Yeni teknik direktörümüz Ercüment Coşkundere

Başlatan cuneytavar55, 10 November 2008, 19:51:16

« önceki - sonraki »

ahk34

Alıntı yapılan: seckin55 - 10 November 2008, 21:38:07
Spor 55 programına telefonla katılan Ercüment Hoca; "Mutluyum, Guruluyum" dedi..

tabi mutlu olacak daha önce 3.lğe düşüremedi şimdi bunu başaracak biraz açın gözünüzü yahu,
bu adam samsunspora kilit vuracam diyen adam,
bu adam güner çakıroğlu başkan adaylıgını açıkladıgında tahsin kosifle ikisi bu adamı klüpten içeri sokmıyacagız diye naralar atan adam,
yazık valla taraftar olarak biz hala körüz, görmüyoruz gerçekleri.
bak kapatalım ordu samsun yolunu ismail uyanık geri gelsin diye bak ozaman sesimiz çıkar bunu hep birlikte başaralım neler olur neler

celebi

ahk 34 biz görüyoruzda bazıları görmüyor ;)

Recep

ercüment hoca hakkında pek bir bilgim yok ama
bu yönetim neden daha önce getirmedide bu hocayı şimdi getiriryor ve de
hoca yönetim olmamasına rağmen bu işi kabul ediyor inşallah bi çapanoğlu çıkmaz bu işten
bu olayın hocanın iyiliği veya kötülüğüyle alakası yok kimseyi karalamak için yazmadım arkadaşlar

ahk34

Alıntı yapılan: celebi - 10 November 2008, 21:43:32
ahk 34 biz görüyoruzda bazıları görmüyor ;)

o zaman körler çelebi onlar için yapılacak pek bişe yok, yolları bizanza çıkar,
bizim için ne değişir biz gördükten sonra :)

Amsterdamli

Ercument Coskundereye yeni gorevinde basarilar diliyorum. Samsunlu bir hocaya gorev verildigi icin sevindim.

ahk34

Alıntı yapılan: Amsterdamli - 10 November 2008, 21:51:37
Ercument Coskundereye yeni gorevinde basarilar diliyorum. Samsunlu bir hocaya gorev verildigi icin sevindim.

hocam bu işin artık samsunluyla samsunsporluyla bi alakası kalmadı,
biz başımıza trabzonlu ve trabzonsporlu başkana bile sevindik bundan ötesimi var?

Sadece Samsunspor

Beyler Ercüment hoca bence en iyi seçim:

1) pro lisans adında türkiyede sadece 20 kişiye verilen lisansı aldı
2) genç futbolcularımız hepsini tanıyor birçok oyuncuyuda o getirdi bu takıma (emre balak onun sayesinde geldi ve ümit millide oynadı)
3) kendisi samsunlu ve samsunspor için elinden gelenş yapacaktır

Hayırlısı olsun Ercüment Abi

ali ihsan

Daha önce deneyimi olmaması dezavantajı.Lakin Bülent Uygun'da Sivas'ta menajer olarak işe başladı ve bugün geldiği nokta ortada.Samsunlu olması ve takımı tanıyor olması avantaj.Umarım başarılı olur.

Yönetimin giderayak teknik adam sorununu çözmesi ise kafamı kurcaladı.Bence yönetim içinden birisi başkanlığı devralıp yola devam edebilir.Fuat Köktaş ise ayrılıp başka mecralara yelken açabilir.

Sioux

Alıntı yapılan: cuneytavar55 - 10 November 2008, 21:27:48
Evet söğütlübahçeli özeline 2 mesaj attım cevap vermedin.Tabiiki geneli temsil etmiyorum ama hem söğütlühaçede 2 sene çocukluğum geçti.Hem  wep adresinde bulunan www.hircinlar.org adresinde bulunan HIRÇINLAR kurucusuyum.

Cüneyt kardeşim o zaman diyecenki Hırçınlar adına hayırlı olsun. Bütün taraftar demiyecen. Seninle bir sorunum yok, hiçbir samsunsporluyla bir sorunum yok, özelede gerek yok, herkes bilsin ne düşündüğümüzü, sadece içimden geçeni dedim. ercümentin başarılı olacağına inanmıyorum ama başarılı olsun, şampiyon olalım onu stattan tesislere kadar sırtımda taşırım, mutluda olurum.

alex agbo

Helal olsun. Samsun da lobiciliğin, torpilin zaferidir bu. Kume duselim ama bizi adam gibi adamlar yonetsin amatorde bile destekleyelim.

Samsundan hoca bu takıma gelirse eteklik giyerim diyen mi ararsın, menejer olmak için afedersin orasını burasını yırtan mı, hepsi bu takımda.

Yonetime adam dedik, yaptıkları işe bak. Gidiyorsan adam gibi git, 2 sene önce bu kulubun borcunu kapatacagım diye gelip anamızı ağlatan adamı niye getiriyosun bu takımın basına?!

Ben bu kulube ömrumu verdim, böyle rezillik görmedim. Geceleri rahat uyuyabilecekmisin acaba eey Samsunun hocasına guvenmeyen! 10 Kasım zaten yastı, bu da 2. oldu.

veis

yönetim gitdi girmesinede yakdılar bizi.ercüment coşkunderenin ne işi var allah aşkına ya.zamanında yapılan herşeyi ne çabuk unutuyoruz.başkan gerçekden bizi resmen ateşe atdı.ben ısrarla karşıyım bu hoca seçimine.bizden birisi derken bunu kasdetmedik ya.

**KaR6**

Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir..

Saygılar..

veis

alnından öpüyorum senin ya başka lafım yok.

ahk34

Alıntı yapılan: **KaR6** - 10 November 2008, 23:27:11
Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir..

Saygılar..

bu güneş yeniden doğacak hepde böyle kandırıyoruz kendimizi ne güzel de söylemişsin kardeşim

veis