Bank Asya 1.Lig 12.Hafta | Altay - Samsunspor'umuz: 1-2

Başlatan Sempatik Bengülü, 09 November 2008, 21:49:46

« önceki - sonraki »

seckin55

SapýnaKadar 55

Helal olsun kardeşlerime valla puan bile alamayız umutsuzluğuyla kalakalmıştım öyle,ilk deplasman galibiyetimiz hayırlı olsun camiamıza.

edmontdante

Alıntı yapılan: kuzey55 - 17 November 2008, 13:48:18
bu arada turgutun attığı gol gerçekten harikaydı...eğer böyle devam ederse,adam gecebilme becerisinin yanında gol atma becerisini de geliştirebilirse bize son derece faydalı olur.zira dün en beğendiğim oyunculardan birisiydi...öyle devam ederse kazmalık tescilini askıya alabiliriz :)

Ya hata bizde mi acaba.Bu adam deplasmanlarda iş yapıyor öyle böyle.İşte hakkındaki yorumları da okuduk Altay maçındaki performansına ilişkin.Malatya'da da iyiydi.Çok mu baskı yapıyoruz içerideki maçlarda?

Ben yine aynı fikirdeyim Turgut'la ilgili ama deplasman maçlarında performansı iyi görünüyor.İçeride Destek olalım bari ne yapalım  sonuçta SAMSUNSPOR kazanacak

Lazoli

hersey iyi güzelde formalarimiza bakun anasini sataym
bez parcasi

ugrass

şükür yaa.. inşallah devam eder bu galibiyetler....

ahmet55

Alıntı yapılan: nilsah - 17 November 2008, 12:12:22
arkadaşlar buda staddan bir görüntü yorumsuzzzz

Tüm stadlarda Güleryüzlü polis istiyoruz.

**KaR6**

Alıntı yapılan: ahmet55 - 17 November 2008, 19:18:54
Tüm stadlarda Güleryüzlü polis istiyoruz.

güleryüzlü mü gülyuzlu mu istiyosun ahmet abicim, bi açıklarmısın ;D ;D ;D

mehmet yılmaz

Safranbolu'ya gittiğimde oradaki karakolu görünce şunu demiştim
Uleyn adamın içeri düşesi geliyor be :)

Çünkü Osmanlı mimarisine uygun, çok şirin bir bina idi.

Şimdi bu yazdığımdan dolayı "adamın gözaltına alınası geliyor" imasında bulunduğumu sanmayın. :) Yok, isterseniz sanın ama hanıma bu yorumumdan bahsetmeyin...  ;D ::)

Recep

ahh Samsuni bu altay galibiyeti seninde ruh halini bozmuş
aslında sen çok mülayim birine benziyordun
birden yorumların falan değiştide :) :)

**KaR6**

samsuni abi senden de sunun cevabını istiyorum, bina mı şirindi, içindekiler mi ;D

gozgoz yýlmaz

kumköylü ahmet

isde samsunspor
evet bu samsunspor neyapacagini önceden kesdirebilen varmi?yok cünkü böyle bir takim dünyada yok biz tekiz.
TEBRiKLER SAMSUNSPORUM
iNSALLAH seni daha iyi yerlerde görücez...

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: **KaR6** - 17 November 2008, 20:06:45
samsuni abi senden de sunun cevabını istiyorum, bina mı şirindi, içindekiler mi ;D

Safranbolu'da bina şirindi kardeşim ama İzmir'de binaya gerek yokmuş!

Alıntı yapılan: recep55 - 17 November 2008, 20:06:09
ahh Samsuni bu altay galibiyeti seninde ruh halini bozmuş
aslında sen çok mülayim birine benziyordun
birden yorumların falan değiştide :) :)

Abi aşkolsun, ben burada anasayfada "emniyet stadı bize bırak" başlığında yüce emniyet kuvvetlerimiz aleyhinde sallayan bazı arkadaşların dikkatini çekmeye çalışıyorum. Lütfen... Maksadım Polis Teşkilatıomıza yardımcı olmak.

Fakat kuşların bana söylediğine göre hafta için biz deplasmana gidemeyiz diyen Selo Reis ve sen bu enstantaneden sonra pişmanlık türküleri söylemişsiniz. Hatta iki hafta sonra Altay'ın maçına gidecekmişsiniz :)

FaT1h

SAMSUNSPORumuzun altın günlerinden biriydi deplasmanda altayı yenmek cok güzel bi duygu mac sonu durmadan yarım saat bagırmamız bütün stadın bizi izlemesi mütişdi inşl bu moralle diyardanda puan alırız sempatik bengülü abla diyar başlıgınıda acmışın inşl ugurun ordada deevm eder şu zor periyodu güzel gecirelim

CurvaSudSamsunspor

abi o sarışın ne be ama şaşmamak lazım izmir nede olsa...