Bank Asya 1.Lig 12.Hafta | Altay - Samsunspor'umuz: 1-2

Başlatan Sempatik Bengülü, 09 November 2008, 21:49:46

« önceki - sonraki »

cem and naz55

samsun şehri için mutlu bir günü geride bıraktık sbk ve samsunsporun galibiyetleri ayrı bir mutluluk yaşattı
sbk 4 maçtada yenemediği tarsusu yenme başarısı gösterdi
samsunspor ise deplasmanda altayı yenerk ilk deplasman glibiyetini aldı
yaşardoğuda maçtaydım samsun 2.golü attıktan sonra basket maçınada konsantre olamadık zaten
neyse ALLAH bize ve şehrimize nice böyle çok mutlu günler yaşatsın

seckin55

bende basket maçındaydım.butun gruplar ordaydı..ortam superdi....gol olunca yıkıldı yaşardogu zaten..superdi herşey...Altaydan 3 puan almamız da super..herşey super...Allah bozmasın mutlulugumuzu...

fanatik.samsunlu

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 09 November 2008, 21:57:26
Bu maçtan puan alabileceğimizi düşünen varmı ?

aldık kardes aldıkkk :D:D     hersey samsun ıcınn !!!!

samsun basketbbol kulubununde 3, galıbıyetı buyuk sevınc ıcerısındeyız....!!! 8) 8) 8)

gozgoz yýlmaz

Şu takıma üst düzey 3 takviye yapılabilse şampiyon olmamız işten değil. ( Uleyn hemen de gaza gwldik be... :) )

maviay55

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 16 November 2008, 18:30:53
Şu takıma üst düzey 3 takviye yapılabilse şampiyon olmamız işten değil. ( Uleyn hemen de gaza gwldik be... :) )
çünkü biz taraftarız.çünkü biz samsunsporluyuz..onunla gülüor onunla aglıyoruz...şen ola samsunum şen olaa...aklımın ucundan geçmiodu galibiyeti bırtak puan zor diodum..ercü hoca ilk maçında turnayı gözünden vurdu..hep böle dewam ederiz inş. seri yakalarız..

slm olsun..

Sempatik Bengülü

derin bir oh çektim helal olsun size artık bu hafta kimse beni kızdıramıcak ;D

Tufan

basket macındaydım bu maçtanda pek ümidim yoktu bu hafta 2 takımımızda kazandı helal olsun gençlere altaydan deplasmanda alınan 3 puan çok güzel rahatlattı bizi....

samet

hep böyle oynayın canımızı verelim....büüyük takım olduğumuz belli oluyo böyle maçlarda...

europe_55

Helal olsun cocuklar!

Iste SAMSUNSPOR bu.
Insallah seri yakalariz artik ve de en azindan Play-off oynariz.
hicbirsey icin gec degil. Devre arasinda da 2-3 iyi transfer yaptik mi bu is biter.

HAYDI SAMSUNSPOR artik dönsün EFSANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GençKozluklu

Eğitimde bolduğum için maçı takip edemedim ancak skorları telefonlada olsa takip ettim. Maç sonucu alırken kalbim küt küt çarpıyordu. 2*1 kazandığımız öğrenicne tarif edilemez bir sevinç yaşadım.

Az bie silkelenmeye neler yapacağımızın göstergsidir.

samsunmania

Maçtan şimdi geldim. Skor sizi aldatmasın. Altay'ı sahadan sildik desem yeridir. Yine çok gol kaçırdık. Altay da son dk larda 2 gol kaçırdı. Hakem tam bir skandal.MAçı kaç dk uzattı inanamazsınız. 5 dk uzatma verdi 7,5 dk ya yakın uzattı. Kısacası kalbi oan başka takım tutsun. Tribündeki kardeşlerime de ayrıca tşkler. Şimdilik bu kadar yazabiliyorum. Çünkü dondummmmmmmmmm.

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: FATIH - 09 November 2008, 22:23:39
ilk defa mac başlıgımızı bir samsunspor fanatigi sempatik bengülü abla actı inşl klavye tutan elleri ugurlu gelirde bu macı alırız kac haftadır samsunspor için üzülmekten deli oldum yaa smepatik bengülü abla inşl ugurlu gelirsin

fatih kardeşim benmi uğurlu geldim yoksa yeni hocamı anlamış değilim :P :P

mehmet yılmaz

16 November 2008, 19:48:43 #403 Son düzenlenme: 16 November 2008, 19:59:49 samsuni

kimler varmış burada? :)

europe_55

bence bir daha mac basliklarini hep sempatik bengülü abla acsin  ;D ;D ;D