Samsunsporu yüzüstü bırakmak bu kadar kolaymı?

Başlatan ghost55, 10 November 2008, 20:03:44

« önceki - sonraki »

ghost55

10 November 2008, 20:03:44 Son düzenlenme: 16 November 2008, 14:13:52 samsuni
Olmaz olsun,lanet olsun...Taraftar olarak herşeye kulağımızı tıkadık,bütün söylentilere;başkanın koyu trabzonsporlu olduğuna!,sadece ve sadece siyasi geleceğini parlatmak adına başkan olduğunu,Samsunspora 5 kuruş para harcamayacağını,seçimden sonra bırakıp gideceğine!!! vs,vs...Ya biz ne yaptık?herşeye kulağımızı tıkadık ve samsunporumuz için bu adamı destekledik,stadı her zaman tıkabasa doldurduk,Peki o ne yaptı???Sorarım peki o ne yaptı?biz buna mustehakmıyız?taraftar olarak lanet olsun diyorum.Samsunporumuzu yüzüstü bırakanları lanetliyorum.Aynı şekilde samsunspordan her türlü desteğini esirgeyen yusuf ziya yılmazıda lanetliyorum.Son olarak,çok değil 4 ay sonra seçim var!!!!!

ahk34

bu arada kartal maçındaki polis memuruda görevinin başında,
madem siyasi şekli var hiç bişe yapamıyorsan onu görevden al en azından arkandan küfür yeme

ondestan_11

samsunspor taraftarı birgun bunun hesabını soracaktır

harbisamsunsporlu5517

kolay kolay toparlanamayız artık butakımın öldugu gundur bugun :( lanet olsun hepınıze

selahattin55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 11 November 2008, 03:46:17
******* Fuat Köktaş !!

arkadaşlar bu yönetimin gitmesine fazla kafa takmayın.bu adam trabzonlu değilmi bunlar bu kadar adam işte.kulübü yüz üstü bıraktılar bırakmasalar bile hedefsiz ne hoca lazım nede başkan.getirdiği hocada kendileri gibi yamyamdı işte.
1.hayrettin gümüşdağ ne dedi.bizi deplasmanda kise yenemez.rakipleri çiğ çiğ yiyeceğiz dedi.sonuç herkes bizi yedi.
2.başkan köktaş.busene hedef ilk 10 seneye süperlig hedef buydu.hani neredeler.hepsi boş çıktı.SAMSUNSPORUN başına kendi reklamı ve şahsi çıkarları için gelen başkanında hocanında taaaaaaaaaaaaa ............ortasına koyum.kusura bakmayın SAMSUNSPOR reklam panosu değil.kimse bizinen alay etmesin bu taraftar adamın orta yerine  koyar.

guvensolmaz

Bi pislik daha paklandı işte,, kimse dert etmesin. Böyle insanlar olmaz olsunlar da SAMSUNSPORumuz bizim olsun, EN BÜYÜK TARAFTAR bunlar hep sahtekarrrrr

Alemci İsmail