Bank Asya 1.Lig 11.Hafta Samsunsporumuz-Kdç.Karabükspor

Başlatan samsunmania, 03 November 2008, 00:49:53

« önceki - sonraki »

tanju55

bu arada karabükün kalecisi samsunluymus...
dogru mu acaba..?

cgr

gol yemişiz hoca vermemiş ofsayttan dolayı afern bak gözüme girdi yan hakemm :)

cem 55

karabugun sayılmayan golu herzamanki gibi yine yan top zaafımızdan serbest vurustan gelen topa kafa vuruluyo top aglara gidiyo hakem golu önce veriyo ama yan hakem iptal ettiriyo golu samsuni abi karabuk tehlikeli geliyo karsılık veremiyoruz böyle giderse golu yeriz cunku karsılık veremiyoruz diyo

GençKozluklu

Alıntı yapılan: recep55 - 09 November 2008, 16:24:59
bu futbolcu üzerinden yorum yapmaya ne kadar bayılıyorsun
maçı seyrettinmi ki adam iyi mi kötümü ne biliyorsun serkana sallamak için fırsat kolluyorsun
hayırdır serkanla ne alıp veremediğin var

Hiçbir alıp veremediğim yok. Böyle kritik bir dönemd 56. dakikada oyundan çıkmasına anlam veremiyorum. Ya çok kötü oynuyor ya nda hasta. Her ikisinde de Serkan kendine bakmıyord demektir.

BEnim derdim Serkan ya da bir başkası değil, SAMSUNSPOR dur. Futbolcuların takımın üzerine çıkmasına tahammül edemiyorum.

Saygılarımla

**KaR6**

bi tane daha atsak iyiydi yaa, cekilir mi bu sıkıntı böyle..

maviay55

karabük çok bastırıomuş...hadi samsunum hayri gitti 3 puana kavuşucaz hadi bee

GençKozluklu

Alıntı yapılan: **KaR6** - 09 November 2008, 16:25:22
Aynen öyle abi, kazanalım da gerisi boş zaten ;) senle serkan aykutu fener maçından önce konusuruz yuzyuze :)

İnşallah. Çok ta memnun olurum neler olduğunuı öğrenirsem. Neyse maça bakalım.

Recep

Alıntı yapılan: GençKozluklu - 09 November 2008, 16:27:09
Hiçbir alıp veremediğim yok. Böyle kritik bir dönemd 56. dakikada oyundan çıkmasına anlam veremiyorum. Ya çok kötü oynuyor ya nda hasta. Her ikisinde de Serkan kendine bakmıyord demektir.

BEnim derdim Serkan ya da bir başkası değil, SAMSUNSPOR dur. Futbolcuların takımın üzerine çıkmasına tahammül edemiyorum.

Saygılarımla
burda maç yorumu yaparken kimse serkandan bahsetmiyorken lafı dönüp dolaşıp serkana getirdin sen adamı konuşuyorsun bırak o zaman Samsunspordan bahset

GençKozluklu

İyi başladığımız bir günde umarım son dakika sorunları yaşamayız. basketbolda da kızlar 20 sayı önde olduğu maçta farkı 9 a kadar indi şu aralar fark 13 sayıda devam ediyor.

Samsunspor'da 1-0 çok riskli skor.

Allahım bir sorun çıkmaz inşallah.

erkan55

GençKozluklu

GurbetciFanatik

Tansiyon gerilmis iyice macta ,
onsallah kimsede seker hastaligi yoktur

55.hakan

Dk 73 Samsunspor'da oyuncu değişikliği Sercan Çıktı Oktay Delibalta oyuna dahil oldu. Srcan Kendisine tezaüret eden taraftarları selamladı

GençKozluklu

Dk 73 Samsunspor'da oyuncu değişikliği Sercan Çıktı Oktay Delibalta oyuna dahil oldu. Srcan Kendisine tezaüret eden taraftarları selamladı

Oktay'ın oyuna girmesi bence takıma hareket getirecektir. 2. golü bulabiliriz. 

GurbetciFanatik

oktay girdi simdi karabükspor a hosgeliniz yapar atar 2-0