Yeni teknik direktörümüz Ercüment Coşkundere

Başlatan cuneytavar55, 10 November 2008, 19:51:16

« önceki - sonraki »

MeL_55

AlıntıCoşkundereli dönem başladı!

Bank Asya 1. Lig takımlarından Samsunspor'da, yeni teknik direktör Ercüment Coşkundere ilk antrenmanına çıktı.
Teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ ile yolların ayrılmasının ardından Samsunspor, eski menajer Ercüment Coşkundere'yi takımın başına getirdi. Sezon sonuna kadar Coşkundere ile yola devam etme kararı alan Samsunspor, yeni teknik direktörüyle ilk antrenmanına çıktı. İdmanı Kulüp Başkanı Fuat Köktaş ve yönetim kurulu üyeleri de izledi. Kulüp binasında ilk olarak oyuncularla tanışan Ercüment Coşkundere, idmanda düz koşu ve 5'e 2 çalışması yaptırdı. Ardından çift kale maç oynatan Coşkundere, oyuncuları sık sık uyardı. Futbolcuların ise idmanda bir hayli hırslı olduğu gözlendi.

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ercüment Coşkundere, Samsunspor Kulübü'nün büyük bir camia olduğunu belirterek, "Samsunlu olarak Samsunspor'da çalışmaktan dolayı mutluyum. Sabırlı olmak durumundayız. Samsunspor'un bulunduğu ekonomik zorluklar adına oyuncu üretmek zorundayız. Günü yaşamak adına da bulunduğu ligde kalmak zorundadır. Bunun için hamleler yapacağız. Kaybetmek için hiç bir maça çıkmayacağız. Her maça kazanmak için çıkacağız. Ancak, Samsun halkından sabır bekliyoruz" dedi.

Teknik direktör Ercüment Coşkundere'nin yardımcılarına ise Bünyamin Kubat, Ferruh Özgün ve kaleci antrenörü Mehmet Bayrak getirildi.(iha)

guvensolmaz

Sanırım kadrosunda Bünyamin KUBAT da var, işte en sağlamı da bu,, ama acırım  Bünyamin'e ters bi durumda,, çünkü çakal değil halen daha amatör ruhta. Başarılar

samsunew

bugün itibari ile alınabilecek en mantıklı karar ercüment hocaya kolaylıklar diliyorum camiamıza hayırlı uğurlu olsun yardımcısının bünyamin abi olmasına sevindim düşsekte çıksakta bu hocayla sezon sonuna kadar devam etmeliyiz ona güvenmeli ve destek vermeliyiz başka çıkar yolumuz yok oda samsunlu bizim halimizden en iyi o anlar hayırlısı olsun ...

seckin55

bu bünyamin bizdeki eski golcu bunyamin mi yaa...

samsunew

memlekette hoca bırakmadık deneme tahtası gibi olduk türkiye liglerinin en çok hoca değiştiren takımları sıralamasında en üstlerdeyiz kim geldiyse beğenmedik kendi öz evlatlarımızı bile yuhaladık alay ettik isyan ettik ya biz gönderdik ya istifaya zorladık ama sonuç değişmedi buda demek oluyorki asıl sorun teknik direktörlerde değilmiş yazık ettik onca hocaya 3 hafta sonra bunuda yuhalarız kovarız nasıl olsa bize hoca çok ya peki sayın arkadaşlar futbolcular oynamıyorsa hocalar ne yapsın tek suçlu hocalarmı bu futbolcuların hiçmi suçu yok adamlar oynamıyorlar oynatmak isteyen var ama oynayak adam yok bundan sonraki bütün başarısızlıkların tek sorumlusu artık samsunsporlu futbolculardır en gencinden en yaşlısına en acemisinden en deneyimlisine suç futbolcularda yazıklar olsun memleketimin taşına toprağına rengine bayrağına markasının değerine önem vermeyen art niyetli futbolculara yazıklar olsun.bundan sonra hocaya hep destek tam destek.

Kaya

hocam ne olur bazı isimlere gereksiz yere forma verme hakeden oynasın ben başka bir şey istemiyorum bu hafta karabük maçını nasıl kazanamadığımızı nasıl yanlış kadro çıkarıldığını herkes gördü aman hocam zaten çok zor durumdayız ....

HoliganSamSunLu

hayırlı olsun samsunspor için hayır dilemekten başkada şansımız yok zaten

jean

cgr

12 November 2008, 01:04:36 #143 Son düzenlenme: 12 November 2008, 01:53:31 Cgr
Alıntı yapılan: seckin55 - 12 November 2008, 00:07:17
bu bünyamin bizdeki eski golcu bunyamin mi yaa...

aynen öylee..Bünyamin Kubat babam benim beee  :)

s_uzunkaya

para yoksa yürek lazım. oda samsun lu olcak ve samsunspor için atacak yürek olmalı... benim tercihim ercüment den yanaydı zaten. hayırlısı olsun, Allah utandırmasın...

FORZA ÞÝMÞEKLER

LEGEA markalı SAMSUNSPOR armalı eşofmanlarda ne yakışmış.10 haftadır nerde bu eşofmanlar Hayrettin beyin üzerinde göremedik.Ne yakışmış hocalarımıza yaldır, yaldır.

pitbul055

birkaç ay kalır.alacaklarına temlik koydurur sonra onu getiren yönetim gibi kaçar gider...

Nuri Asan

Yeri zamanı hiç değil özür diliyorum öncelikle ama Legea markalı bu mont neden satılmaz Shopta ve neden ben yıllardır arkasında "SAMSUNSPOR" yazan ürün bulamıyorum.

seckin55

Kırmızı Şimşekler bu 4'lüye emanet

Samsunspor'da Hayrettin Gümüşdağ'ın istifasının ardından göreve Ercüment Coşkundere getirilirken, Coşkundere'nin yardımcıları ise Bünyamin KUbat; Ferruh Özgün ve Mehmet Bayraktar oldu.

Kırmızı- Beyazlılar'da Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ'ın istifasının ardından boşalang öreve Ercüment Coşkundere'nin getirileceği önceki gün açıklanmıştı. Coşkundere dün takımın başında ilk çalışmasına çıkarken, yardımcılarını da camiaya tanıttı. Coşkundere'nin yardımcılğını Samsunsporlu eski futbolcu Bünyamin Kubat ve Ferruh Özgün yapacak. Kaleci Antrenörü ise geçen Samsunspor'da görev yapan Mehmet Bayraktar oldu.

samsun.net

red_white