3 futbolcu Kadro dışı

Başlatan kuzey55, 25 November 2008, 19:00:43

« önceki - sonraki »

kuzey55

25 November 2008, 19:00:43 Son düzenlenme: 25 November 2008, 19:04:08 samsuni
Samsunspor yönetiminin sok bir karar alarak Serkan Aykut, Zafer Şakar ve Çağatay Tekin'i kadro dışı bıraktığı öğrenildi. Teknik direktör Ercüment Coşkundere'nin aldığı kararı futbolcularına açıklamasının ardından Samsunsporlu futbolcular idman yapmadan ayrıldılar

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=15236

**KaR6**

bu zafer ile serkanla hocaların ne alıp veremediği var acaba..

MeL_55

kral serkani hic kadro disi birakilir mi ya ?

veis

herkse işini yapsa negüzel olucak.futbolcu sadece futbolunu oynayacak hoca hocalıgını yapacak ama olmuyor samsunda muhakkak güzel giden bişeylerin altına girmeye bayılıyormillet.zafer şakar daha dün yeni affedildin gencecik çocuksun futbolunu düşün adam gibi top oynasan olmazmı yooook nerede fırlamalık bizimkilerde.

Recep

ahh ulan ahh şimdi bu gencecik sözde futbolcular işleri güçleri fırlamalık
aslında bunları Samsunda gezdirmeyecen temiz bi sopa atacan da
nush ile uslanmayanı etmeli tekdir
tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir
atalarımız boşuna dememiş yani

CurvaSudSamsunspor

serkanı dışarıda görüyorum ara sıra hadda geçen cumartesi gördüm şöyle baştan aşağıya taradım normal yani kadro dışı kalması istek yok bence

tuzlalı

Şu işin aslı nedir acaba. Yazık! gerçekten..

Recep

Üç oyuncu kadro dışı!
25 Kasım 2008 / 18:23
Yönetim kurulunun üç futbolcuyu kadro dışı bırakmasına futbolcular idmana çıkmayarak tepki verdi.

Başarısız saha sonuçlarıyla beraber yaşanan ekonomik kriz takımın tümünü etkilemeye devam ediyor. Yönetim Kurulu önceki akşam yaptığı toplantıda Serkan Aykut, Zafer Şakar ve Çağatay Tekin'i kadro dışı bıraktı. Futbolcular kararın kendilerine bildirilmesinin ardından idmana çıkmadı.

Samsunspor yönetim kurulu kaptan Serkan Aykut, oyuncular Zafer Şakar ve Çağatay Tekin'i kadro dışı bıraktı. Diyarbakırspor yenilgisinin moral bozukluğunu üzerlerinden atamayan Kırmızı-Beyazlı ekip, ikinci bir şoku yönetimin verdiği kadro dışı kararıyla yaşadı. Pazartesi akşamı alınan karar futbolculara Teknik Direktör Ercüment Coşkundere tarafından deklare edildi.

Serkan Aykut'un hiçbir gerekçe bildirmeden kulübe gelmemesi ve idmanlara katılmamasından dolayı kulüp tarafından kadro dışı bırakıldığı bildirildi. Ayrıca futbolcular Zafer ve Çağatay'ın kulüpten paralarını almalarına karşılık, Türkiye Futbol Federasyonu'na parlarını alamadıkları gerekçesiyle başvurmaları nedeniyle Samsunspor Yönetim Kurulu tarafından süresiz kadro dışı bırakıldı.

Toplantı salonunda oyuncularıyla 2,5 saat süren bir toplantı yapan Teknik Direktör Ercüment Coşkundere, kararı oyuncularına açıkladı. Serkan Aykut, Zafer ve Çağatay'ın kadro dışı bırakılmalarının ardından moralleri bozulan oyuncular, toplantı sonunda Coşkundere'ye idmana çıkmak istemediklerini iletti. Teknik Direktör Coşkundere'de futbolcularının bu talebine pozitif yaklaştı.

Haberexen.com

tolga

Alıntı yapılan: **KaR6** - 25 November 2008, 19:12:13
bu zafer ile serkanla hocaların ne alıp veremediği var acaba..

hocayla ne ilgisi var açıklamaalara baksana yönetimin aldığı bir karar herhalde hemen hocaya salla karnının ağrısı başka ben biliyorum yanlış yoldasın futbolcu ilk önce top oynamak istiyecek giydiği forma sıradan bir forma değil samsunspor forması ne zaferler serkanlr geldi geçti bu kulüpten 44 yaşında olan şanlı kulüpten onun için herkesin ir devri vardır  oda gelir geçer serkanın geçmişine şapka çıkartır saygı duyarım ama yaş kemale gelmiştir bana göre zafer ise pinokyo gibi konuşmaya gerek yok çağatayda doğru bir teşhis bu anlamda yönetimi destekliyorum

**KaR6**

Alıntı yapılan: tolga - 25 November 2008, 20:05:34
hocayla ne ilgisi var açıklamaalara baksana yönetimin aldığı bir karar herhalde hemen hocaya salla karnının ağrısı başka ben biliyorum yanlış yoldasın futbolcu ilk önce top oynamak istiyecek giydiği forma sıradan bir forma değil samsunspor forması ne zaferler serkanlr geldi geçti bu kulüpten 44 yaşında olan şanlı kulüpten onun için herkesin ir devri vardır  oda gelir geçer serkanın geçmişine şapka çıkartır saygı duyarım ama yaş kemale gelmiştir bana göre zafer ise pinokyo gibi konuşmaya gerek yok çağatayda doğru bir teşhis bu anlamda yönetimi destekliyorum

Bana bak bana, o agzını topla,adam ol önce! Ağzımı açıp tek kelime etmiyorum her mesajında beni hedef gösteriyosun! delikanlıysan ver adını soyadını da ondan sonra konusalım, klavye delikanlılıgı yapma bana! Tek kelime etmişmiyim hocayla ilgili baska konularda!

O uslubuna dikkat etmessen karnın öyle bi ağrır ki, sen bile anlamazsın ne oldugunu!

Her gelen hoca ilk bunlara takıyo, sebebi ne acaba diye sordum, hocaya mı salladım! Avantacı tolga, senin ne cıkarın varda her seferinde koluuyosun ercumenti! Sen haddini aştın iyice, akıllı ol!

Recep

Alıntı yapılan: tolga - 25 November 2008, 20:05:34
her zaman ki gibi tolga puslu havaları çok sever tam siteye girmesi için en ideal zaman yoksa bu takımda her şey iyi gitse yorumlarına hasret kalacağız

Kadir ÇELEBİ

Bu olumsuz gelişmelerin devam edeceğini düşünmek hayalcilik olmaz bazı kişilerin dikkatini çeker umarım.. Hakkımızda herşeyin hayırlısı..

cem 55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 25 November 2008, 20:08:42

Bana bak bana, o agzını topla,adam ol önce! Ağzımı açıp tek kelime etmiyorum her mesajında beni hedef gösteriyosun! delikanlıysan ver adını soyadını da ondan sonra konusalım, klavye delikanlılıgı yapma bana! Tek kelime etmişmiyim hocayla ilgili baska konularda!

O uslubuna dikkat etmessen karnın öyle bi ağrır ki, sen bile anlamazsın ne oldugunu!

Her gelen hoca ilk bunlara takıyo, sebebi ne acaba diye sordum, hocaya mı salladım! Avantacı tolga, senin ne cıkarın varda her seferinde koluuyosun ercumenti! Sen haddini aştın iyice, akıllı ol!
ya mustafa suna cevap yazıp sevindirmeyin sunu kimse kaale almıyo yazdıklarını kendi kendine yazıp dursun   herkes bu sitede kimin ne amaçla yazı yazdıgını zaten biliyo amaçı ortalıgı karıstırmak sen sıkma canını üzülmeye bile degmez

**KaR6**

abi bir değil iki değil, sanki bişe yazmısım gibi öğrenmiş bi bok afedersin ne yazsam aynı şeye çekiyo tırsak! Adını ver diyorum yok, sorularıma cevap ver diyorum yok, anca geliyo beni hedef gösteriyo gidiyo! Ben konusacak olsam yazarım ne biliyosam bu ve bunun gibi avantacılar agzını acıp tek kelime edemez! ben sustukca konusuyolar, adam gibi adını verip yazsa gam yemicem, ben 20 yasındayım bende ki yuregin 10 da 1 i yok bu adamda!

tolga

ercüment hoca bana avanta veriyo bende yazıyom  hoşuna gittimi ne alakası var ya fuat köktaşın basın toplantısı yönetimin aldığı bir karar  sen hemen ne alıp veremediği var bu hocaların diyorsun hocadan mı kaynaklandı şu an hoca ercümenttir yarın hakkı olur öbürgün ahmet hiç farkı yok samsunlu hocaların her zaman arkasındayım entrikalrlala samsunlu hocaların yenip başka hocaların buraya getirildiği zamanlarıda gördük anlayan anlar  ayrıca akıllı sen ol adımlarınada dikkat et kişileri sevmeyebilirsin samsunsporluluğun öne çıksın başka işler değil kendin ol