Ara Transferde Kimler Alınmalı..?

Başlatan ugrass, 30 November 2008, 19:35:14

« önceki - sonraki »

s_uzunkaya

Sezona çok hırslı, istekli başlamıştı serkan. Bana göre 2 sene önce o uzun sakatlıktan sonra birdaha sahalara dönemezdi, ama o döndü. O per perişan haliyle, karışık sakalıyla, virane görüntüsüyle özel arabasıyla gitmişti geçen sene antalya ya  kampa. Bize bile umut veren bu hali futbolculara da eminimki ozamanda çok büyük moral olmuştu. Kaptan gemiyi terketmedi, gemiden umudunu kesmedi ve gemiyi yeniden açık denizlere çıkabileceğinden emindi ki o uzun sakatlığa rağmen tekrar oradaydı.

2 sene önce de yazmıştım, bence serkanın futbol hayatı bitti ama samsunsporluluğuyla,futbol bilgisi ve tecrübesiyle,hırsıyla ve özellikle zekasıyla samsunsporumuza futbolcu olarak kazandırdıklarından çok daha fazlasını kazandıracaktır, demiştim. gelinen nokta ise gerçekten çok üzücü. 34 yaşına gelmiş ve gençliğinin en güzel yıllarında (her ne sebeble olursa olsun) çok cazip teklifleri red ederek samsunsporumuza hizmete devam etmiş birisiNİN, tüm iyi niyetiyle bu sezona çok hırslı olarak başladıktan sonra sonradan gelme bir antrönörle sidik yarışına girecek kaprisi yapması kadar doğal birşey olamazdı, ve olmayıncada takımın yönetici takımından tam desteği alan antrönör karşısında çaresiz ve haksız kalakaldı. Şimdi ise "takımın hüvvüyeti" "takımın kimliği" "aslolan samsunspordur" gibi tanımlamalarla demogojiler yapılarak samsunsporumuza mal olmuş birisi, göz göre göre dünkü çocuk gibi harcanıyor. SERKAN hiç bir yere gitmemeli. Bu gerçekler değerlendirilerek, abi abiliğini yapmalı ve takımın yeniden bir hava yakalamasına da katkısı olacağına inandığım uzlaşma sağlanarak Serkan a  izin çıkarılmalıdır.

SERKAN giderse son değerlerimizden en büyüğüde gitmiş olacaktır...

harbisamsunsporlu5517

gittiği yerde basarılı olacagı kesin gol kralı dahi olur ozaman sacımızı başımızı yonmaya baslarız artık :(

jean

oyle birsey bu saatten sonra olmaz adam hamlasmi skosamiyor bile nerde eski serkan simdiki ile alakais bile yok

CeLiL_55

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 26 December 2008, 11:08:58
gittiği yerde basarılı olacagı kesin gol kralı dahi olur ozaman sacımızı başımızı yonmaya baslarız artık :(
dalgamı geçiyorsun arkadaşım Serkan kendi kendini bitirdi bir takım şanssızlıklarda yaşamasına rağmen eski performansı için bir çaba göstermedi şimdi göbekli hantal koşmaktan uzak Serkan nası gol kralı olucak bi açıklada bizde bilelim...

serkancengiz

Alıntı yapılan: slazenger - 26 December 2008, 10:54:50
   Sezona çok hırslı, istekli başlamıştı serkan. Bana göre 2 sene önce o uzun sakatlıktan sonra birdaha sahalara dönemezdi, ama o döndü. O per perişan haliyle, karışık sakalıyla, virane görüntüsüyle özel arabasıyla gitmişti geçen sene antalya ya  kampa. Bize bile umut veren bu hali futbolculara da eminimki ozamanda çok büyük moral olmuştu. Kaptan gemiyi terketmedi, gemiden umudunu kesmedi ve gemiyi yeniden açık denizlere çıkabileceğinden emindi ki o uzun sakatlığa rağmen tekrar oradaydı.

2 sene önce de yazmıştım, bence serkanın futbol hayatı bitti ama samsunsporluluğuyla,futbol bilgisi ve tecrübesiyle,hırsıyla ve özellikle zekasıyla samsunsporumuza futbolcu olarak kazandırdıklarından çok daha fazlasını kazandıracaktır, demiştim. gelinen nokta ise gerçekten çok üzücü. 34 yaşına gelmiş ve gençliğinin en güzel yıllarında (her ne sebeble olursa olsun) çok cazip teklifleri red ederek samsunsporumuza hizmete devam etmiş birisiNİN, tüm iyi niyetiyle bu sezona çok hırslı olarak başladıktan sonra sonradan gelme bir antrönörle sidik yarışına girecek kaprisi yapması kadar doğal birşey olamazdı, ve olmayıncada takımın yönetici takımından tam desteği alan antrönör karşısında çaresiz ve haksız kalakaldı. Şimdi ise "takımın hüvvüyeti" "takımın kimliği" "aslolan samsunspordur" gibi tanımlamalarla demogojiler yapılarak samsunsporumuza mal olmuş birisi, göz göre göre dünkü çocuk gibi harcanıyor. SERKAN hiç bir yere gitmemeli. Bu gerçekler değerlendirilerek, abi abiliğini yapmalı ve takımın yeniden bir hava yakalamasına da katkısı olacağına inandığım uzlaşma sağlanarak Serkan a  izin çıkarılmalıdır.

SERKAN giderse son değerlerimizden en büyüğüde gitmiş olacaktır...

Serkan Aykut'un takımdan ayrılmaması için ne gerekiyorsa yapalım sessizliğimizi kral için bozalım

red_white

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: CeLiL_55 - 26 December 2008, 20:51:53
dalgamı geçiyorsun arkadaşım Serkan kendi kendini bitirdi bir takım şanssızlıklarda yaşamasına rağmen eski performansı için bir çaba göstermedi şimdi göbekli hantal koşmaktan uzak Serkan nası gol kralı olucak bi açıklada bizde bilelim...
bizde bu terslik varken hersey olur hem ben niye dalga geceyim yaw ;D

AllydeenleaR

emin olun serkanın ölüsü bu takımdaki çoğu adamdan iyi oynar...

harbisamsunsporlu5517

manisa alırsa nasıl oynadıgını görursun kralın

Tufan

serkanın şu ligte koşmasına gerek yok bizim takımımızda koşacak çok adam var şu var bide bu ligte takımlar genç tecrübesiz top serkanın ayağındayken karsısındaki genç defans tedirgin olur fizik olarak bitmiş olabilir ama futbol zekası diye bir şey var. ki bunu güngören maçında gördük nasıl gol atılır gösterdi bize.
serkan 1 devre oynayabilecek kapasitededir tahminimce bu ligte her takım serkan gibi bir forvet ister....

KotuCocuk55

40 yaşına gelmiş tugay kerimoğlunu takımda tutmak için ingilizler teklif üstüne teklif yapıyor,taraftarlar yılın oyuncusu seçiyor biz elimizde kalan tek değere bir yer bulamıyoruz!

Her ne yaptıysa alttan alınabilir,affedilebilir,gerekirse psikolojik destek verilebilir,motive edilir Kral takımda tutulurdu!

Bence çok geçmeden böyle yapılmalıdır!

Benim bir hayalim var,adı üstünde hayal!
Serkan aykut'un samsunspor forması altında 200'ler kulübüne girmesi!
Bu nedemek samsunspor superlige çıkacak serkan aykut futbola devam edecek ve atması gereken birkaç golü daha atacak ve 200ler kulübüne girip samsunspor forması altında jübilesini yapacak!

Şampiyonluk yok,üst üste galibiyetler yok,büyük zaferler yok,bari bu tür değer ve hayallerle tatmin olalım yoksa ortada bir samsunspor kimliği kalmayacak!

Bazen diyorum bu trabzonlu başkan bilerek mi yapıyor acaba!

Ben yarın Kral'ı arıcam arkadaş...

CeLiL_55

Alıntı yapılan: KotuCocuk55 - 27 December 2008, 00:25:54
40 yaşına gelmiş tugay kerimoğlunu takımda tutmak için ingilizler teklif üstüne teklif yapıyor,taraftarlar yılın oyuncusu seçiyor biz elimizde kalan tek değere bir yer bulamıyoruz!

Her ne yaptıysa alttan alınabilir,affedilebilir,gerekirse psikolojik destek verilebilir,motive edilir Kral takımda tutulurdu!

Bence çok geçmeden böyle yapılmalıdır!

Benim bir hayalim var,adı üstünde hayal!
Serkan aykut'un samsunspor forması altında 200'ler kulübüne girmesi!
Bu nedemek samsunspor superlige çıkacak serkan aykut futbola devam edecek ve atması gereken birkaç golü daha atacak ve 200ler kulübüne girip samsunspor forması altında jübilesini yapacak!

Şampiyonluk yok,üst üste galibiyetler yok,büyük zaferler yok,bari bu tür değer ve hayallerle tatmin olalım yoksa ortada bir samsunspor kimliği kalmayacak!

Bazen diyorum bu trabzonlu başkan bilerek mi yapıyor acaba!

Ben yarın Kral'ı arıcam arkadaş...
iyi bi konuya değinmişsin bu Trabzonlu başkanın bizi ileriye götürmek gibi bir düşüncesi yok değerlerimizi bilerek kaybettiriyor yarın bi gün kendisi gidicek nasılsa önce Celil gönderildi şimdide Serkanı yollamak niyetinde adamlar şunu söylüyorum bu Trabzonlu başkandan bize hayır gelmez..

berkayinho16

bence alınması gereken oyuncular Anıl Karaer,Erkan Ferin ve Oğız sabankay

mehmet yılmaz

Arkadaşlar tekrar söyleyelim; ara transfer yapma şansımız 0 ( sıfır ) TFF'ye borçsuzluk belgesi vermemiz gerekiyor ama bizim eski futbolculara 3.000.000 lira civarında borcumuz var. Basit bir örnek Sinan Demircioğlu denen basit insana 400.000 lira borcumuz varmış. Sanki adam gibi top oynadı? Neyse... Sinirlendim yine.

Transfer için tek bir açık kapımız var, o da henüz profesyonel sözleşme imzalamamış, 19 yaşından küçük, iki tane yabancı oyuncu bulabilmek.

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: samsuni - 27 December 2008, 11:40:14

Transfer için tek bir açık kapımız var, o da henüz profesyonel sözleşme imzalamamış, 19 yaşından küçük, iki tane yabancı oyuncu bulabilmek.

Bu Guzel bir haber abi peki yönetim bu konuda bir çalışma yapıyormu bilginiz varmı ?