Ara Transferde Kimler Alınmalı..?

Başlatan ugrass, 30 November 2008, 19:35:14

« önceki - sonraki »

berkayinho16

zafer şakar takımdan ayrıldı mı?

CeLiL_55

Alıntı yapılan: veis - 23 December 2008, 17:59:12
celil felan gelmesin gerek yok aynı suyla abdest almaya.ayrıca serkan aykutda oynatılmayacaksa satılıp para kazanılmalı bence.ayrıca genç oyuncularımızla özel görüşmeler yapmalıyız ve onlara bişeyler vermeliyiz.yoksa bu kadar borçla transfer yapmkadansa borç kapatmak bence daha mantıklı.
bu saatten sonra Serkan Aykut gibi bir enkaza hangi kulüp para verir

veis

okadar da degil sevgili celil55.serkanı satılıga çıkarsın bu kulüp muhakkak alıcısı çıkar.celil satılıyorsa serkan karantiii

CeLiL_55

Alıntı yapılan: veis - 25 December 2008, 08:34:13
okadar da degil sevgili celil55.serkanı satılıga çıkarsın bu kulüp muhakkak alıcısı çıkar.celil satılıyorsa serkan karantiii
anlıyorum seni sevgili veis ama Serkan kendini bitirdi kayboldu şuan satılma kararı çıksa bizim gibi orta sıralarda bitirmek isteyen yada küme düşmemek isteyen takımlar alıcı olur bana göre bu saatten sonra Serkandan ne köy olur ne kasaba ne abilik yaptığı var nede adam gibi futbolu var bi ara kendini toparlar adam gibi oynar diye umuyordum olmadı Celil konusuna gelince Celil gene adam gibi topunu oynuyordu birçok takımda teklif yapmıştı Süper Lig takımlarıda dahil bana göre Serkan ancak bank asyadaki alt sıra mücadelesi veren takımlar talip olur anca..

Sadece Samsunspor

serkan bu senede başka takımda oynar futbolu bırakır, kendisini teknik direktör olarak gelecekte görmek isteriz .

MeL_55

AlıntıTRANSFER İŞİ ZOR

Futbol Federasyonu'ndan Samsunspor'a kötü haber geldi. Samsunspor'un ara transfer yapabilmesi için borçsuzluk belgesine sahip olması gerekiyor ki, Kırmızı- Beyazlılar'ın eski futbolculara olan borcu bu belgeyi almayı engelliyor

ŞANS KALMADI

Futbol Federasyonu'nu, 2'nci Transfer ve Tescil döneminde futbolculara, antrenörlere, masörlere ve futbolcu temsilcilerine borcu olan kulüplere, lisans verilmeyeceğini açıkladı. Eski futbolculara borcu olan Samsunspor'un, ara transferde oyuncu alabilme şansı zora girerken, yönetim borcu ödemek için düğmeye bastı.

BELGE GEREK
Transfer ve lisans için kulüplerin borçsuzluk belgesine sahip olması gerektiğinin belirtildiği Türkiye Futbol Federasyonu'nun açıklamasının ardından Samsunspor'un da eli kolu bağlanmış oldu. Mevcut kadro ile yola devam etmek zorunda olan Samsunspor'da, yönetim sezon başından bu yana transfer yapamayacaklarını açıklamıştı.

Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş daha önce yaptığı açıklamalarda, ikinci devre için transfer şanslarının zor olduğunu amaçlarının 'Tabandan Tavana' isimli kampanda toplayacakları para ile ellerindeki mevcut oyuncuları kadroda tutmak olduğunu söylemişti.

Alıntı
KRAL KRARSIZ

Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş'ın 2. devre için kadro dışı bırakılan Serkan aykut'u 'Kadromuzda düşünmüyoruz' açıklamasının ardından birçok takım Kral lakaplı oyuncusu tranfser etmek için düğmeye bastı. Kasımpaşa, Malatyaspor ve Orduspor'un renklerine bağlamak için sıraya girdiği Serkan Aykut'un Orduspor'u Samsun'a yakın olmasından dolayı tercih etmek istemediği öğrenildi. Kral'ın Malatyaspor veya Kasımpaşa ile söz kesmesi bekleniyor.

babasamsunlu

YAZIK YA GERÇEKTEN ÜZLÜYORUM..BÖYLE BİR GOLCÜ KENDİNİ BU KADAR BASİT BİTİRMELİMİYDİ..
ÇOK EMEĞİ GEÇTİ SAMSUNSPORUMUZA..BUNDAN SONRAKİ HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİM..

CeLiL_55

büyük ihtimalle kankası Celil'in yanına gidebilir.. Malatyaspor'a

**KaR6**

serkan malatyaya gitmez.. gitmemeli.. kasımpaşa istiyorsa istanbula gelir bence..

Tufan

son 2 sezondur bekleneni veremesede Serkan son döneme damgasını vurmuş gerçek bir Samsunsporludur eğer gidecekse o üc takımdan birine gönlüm orduya gitmesini ister...

Kaya

Yazık ne kadar yazık serkan aykut kadroda düşünülmüyormuş yönetim tarafından anladımda bu adamın her golünden sonra çılgınca sevinenen bizler ne kadar vefalıyız içimizden bir kişi bile çıkıp onun hakkında olumsuz düşünebiliyorsa bu gerçekten çok üzücü serkan aykut gibi bir değerin bu takımda her zaman ueri olur ve olmalıdır oynatırsın oynatmazsın ama 34 yaşına gelmiş iyi bir SAMSUNSPOR luyu gönderme kararın ne kadar doğru ve ne kadar vefalıca bir hareket

Kaptan bugüne kadar yaptığın büyük işlerden dolayı sana büyük teşekkürler ediyorum kendi adıma... ALLAH yolunu açık eylesin ne kadar gitmeni istemesemde

HaSaNCaN

MeL_55

Hic biyere gitmesin. Kariyerini sonlandir KRAL !!

jean

gercekten yazik oldu adamlara bari guzel bir jubile yapsak futbolu birakinca bunda yilin emegi bu kadar kolay bir sekilde kenara atilmamali

celebi

serekan bence gitmeyecek gibi duruyor