ne yaptını burada bafrayı karalamaktan başka

kendi ilcesine laf ettirmesin ama buyuklerini saysin ... fazla soze gerek yok orda ts gs fb gumushane arsin diyecegine birazda samsunsporun adini agzina alsin bizde gittik mac izledik tribunde abim kardesim benim disinda kimse samsunspor demiyordu  demesini birak merak bile etmiyordu bafra samsunun degil mi? samsunspor bu sehrin en buyuk tanitim araci degil mi ? birakin kimi kandiriyorsunuz .

HoliganSamSunLu

yukarıdaki bildiri bafralı samsunsplrular tarafından hazırlanmıştır okursan en büyük eleştiriyi ve ithamları kullanandır ama kime bu şerefsizliği yapanlara bakın üstüne basa basa söylüyorum yapanlara bizim sözümüz eleştiriye veya eleştirenlere değil bu durumdan faydalanarak fırsat kollayan samsun düşmanlarına

veis

Bafra Medyasına, Amigosuna, Seyircisine Açık Cevabımız

bizler samsunlu ve samsunsporluyuz.samsunsporun destekçisi bizimde dostumuzdur.samsunspora köstek olanların herzaman karşısındayız bu bafralıda havzalıda olsa farketmez.

red_white

12 December 2008, 09:36:44 #43 Son düzenlenme: 12 December 2008, 10:11:53 red_white
ben ladikliyim ladikli olupta Samsunlu olupta Samsun kümeye diyenlerinde taaaaa.........  lanet olsunnn sadece bafrayla değil arkadaşlar bu bafralı arkadaşlar üzerine alınmasın lütfen bafralı olabilir başka takımı tutabilir ama Samsun kümeye diye bağıramaz olay sadece bundan ibarettir arkadaşlar hepimiz SAMSUNSPORLUYUZZZ

eLLis

Buradaki olay farklı tabiki Bafralı Samsunlulara kimsenin bir şey dediğini iddia etmiyoruz ama söze başlarken direk Bafra şöyle Bafra böyle diyince insan memleketi hakkında ne olursa olsun böyle şeyler duymak istemiyor Bafrayı böyle kaybederiz ama Bafralı Samsunlu arkadaşları kollayarak diğerlerininde üstüne giderek Bafranın Samsuna ait olduğunu ve hep öyle kalacağını oradaki trabzon kökenli Bafralıların kafasına sokabiliriz..