Ara Transferde Kimler Alınmalı..?

Başlatan ugrass, 30 November 2008, 19:35:14

« önceki - sonraki »

seckin55

Sadece Celil gelsin yeter... ;) ;)çok özledik çokkkkk..

CeLiL_55

Alıntı yapılan: seckin55 - 23 December 2008, 02:27:14
Sadece Celil gelsin yeter... ;) ;)çok özledik çokkkkk..
:D :D hiç gülesim yoktu,gelmesini istediğim oyuncu Cenk keşke alabilsek

celebi

bize bu durumda sanırım kimse gelmez yada alamayız diye düşünüyorum

pitbul055

biz diğer takımların yapacakları taransferleri konuşuruz artık bu sayfada

veis

celil felan gelmesin gerek yok aynı suyla abdest almaya.ayrıca serkan aykutda oynatılmayacaksa satılıp para kazanılmalı bence.ayrıca genç oyuncularımızla özel görüşmeler yapmalıyız ve onlara bişeyler vermeliyiz.yoksa bu kadar borçla transfer yapmkadansa borç kapatmak bence daha mantıklı.

edmontdante

Alıntı yapılan: veis - 23 December 2008, 17:59:12
ayrıca genç oyuncularımızla özel görüşmeler yapmalıyız ve onlara bişeyler vermeliyiz.yoksa bu kadar borçla transfer yapmkadansa borç kapatmak bence daha mantıklı.

Bence de haklısın Veis.İlk sene çıkacağız diye  uyduruk adamlara ne paralar verildi.Şimdi bunların etkilerini de yaşıyoruz

seckin55

Alıntı yapılan: CeLiL_55 - 23 December 2008, 05:59:18
:D :D hiç gülesim yoktu,gelmesini istediğim oyuncu Cenk keşke alabilsek
komik olan neki,,, teklif gitse gelmicekmi,,,koşa koşa hemde ;) ;) tabe yanında cenki de getiirirse pek fena olmaz

kuzey55

aman eksik kalsın celil..zaten transfer yapamıyoruz ki :D

YaşarDoğu

bırakalım celili de söle bonservisi elinde iyi bi forvet bulsakda alsak :-\

harbisamsunsporlu5517

bu konuyu acmaya bıle gerek yoktu transfer yapamayacagımızı hepimiz biliyoruz boşuna fikir sunmayalım

beşnumara

24 December 2008, 03:25:18 #40 Son düzenlenme: 24 December 2008, 03:28:27 beþnumara
ara transferde kimse alınır veya transfer yapılır mı yapılmaz mı bilmiyorum ama uzun zamandır takip ettiğim  genç oyuncular var.en azından kiralık da olsa bu oyuncuları samsunspor forması altında izlemeyi çok istiyorum.aslında imkansız değil istesek getiririz.işte o futbolcular:
gökhan öztürk( gs paf takımında 10 numara mevkiinde  22 mart 1990 doğumlu.)
emrah bedir(adanasporda oynuyor ama bizim takıma demirspordaki emrah bedir lazım.1 haziran 1988 doğumlu.asıl mevkii forvet, her iki ayağını da kullanıyor.sol açık,sağ açık da oynuyor.)
murat akça( gs paf takımında oynuyor.mevkii defans.13 temmuz 1990 doğumlu.sene başında gs hazırlık kampında hep 11de oynadı ama mevkiinde kimlerin oynadığı belli.onun için pafta devam ediyo.gençlerden en çok beğendiğim futbolcu.bana göre mükemmel bir defans genç yaşına rağmen)
oğuz sabankay(eskişehirsporda kiralık oynuyor.7 ağustos 1987 doğumlu.duyduğuma göre rıza çalımbay takımında düşünmüyormuş devre arasında gönderilecekler arasındaymış.
yaser yıldız(1 haziran 1988 doğumlu. anlatmama gerek yok heralde.bankasya 1. ligi takip ettiğimiz için hepimiz iyi biliriz.kartalsporun eski oyuncusu.
hakan akman(9 ekim 1989 doğumlu.samsunsporumuzun oyuncusu.sezonun 2. yarısı burhana,sercana,turguta ve sefaya verdiğimiz şansı bu kardeşimize versek eminim en iyi transferi yapmış oluruz.
şimdi diyeceksiniz ki gs ağırlıklı oyuncuları yazmışsın yoksa gslimisin ;) benm nasıl samsunsporlu olduğumu bilen biliyor.transfer yapılacağını zannetmiyorum ama bu isimler içimde kalmasın yarın bir gün midem rahatsızlanabilir :D onun için benden çıksın da ne olursa olsun diye düşündüm.

beşnumara

bu arada ben takımımda Bojan Krkić'i, Messi'yi, Aguero'yu, walcot'u vs. görmek istiyorum demiyorum. abartmıyorum yanii.

**KaR6**

kardeşim iyi de biz komple adama al'A'mıyoruz.. yani ben desem ki beni alın uste para vercem 3 trilyon vermediğim surece alamıyolar :) gülüyoruz ağlancak halimize işte..

Recep

Alıntı yapılan: **KaR6** - 24 December 2008, 04:56:31
kardeşim iyi de biz komple adama al'A'mıyoruz.. yani ben desem ki beni alın uste para vercem 3 trilyon vermediğim surece alamıyolar :) gülüyoruz ağlancak halimize işte..
amman Kar6 üstüne para verecem sakın gelme  ;D tesislerin yanındaki halı sahada bile oynama kardeş ;D ;D

Kais

celıl dun gordum cıftlık de galıba tatıl ıcın gelmıs