Samsunspor, Diyarbakır'ı gezdi !

Başlatan MeL_55, 22 November 2008, 15:29:43

« önceki - sonraki »

MeL_55

22 November 2008, 15:29:43 Son düzenlenme: 23 November 2008, 02:42:34 samsuni
AlıntıSamsunspor Diyarbakır'ı gezdi!

Samsunspor dün gittiği Diyarbakır'da bugün şehir turu yaparak stres attı.

Kırmızı-Beyazlı kulüp dün gittiği Diyarbakır'da, bugün mini bir panorafik şehir turu attı. Şehrin eski ve otantik yerleriyle turistik mekanlarını gezen futbolcular bugün saat 15:00'de son antrenmanını gerçekleştirecek.

Bazı futbolcular ünlü japon pazarını gezerek saat, losyon ve elektronik eşyalar satın aldılar.

Haberexen.com

**KaR6**

yesil55

gezsinler gezsinler gezsinlerki arma görsün diyar halkıı :D:D

kuzey55

haydi aslanlarım yarın görelim sizleri...2. deplasman zaferini yaşatız bizlere..

harbisamsunsporlu5517

üç puanı getırınde istediğiniz gezmek olsun  ;D

ReDBuLL55

Şu deplasmanıda başarıyla atlatak size 80 ilide gezdiririm.:)

nomak55

gezmek tabiki hakları hele siz bizi süper lige çıkartın ben sizi sırtımda hepsini gezdireceğim hele bi çıkın süper lige bakın ozaman kent nasıl ayapa kalkacaak

YaşarDoğu

moral motivasyon acısından iyi olur.stres atarlar mactan önce

Kais

Baskent_Samsunspor

diyabakırdaki misafirperverlik için diyarbakır halkına teşekkürlerimi sunarım

tanju55

siz bi süper lige cikin sizi avrupada gezdiririm..
yeterki süper lige cikin..

seckin55

volkan da guzel pozlar vermış..yakışıklı kardesımız...futboludua kendi gibi ve kalbi gibi guzell

seckin55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 23 November 2008, 02:38:50
gezi derken , geçtiğimiz sene KSK'ya 3-2 kaybettıgımız maçta , Serkan ve Celil İzmir'de gezmeye çıkmışlardı , ben de babamla onlara katılmıştım , az çok İzmiri bilerek  :D halkın 2.ligde de olsa Serkan'a olan ilgisini gözlerimle gördüm hem de İzmir gibi bir yerde .. biz yürürken arkamızdan " heyt be , Serkan , Celil , Ercan " neydi ne oldu Samsunspor diyen bir esnaf kalbimden yaralamıştı beni ..

Hey gidi Samsunspor , dön artık eski günlerine ..

35ama55 kardeşim valla herkeze nasıp olmaz..İzmirde Serkan ve Celil' le gezmek...bi resim yokmu...