Yeni teknik direktörümüz Ercüment Coşkundere

Başlatan cuneytavar55, 10 November 2008, 19:51:16

« önceki - sonraki »

alex agbo

ne lisansmış birader, bu işler diplomayla lisansla olsaydı Hayrettin Mourinho olurdu. Okumak cehaleti alır, eşeklik baki kalır derler, bakacağız artık.

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 10 November 2008, 20:39:30
Bir gün de bizden biri devrim yapsa değil mi kardeşim. Kendini ispatlasa ve iyi işlere imza atsa.

Aslında Benimde seninde Beklentin bu yönde Söylenmesi Gerekense Keşke Herkes böyle düşünse ve tavrının Arkasında Durabilse bu durumda Gelende Nereye Geldiğini ve ne yapması gerektiğini Daha iyi anlar Belki Benimkisi sadece düşünce iş icraatta

''Valla billa Hakkımızda Hayırlısı olsun..''

Ladikli

veis

pro lisanslısınıda görücegiz hadi hayırlısı.zaten artık futbol takımıyız yoksa yüksek okul mu belli degil.diplomalar havada uçuşuyor.

tolga

Alıntı yapılan: ahk34 - 11 November 2008, 00:06:07
bu adam bu borcun en büyük sebebi çok değil ya iki sene önce bu takımın kapısına kilit vuracam diye gazetelere manşet oluyordu.
aldı işe yara hiç bir futbulcu yok bir emre balak dediniz oda şendeğon hoca alt yapıdan çıkardı ve merzifonspora kiraladık 2004 de samsunspora ya mustafa hoca yada levent hoca geri getirdi.

ne bilipte ne konuşuyon ya  şendoğan çıkarmış emre balağı  bol keseden atıyon emre merzifondan dönemin paf takım hocası besim hoca ve koordinatör yücel di onlar getirdi  yalan yanlış konuşuyon  aha samsunlu hoca boş konuşacağınıza destek verin bırakın samsunluya köstek olmayı ağzı olan konuşuyo

celebi

aha da çıktı piyasaya tolga ;D
ercüment çoşkundere geldi tolga da geldi

tolga

Alıntı yapılan: ahk34 - 11 November 2008, 00:17:22
neden yönetim gider ayak sözleşme yaptı madem samsunun öz çocugu takım çalıştıracak şendoğan hoca bu gençlerin babası sayılı geçici olarak o çalıştırsın.
ve sözleşmesin de sezon sonu deniliyor demekki yöenitm kendisi bile inanmıyor başarılı olacagına
keşke olsa ama yeni yöenitim bu hacayla çalışamıyacagını aktarır ve göndermeye çalışırda tazminatının ne olacagından bir bilğisi olan varmı uyanın ey samsunsporlular bu hoca bu yönetimin bize attıgı en büyük kazık ve yukardada belirttim samsunspora kilit vuracam diyen adam taraftarı takmadı onu çok iyi biliyorumda o ayrı ya herneyse inşallah başarılı olur onun başarısı olması beni pek ilğilendirmez ben bu takımda turgut dogana trabzonlu bir başkana ve hayrettin manyagına tahammül ettim ben samsunsporluyum isimler futbolcular yönetim teknik direktörler herkez gelip geçecek ama ben yine samsunsporlu yine samsunlu olarak kalacam onun başarısı beni yükseltmez veya bana birşey kazandırmaz ben herzaman samsunsporluyum
samsunsporlu olmak yükselmek için değil, yükseltmek içindir.

şendoğanın son kullanma tarihi geçti sevmiyorsan ercümenti maçlara gelmezsin adammı beğendirecez sana samsunlu olsun çamurdan olsun başkalarının politikasını yapma ne yaptı ercüment sana futbocuydunda oynatmadımı hayırdırkimse samsunsporun şu halindeyken yanlış işler yapmasın bende zamanında yaptım ama hocalar dışşardan gelendi şimdi ise tam destek teferruata gerekyok konu SAMSUN VE SAMSUNSPOR ise

tolga

evet çelebi dediklerim hep çıktı ama bundan sonra samsunun özü buradaysa sonuna kadar destek

celebi

Alıntı yapılan: tolga - 11 November 2008, 08:30:01
evet çelebi dediklerim hep çıktı ama bundan sonra samsunun özü buradaysa sonuna kadar destek

valla senden bu tip cümleler duymak güzel ancak eleştirilerini azaltmanı biraz yapıcı cümleler kurmanı acizane kurmanı tavsiye ederim ;) çünkü eskiden beri hem olumsuz hep olumsuz hiç çözüm üzerine bir şey söylemedin işin açıkcası. ancak görülüyorki bundan sonra farklı olacak inşaallah

tolga

canım kardeşim baen sisteme karşıyım eleştirsiğim zamana bi bakın ben samsun hastasıym özüm de sözümde samsun dışarıdan gelen herşeye alerjim var eleştiririmö şimdi birlik zamanı doktor bozuntusuna 10 hafta verdik ercüment hoca işe başlamadan adamı ipe gerdik karşıyım kardeşim karşıyım bakıyorum yazanlara çokta iyi biliyorum kar 6 neden yazdığını o bende saklı emin abiyida e ayrıca severim iki insanın arasındaki işe oğullar veya başka biri girmeyecek o onların konusu kar 6 destek verecek diğer vatandaşı tanımam ama yanlış yapıyor bana göre

celebi

veis

sevgili tolga biz ercümenti sevmiyoruz diye samsunsporun maçlarına niye gelmeyelimki.bu yaklaşımın ahk34 de olsa başkasıda olsa yakışmıyor.bu takımın hocası seçiminde herkes kendi fikrini beyan edecek.kaldıki senin ercüment takıntını hatta aynaya bakdıgındaki yüzünü bilen birisi olarak daha yavaş yorumlar yapmandan yanayım.ben ercüment coşkundereden nefret ediyorum ama elde degil işte geliyormuş gelsin bakalım.ona maziyi hatırlatacak bi pankartla gönderme yaparız be.

tolga

merak ettim neden nefret ediyorsun bu denli aranızda bişimi geçti

veis

tolga

neden o pankartlrı erdoğan arıcaya veya yücel ildize veya hayrettine  levent erişe göndermedin