Futbolculardan personele prim jesti

Başlatan Sadece Samsunspor, 22 November 2008, 16:11:59

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

22 November 2008, 16:11:59 Son düzenlenme: 22 November 2008, 16:56:28 samsuni
AlıntıHELAL SİZE

Samsunsporlu futbolcular yönetime Altay maçı sonrası vaat edilen primin personel maaşlarında kullanılmalarını isteyerek örnek bir davranış sergilediler. Personele ise 1 maaş dağıtıldı

BÜYÜK JEST YAPTILAR
Samsunsporlu futbolcular tam 7 aydır maaş alamayan kulüp personeline bir jest yaptı. Altay deplasmanı sonrası Başkan Fuat Köktaş'ın söz verdiği 5 Bin YTL'lik primlerin personelin gecikmiş alacakları için kullanılmasını istiyen Kırmızı- Beyazlı futbolcuların bu davranışı büyük taktir topladı.

1 MAAŞ DAĞITILDI
Kimi oyuncuların gerek peşinatlarını, gerekse de maç başlarını alamadığı bir dönemde böyle bir tavır sergilemesi büyük memnuniyet yaratırken, futbolcular,"Personelin durumu gerçekten içler acısı. Öncelik onlarda olmalı" dediler. Bu örnek davranış karşısında yönetim ise Diyarbakır hareketi öncesi dün personele 1 maaş dağıttı.

http://halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=13065

Kais

CurvaSudSamsunspor

Tufan

harbiden söze gerek yok çıkın adam gibi oynayın yeter bize.....

beşnumara

yaaaa arkadaşlar bi şey söyleyecem niye helal olsun ben onu anlayamadım.adamlar oynadığının karşılığını ,alnını terini almaları lazım iken ve bir yandan da personelin parasını yönetimin vermeleri gerekirken tamam futbolcuların yaptıklarına jest denir de yönetimin yaptığına ne diyeceksin.her gelen başkan diyor ki personelin alacağı çok önemli personelimizi önemsiyoruz futbolcularımızın alacaklarında aksaklık yapmayacağız eeee nerde bu sözler.yanlış hatırlamıyorsam fuat köktaş demişti ki 5 trilyon ben koyacam her yöneticiden 100 bin ytl alacam şunu yapacam bunu yapacam.... devlete olan borçlarımızı taksite bağladık ama hala borçlar aynı ödemeler aynı.neyse bunun asıl yeri bu başlık değil fazla uzatmayayım.

misafir

evet ozelıkler yonetıclern 100 bın ytl alacam dedıgını bende okumustu acaba ne oldu...

Baskent_Samsunspor

helal olsun be işte ruh buu

inadına inanıyoruz inadına seviyoruz inadına geliyoruz

europe_55

Futbolcular´a helal olsun.

ama diger yandan da personelin maaslarinin ödenmemesi üzücü :(

jean

aile dedigin bu olur inslalah en kisa surede maddi destek gelirde kims emagdur olmadan kafalari rahat sekilde oynarlar

seckin55

Tebrik ederim tüm oyuncularımızı...

Türk!

bizim futbolcular mı yapmıs bunu..kesin baska birşey vardır bu işte..insanın inanasi gelmiyor gerçekden..

Personelede allah sabır versın