Yeni teknik direktörümüz Ercüment Coşkundere

Başlatan cuneytavar55, 10 November 2008, 19:51:16

« önceki - sonraki »

ghost55

Aslında Emin kar abimiz bugün yazdığı köşesinde güzel özetlemiş;"Önümüzdeki haftalara sıkıntılı gireceğimiz kesin onun için birlik olma zamanı diyorum. Bu takım hepimizin. "

kaynak:http://www.dengegazetesi.com.tr/author_article_detail.php?id=1565

cuneytavar55

Az önce Ercüment hoca ile görüştüm.Bütün taraftar  adına hayırlı olmasını diledim.Teknik kadronunda değişeceği izlenimini aldım.İnşallah hayırlı olur.Mazhar başoğlu döneminde takım çok kötü durumda iken hocam kariyerin gidecek istifa et dediğimde bana beni SAMSUNSPOR yarattı,SAMSUNSPOR için yok olurum demişti.İnşallah SAMSUNSPOR İÇİN HAYIRLISI OLUR.

gozgoz yýlmaz

Ben olumlu bir gelişme olarak görmüyorum.

Hem istifa eden bir yönetim neden teknik direktör getirir bir, gidecek bir yönetime neden teknik direktör olarak gelinir iki...

Sempatik Bengülü

celebi

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 10 November 2008, 21:04:30
Ben olumlu bir gelişme olarak görmüyorum.

Hem istifa eden bir yönetim neden teknik direktör getirir bir, gidecek bir yönetime neden teknik direktör olarak gelinir iki...

ilerleyen günler sanırım bunu cevabıunı verecek gozgoz kardeş. ama iş işten geçecek tabii ki de

Sioux

Alıntı yapılan: cuneytavar55 - 10 November 2008, 20:59:15
Bütün taraftar  adına hayırlı olmasını diledim.

Bilader bütün taraftar derken bütünü temsil ettiğini düşünmüyorsun heralde. Ben pek hayırlı olacaını sanmıyorum. Keşke görüştüğünde Malarya'da 0-0 biten maç için İstanbul BşBldden gelen teşvik primini nasıl dağıttığınıda sorsaydın!

cuneytavar55

Kulüp üzerinde hiç bir yetkisi kalmayan yönetimin ileriki haftalarda böyle bir plan yapması gayet doğal.Kaldıki Ercüment bu takımı tanıyor ve topcuların üzerinde ağırlığı var.Ben kongre öncesi ve sonrası hocanın takımı toparlayacağına ve ayakta tutacağına inanıyorum.

cuneytavar55

Evet söğütlübahçeli özeline 2 mesaj attım cevap vermedin.Tabiiki geneli temsil etmiyorum ama hem söğütlühaçede 2 sene çocukluğum geçti.Hem  wep adresinde bulunan www.hircinlar.org adresinde bulunan HIRÇINLAR kurucusuyum.

ahk34

Alıntı yapılan: MeL_55 - 10 November 2008, 20:39:06
hayirli ugurlu olsun ben coskundereye güveniyorum
türkiyede sayili t.direkör adamin lisani var
umarim cok basarili olur

hayretin de profosör 4 de dil biliyor ama şuan turizm bakanlıgının memurluk sınavına hazırlanıyor.
bize samsunspor sevdalıları lazım samsunsporun kapısına kilit vuracam diyen adamlar değil

ahk34

Alıntı yapılan: söğütlübahçeli - 10 November 2008, 21:07:07
Bilader bütün taraftar derken bütünü temsil ettiğini düşünmüyorsun heralde. Ben pek hayırlı olacaını sanmıyorum. Keşke görüştüğünde Malarya'da 0-0 biten maç için İstanbul BşBldden gelen teşvik primini nasıl dağıttığınıda sorsaydın!

demekki biz başka bütünün parçasıyız,
bu takımı en az 10 trilyon borca soktu ve suçu leven erişe attı,
yönetimin en büyük kazıgı ercüment çoşkunderedir kim bilir kaç para yazdılar gönderilirse tazminatına
madem isitifa ediyorsunuz bırakın şendogan hoca çalıştırsın bu takımı ,
yeni yönetim bulursak hocasınıda bulurduk

cuneytavar55

Bizde bazen bunaldığımızda kızdığığmızda söylüyoruz ama o günkü şartlarda söylenmesi gereken sözdü.Zaten sonrasında Başoğlu bıraktı,Sezgin GÜMÜŞ aldı.Bir mesajdı o ve yerine ulaştı.

kumköylü ahmet

samsunspora hayirli olacagi kanaatinde degilim dibekadar yolumuz var

seckin55

Spor 55 programına telefonla katılan Ercüment Hoca; "Mutluyum, Guruluyum" dedi..

cuneytavar55

neyse  iyi geceler beyler.EN BÜYÜK SAMSUNSPOR

celebi

ne hikmetse bu ercüment coşkundereyi bir cüneyt avar desteklioyr ya :D