Bank Asya 1.Lig 12.Hafta | Altay - Samsunspor'umuz: 1-2

Başlatan Sempatik Bengülü, 09 November 2008, 21:49:46

« önceki - sonraki »

HoliganSamSunLu

helal olsun bu takıma hayrettin kabusundan kurtulduk şükürler olsun gençlerin yazdığı destan inşallah devamı gelir bu sevinç bir haftada sınırlı kalmaz

Nuri Asan

Dün aslında hiç ümirim yoktu,Şehir dışına çıktım maçın başlamasına yakın Tv'nin,iletişimin olmadığı yere gidiyim dedim.Saat 16:00'ı gösterdiğinde acaba dedim maç ne oldu elim telefona bir kaç sefer gitti geldi inanılması güçtü ama orada ilk defa telefon çekiyordu arasam mı aramasam mı diye 15 dadika düşündüm aradım Mehmet Hoca'yı Kısık bir sesle "Hocam maç ne oldu,sorsam mı" dedeğimde karşımda emin bir ses "Sor,sor korkmadan sor" iyi bari sorayim dediğimde maçı aldık dediğinde inanamadım dünyalar benim oldu sevinçten kendimi suya atasım geldi o soğuğa rağmen.

Kazanmak güzel ama 2 haftada bedavadan giden 5 puanı düşününce üzülüyorum.

İzmir'de bu şartlara rağmen takımımızı destekleyen,İzmir'e giden tüm taraftarlarımıza ve derneklerinde taraftarlarımızı misafir eden Altay taraftarlarına teşekkürler.İzmir takımları ile aramızda problem olmaması çok sevindirici.

@KUZEY55

Gördünmü uğursuzluk sende değilmiş ben dediydim sana :)

Umarım insanlıktan çıkmış it eskişehir taraftarları kendilerine Altay ve Karşıyaka taraftarlarını örnek alır.

cem 55

bizim için  her yönüyle cok keyifli eglenceli bi deplasmandı sitenin birleştiriciligi yine kendini gösterdi siteden 5-6 arkadasla tanıstık hemen ilk sorumuz hangi nicki kullanıyosun oldu sitemizin büyümesi yeni dostluklara vesile olması gerçekten cok güzel tanıstıgım arkadaslara selamlarımı sunuyorum verdikleri destekten dolayı agızlarına yüreklerine saglık.maçla ilgili ilk söyleyecegim oktay delibalta samsunsporumuza son yıllarda gelen en komple oyuncu inanılmaz bi çalım yetenegi var hep dikine oynaması hızlı oynaması karsı takımı caresiz bırakıyo defansa gelip yardım ediyo ve cok kosuyo  bu adamı sezon boyunca sonradan oyuna alan hayrettin efendi ve geçen hafta 80. dakikada oyuna sokan nafiz hocayada selam olsun ercüment hocamızla ilgili terettütlerim vardı halada var insallah zamanla yanılmama sebep olacak ama dün oktayla maca basladıgı ve takımı maça cok iyi  motive ettigi için kendisine tesekkürlerimi sunuyorum dün takımda sırıtan 3 oyuncu hakan kocaslan  kaleci hasan ve burhandı hakan dün yine önlibero oynadı ve ayagına gelen topları olumlu kullanamıyo cünkü o mevkinin oyuncusu degil ercüment hocamız orada murat yıldırımı kullanırsa cok daha yerinde olur hasan her yan topa hatalı cıktı elinden top kacırdı bence bizim kalecimiz olacak kalıtede bi adam degil ve son olarak burhan ben artık burhanla olmayacagı kanısındayım dün sahada mücadele etmeyen tek oyuncuydu atılan ara toplarına kosmuyo bide atan adama el kol hareketlerı yapıyo hakan akmanı artık bu takıma kazandırmalıyız sonradan oyuna giren volkan çekiç defansta ilk golumuzu atan gökhan kolomoç ve turgay diger basarılı oyuncularımızdı son olarak her zaman her yerde yanındayız bizleri sevindirmeye devam et KESME samsunsporum

red_white

kuzey55

bu arada turgutun attığı gol gerçekten harikaydı...eğer böyle devam ederse,adam gecebilme becerisinin yanında gol atma becerisini de geliştirebilirse bize son derece faydalı olur.zira dün en beğendiğim oyunculardan birisiydi...öyle devam ederse kazmalık tescilini askıya alabiliriz :)

red_white

cem abi kesme kesme dedin en sonunda yendik mustafa senin olumlu katkın oduğu kanaatindeyim

kuzey55

AlıntıBu kez mutlu ayrıldılar
Kırmızı-Beyazlıları desteklemek için İstanbul'dan İzmir'e gelen Samsunspor taraftarları, karşılaşma sonrasında büyük sevinç yaşadılar. Stat dışında Kulüp Başkanı Fuat Köktaş ile konuşan taraftarlar, "Büyük başkan bizi bırakma" tezahüratları ile başkanı desteklerini dile getirdiler.

HERYERDEYİZ....

HoliganSamSunLu

ist gurubunu kutluyorum samsunspormuzu yalnız bırakmadınız..

cuneytavar55

17 November 2008, 14:22:57 #503 Son düzenlenme: 17 November 2008, 14:24:44 cuneytavar55
Altay macından 2 gün önce ercümente menejerlik döneminde karşıyakayı deplasmanda 2-1 yendiğimizi hatırlattığımda ona hocam izmir sana uğurlu geliyor dediğimde inşallah cüneyt dedi altayı yenip geleceğiz.Futbol 3 ihtimalli bir oyun yenmekte var yenilmekte ilerleyen haftalarda ne olacağını kestirmek çok zor.Ama şuna eminimki HRSI İSLE MÜCADELESİ İLE ALKIŞLAYACAĞIMIZ BİR SAMSUNSPOR izleyeceğiz.İşte Bunun her türlü garantisini veririm.

kuzey55

özlemiştik maç sonunda sevinmeyi.boğazımı yırtarcasına bağırmayı dün bunu büyük bir özlemle ve iştahla yaptık.uzun süre sonra sesimiz kısılıdı.tribünde bulunan bayan taraftarlar ve izmirden gelen taraftarlarımız ilgiyle izledi :) ayrıca meniyet mensubu polis abilerde tebessümlerini eksik etmediler.malatya ve ts bindirmeleri de muhteşemdi...

jean

surekli gulmeyi nasilsa bir kenara biraktik bari ara sira gulelim devami gelir insllah

merkez

17 November 2008, 14:50:19 #506 Son düzenlenme: 17 November 2008, 15:40:41 merkez
Öncelikle yorum yazan,fotoğraf ekleyen paylaşımda bulunan çok uzaklardan bize o duyguyu yaşatan herkeze teşekkür ederim.

Bu takım aslında daha önce de güzel oynayıp bir takım şansızlıklar sonucu kazanamadığı maçlarda kalitesini göstermişti bize.Bu takımın ihtiyacı olan tek şey abilik yapacak, egolarından arınmış başarıya aç bir hoca idi ,çok açık ve net bir biçimde göründü ki Hayrettin Hoca bu takımı kapasitesinin altında oynattı,neticede de gitti zaten.

Bu takımın başında Samsunla özdeşleşmiş içinde samsunpor sevgisi olan,bu takım yenildiği zaman en az bizler kadar üzülecek biri var şu anda,bu yüzden gönlümüz bu açıdan rahat.Şimdi takım galip gelmiş,yerşey tozpembe böyle yazmak kolay elbette ama ne olursa olsun ben Ercüment Hocaya sonuna kadar güveniyorum ve çoğunluğunda güvendiğine inanıyorum.

Ertuğrul Sağlam,Tolunay Kafkas,Bülent Uygun gibi isimler nasıl hiç tecrübeleri olmadan şimdi marka olmuşlarsa Ercüment Hocanın da gelecek senelerde ''Samsunspor'' ile adının markalaşacağına inanıyorum.

Bu sezon belki ilk altıya giremeyebiliriz,belki önümüzdeki haftalarda yine üst üste mağlubiyeltler alabiliriz ama en azından bu takımın başında Samsunsporlu birinin olduğunu bilerek önümüzdeki sene bu takımın ligi şampiyon olarak bitireceğini hiç unutmamalıyız.

Tekrar ediyorum,Ercüment Hocaya güvenelim,sabredelim ve önümüzdeki sene parasız pulsuz bu takım nasıl çatır çatır şampiyon oluyor görelim arkadaşlar.

yusuf celebi

17 November 2008, 14:52:17 #507 Son düzenlenme: 17 November 2008, 14:53:49 yusuf celebi

Samsunspor'u Altay karşısında aldığı galibiyetten dolayı tebrik ediyorum.

Fotorafları tedarik eden sevgili Nilşah'a ve ekleyen arkadaşlara teşekkürler.

Ercüment Coşkundere'nin takımın başına getirilmesi ile birlikte takımın üzerindeki baskı bir nebze olsun kalkmış gibi görünüyor.

Hoca değişimleri genelde takıma lokal bir moral ve motivasyon kazandırıyor sonrası maalesef gelmiyor ,benim korkum bu inşallah bu gelenek tersine döner.

Samsunspor'un aldığı bu galibiyetin bir anlam kazanabilmesi için Diyarbakır maçında mağlup olmaması Kasımpaşa maçınıda kazanması gerekir eğer bunları yapabilirse Samsunspor'un hedefi olan orta sıralar kesinlikle zor olmaz.

55.hakan

''Çok büyük ders oldu''
Bank Asya 1. Lig'de evinde Samsunspor'a mağlup olan Altay'ın profesyonel şube başkanı Niyazi Konuşmaz, ''Bu yenilgi, şampiyonluğa giden yolda çok büyük ders oldu'' derken, Karşıyaka camaiasına başsağlığında bulundu.
Konuşmaz, yaptığı açıklamada, futbolda her maçın kazanılması gibi bir kuralın olmadığını belirterek, Samsunspor'un ligdeki en korktuğu ekiplerden biri olduğunu söyledi.

Samsunspor'u galibiyetinden dolayı tebrik eden Konuşmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Samsunspor iyi mücadele etti. Bizden daha iyilerdi. Bizim motivasyonumuz daha azdı. Futbolcularımız maçtan sonra elbette ders çıkarmıştır. Bu yenilgi, şampiyonluğa giden yolda çok büyük ders oldu. Biz bunları telafi edecek bir takımız. Bu ligi şampiyon olarak bitirecektir. Kayseri Erciyesspor maçını çok iyi oynayan futbolcularımız, bu ligin üzerinde olduğunu hissetmiş olabilirler. Maçtan sonra futbolcularla yaptığımız toplantıda özür dilediler ve toparlanacaklarını söylediler. Bu işin farkındalar. En büyük üzüntümüz, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'e bir galibiyet hediye etmek istiyorduk, ama bunu yapamadık.'

kaynak:

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20081117/cok_buyuk_ders_oldu.html

samsun155

Samsunspor'a çoşkulu karşılama!
17 Kasım 2008 / 00:03
Samsunspor deplasmanda aldığı Altay galibiyetinin ardından Çarşamba Hava Limanı'nda Samsunsporlu taraftarlarca tezahüratlarla karşılandı.

Son haftalarda kötü günler geçiren Samsunspor'un İzmir deplasmanında Altay'a karşı aldığı galibiyet, takımın ve taraftarın keyfini yerine getirdi.

Sezon başından bu yana deplasman galibiyeti ile sevinemeyen Samsunsporlu futbol severler, İzmir deplasmanında alınan galibiyetin ardından Kırmızı-Beyazlı ekibi Çarşamba Hava Limanı'nda Karşılayarak sevgi gösterisinde bulundu.

Kırmızı-Beyazlı ekibi tezahüratlarla hava limanında karşılayan 50 civarında Samsunspor taraftarı, Başkan Fuat Köktaş ve futbolculara çiçek vererek galibiyet için teşekkür etti. uzun süre Samsunspor lehine tezahürat yapan taraftarlar ardından futbolcularla birlikte halay çekerek galibiyettin keyfini çıkardı.

Ahmet AK/Haberexen.com