Yeni teknik direktörümüz Ercüment Coşkundere

Başlatan cuneytavar55, 10 November 2008, 19:51:16

« önceki - sonraki »

tolga

a
Alıntı yapılan: veis - 11 November 2008, 09:13:17
sen şimdi kulübe hoca oldun ya vallaha pes ya ne günlere kaldık

ah nerde o günlr  alsalarda hocalıktan anlamam da  şoför bile olurum

tolga

Alıntı yapılan: veis - 11 November 2008, 09:16:56
şafak başkan zamanında yücel hocada vardı.ve gördük senin mhp li dedigin orhan hocada görevini aslanlar gibi yaptı.hemde senin gibi pro lisansıda yokdu.

ne yaptı ya onu sen gel topçulara sor

veis

neyse ben çıkıyorum şimdilik sana görevinde başarılar ama inan başaramıyacaksın.çünkü egoların fazla senin ve sen samsunspora zarar vereceksin.şunu asla unutma seni asla desteklemeyecegim vede her hatanda karşında seni bekleyen bir grup var.

tolga

ben geçen sene ümran okumuştum şimdi kimim veis söylermisin

celebi

Alıntı yapılan: tolga - 11 November 2008, 09:12:59
çıkartığı adamlar çimçı aşçı şöfer v.s bunlarmı hortumcu adam zaten 8 ay maaş almamış bide sokağa attı gidin ya ltf

sen hortumcuların kim olduğunu bilirsin ne çimcsinden bahsediyorsun biraz basirteni zorlada benim ne deme istediğimi anlarsın.

since1965

Hayrettin gümüşdag gidince yerine hoca isimleri zikredildi.Yok lemi,sami...Hemen trabzon lobisi göreve başladı.Bu takımın başında Samsunlu bir hoca olsun.Bunun adı hakkı olur ercüment olur yücel olur hiç önemli degil.Dışardan gelen hocaya destek veriyosak Samsun un çocuguna da HEP DESTEK TAM DESTEK.

tolga

ahk34

kardeş yorumlarına baktımda birtane bile gerçegi yansıtmayan google dipnotları gibi doldurmuşsunda dolmuş.
biliyorsan konuş alim sansınlar, bilmiyorsan susda adam sansınlar.
sakın cevap verim felan deme, sanalda çoşmanında bir anlamı yok, öyle klavye kabadayısı varki artık bu sitede bazen agır abi lokalinde hissediyorum kendimi, kimse efelik yapmasın hele bi yorumuma cevap vermişsinki bi sinirle ne yazmışsın ne sanıyorsun bunları yazarım ve hepsi biter,
azıcık akıllı olun, efendilik de bir yere kadar.

Baskent_Samsunspor

ercümentin sonuna kadar arkasındayım elin ukalasına 10 hafta dayanan bu taraftar ercüye 1 sezon sabreder en kötü ihtimal.....ama bizim taraftarımızın samsunlulara bi alerjisi var yücel hocayada aynısını yaptılar çünki

ahk34

kimsenin samsunlu hocaya ve ya ercü ye köstek oldugu yok sorun yönetim madem 10 hafta arkasında durdugu hoca gitti ve kendileride yarı yolda bıraktı neden bir hoca buludular.
yeni yöentim kendi hocasını çok rahat bulabilirdi.
ercünün hocalıgı veya kişilği pek ilğilendirmiyor biz samsunsporun peşindeyiz. samsunsporun başarısı bizim için önemli
yada kayyuma kalalım kim nerde nekadar çalmış bir görelim.
kim samsunsporda yönetici olduysa zengin oldu batan firma burda kurtuldu
ismail başkan ama ne yazıkki burda işleri bozuldu
herkez hesap verisin bu yönetim 4 aylık faliyet raporunu açıklıyacagına ceplerinden kaç kuruş para verdiler onu söylesinler
senin benim verdiğim altınla olmadı işde bu işler. ve olmuyor
başkasının parası ile şov yaparsan 4 ayda böyle kaçarsın işde

celebi

Alıntı yapılan: Baskent_Samsunspor - 11 November 2008, 10:14:42
ercümentin sonuna kadar arkasındayım elin ukalasına 10 hafta dayanan bu taraftar ercüye 1 sezon sabreder en kötü ihtimal.....ama bizim taraftarımızın samsunlulara bi alerjisi var yücel hocayada aynısını yaptılar çünki

ya başkent kardeşim bizim samsunlular alerjimiz yok her yerin iyisi olduğu gibi her yerin kötüsü var ercüment başarılı olursa seviniriz ancak ercümentin nasıl bir insan olduğunu herkes biliyor düşüncesindeyiz.yoksa bizde istiyoruz adam gibi bir Samsunsprlu olsun başımızda.

birde şunu ahtırlatayım biz şahıslara değil SAMSUNSPORUMUZA tam destek veririz. samsunun çocuğu işe yaramaz ve SAMSUNSPORUMUZA yaramaz bir adamsa nasıl kendisine destek olacağız. o zaman Samsunspora destek yerine köstek olmuş ve takımımıza zarar vermiş oluruz.(lafım sana değil kardeşim yanlış anlama).

Shane_Falco

Artık olan olmuştur arkadaşlar yersiz tartışamalar gerek olmadığını düşünüyorum.Bu güne kadar hep istediğimiz adamlarmı geldi takımımızın başına tabiki hayır.Büyük ihtimalle Samsunsporu tanıyor samsunu biliyor mantığı ile ercüment'i takımın başına getirdiler.Ama şunu unutmayınki Bülent Uygun sivassporda aslında menejer idi ve hocaları bırakınca sözde sezon sonuna kadar takımın başına gelmişti fakat şuan neler yaptığını görüyorsunuz.
        Ayrıca gençlerin ercüment'i sevdiğini düşünüyorum hatırlarsanız bir dönem hepsi gidecektiki takımda o tuttu hepsiyle 3'er yıllık sözleşme yaptı.Bir hoca ve abi psikolojisi ile takıma yararlı şeyler yapabilir.
        Tabiki bunların yanında daha önce bir hocalık yapmaması tecrübesizliği ve takımımızınki şu anki konumuda onun için bir dezavantaj ve bunların altından kalkabilecek güç ile azmi kendinde görebiliyormuki acaba.
        Bunların yanında altay ve diyarbakır deplasmanlarıda onun için çok kötü bir durum ordukça zor ve kayıpsız geçinilmesi gereken bir durumda bu tür maçlara çıkacak olmamız çok kötü ve ercüment'de biliyoki kariyeri için bu önündeki 2 maç çok önemli ayrıca açık konuşulması gerekiniyorki taraftarımız açısından her nedense bilemediğim bir sebepten dolayı kredisi oldukça düşük olan bu hocamızı belkide bu 2 maçtan sonra alınacak kötü sonuçtan sonra takımın başında göremeyeceğiz.
       Ercüment Çoşkundere hakkındaki şahsi fikirlerim ise baştan söleyeyim kendisini hiç tanımıyorum ve ne bi sohbetimiz veya muhabbetimiz geçmiştir Bir Teknik Direktör için genç bir yaşta bulunuyor kendisi eğer hırslı ve gayretli bi şekilde bizden fazla kendini düşünüyorsa samsunspor'da başarılı olmak zorunda.Kadrodaki bir çok oyuncumuzu tanıdığını düşünüyorum bu onun için bir artı.Neticede Ne olursa olsun bizim samsunsporumuzun başına geçti şuanda İyi veya kötü artık yapmamız gereken tek şey ona destek olmaktır.
       Ercüment'i sevelim sevmeyelimm hepimizin desteklemesi gerektiğini düşünüyorum.Neticede yarın bizim için bir Ercüment olmayacaktır ama Samsunspor oldugu yerde duracaktır....

tuzlalı

11 November 2008, 11:18:27 #117 Son düzenlenme: 11 November 2008, 11:21:18 tuzlalý
Ya Nazif Tural la devam edilecekti, yada Samsunlu başka bir hoca işin başına getirilecekti. Bu durumda Ercüment Çoşkundere ye görev verildi.
Neler yapacağını bir görelim. Biraz sabır. Kimse gelip 5 sene kalacak değil. Zaten başarılı olursa kalacaktır. Kaldı ki Sezgin Gümüş yönetimi işbaşı yapacağı dönem, Coşkundere bırakmıştı yeni yönetimin önünü açmak için. Yada bize yansıyanı bu kadardı. Bilemiyorum.

Ben çok karamsar değilim bu konuda, aksine umutluyum. Hayırlı olur inşallah.

yusuf celebi

Ercüment Coşkundere'nin göreve getirilmesi önce Samsunspor için sonrada kendisi için hayırlı olsun.

Çok kritik bir dönemde göreve getirildi bu kritik dönemde görevi kabül etmesi nedeniyle nasıl bir risk aldığını düşünmekte yarar var.Bunu ne için yapmış olabilir maddiyat içinmi sanmıyorum kulübün maddi durumu ortada.

Samsun şehrinde çok tuhaf şeyler oluyor,iş adamları iş ortamında birbirlerinin ayağına basarlar faturasını Samsunspor öder,Samsunspor'da forma giymiş oyuncular birbirlerinin ayağını kaydırmaya çalışırlar faturasını Samsunspor öder,Samsun orjinli hocalarda ise durum çok farklı değil bir kaç istisna herkes birbirlerinin peşinde alt etmek için uğraşıyor faturayı yine Samsunspor ödüyor.
Ben böyle başka bir şehir bilmiyorum varsa söyleyin lütfen.
Bu bağlamda bu karışıklıkta oluşan kutuplaşmalardan hep Samsunspor zarar gördü.

Samsunspor taraftarının bu karışıklıkların içinde sağlıklı düşünememesi Samsunspor'un gidişatına olumsuz yansıyor.Bazı kişiler tanıdığı olduğu için bazıları siyasi görüşte aynı paralelde olduğu için bazıları başka nedenlerden dolayı gelen yönetimlerin karşısında veya yanında gelen hocaların çeşitli nedenlerden dolayıda yanında veya karşısında olunuyor.

Ben şahsım olarak her zaman hareket noktam Samsunspor ruhu ve bilinci oluşturmuştur,kişisel kaprisler,kişisel nedenler,siyasi nedenler,ticari nedenler karşı tarafa bakış açımı tayin etmemiştir ve edemezde.

Maalesef Samsunspor taraftarıda buna dahil istisnalar olur mutlaka bu yukarıda saydığım nedenlerden dolayı Samsunspor ekseninden hadiselere bakmıyor dolayısıyla her şey birbirine karıştırılıyor.

Bu karmaşada iyilerde arada kaynıyor bunu Ercüment hoca için söylemiyor genel olarak belirtmek istiyorum.

Ercüment Coşkundere hakkında düşüncelerim;

Samsunspor'luluğundan zerre kadar şüphem yok.
İyi bir eğitimi ve alt yapısı var.
Samsunspor takımını çok iyi tanıyor.
Taraftar ile İletişim sorunu yaşamaz.
Samsun orjinli bazı hocalarımızında desteğini alacağını düşünüyorum.

Tecrübesizliği bir handikap ama bir yerden başlaması gerekiyordu.
Kamuoyunda yer alan eleştiriler büyürse gerekli destek azalırsa sorun yaşayabilir.
Futbolcular ile iletişimin dozunu ayarlayabilirmi ?.
Sert mizaçlı olmayışı oyuncular üzerinde otorite kurmasını engellermi?.

Şimdilik bu kadar.

Kamuoyunda kendisi hakkında eleştirileri yanıtlayacağını umuyorum.

celebi

burada şahsi düşüncem kimse birbiri ile tartışırken kendi keyfi yada siyasi yada tanıdığı için falan tartışmıyor diye düşünüyorum.burada istisnalar tabiiki de  vardır ancak ortak nokta SAMSUNSPOR dur. buda biliniyor. ancak bazı kişiler meseleyi kişiselleştirmeye çalışıyor.birinin a dediğini b denilebilir. bunda sıkıntı yok ancak ifade etme tarzı yada kişsel görüşlerini zorla karşı tarafa empoze etme tarzı söz konusu.

birde şunu belirtmek isterim ki her seferinde ortak noktam SAMSUNSPOR diyen kişiler bazı meselelerde ateşi verip sonrasında oratlıkta olmak istemeyen kişiler oluyor.sadece laf sadece yazı. faaliyetler gelince ortalıkta olmayanlar oluyor.ancak yazmaya edebiyata gelince iyi.