samsunsporumuzun kendını toplaması ıcın ne yapılması lazım

Başlatan berkay55, 29 October 2008, 21:28:41

« önceki - sonraki »

berkay55

taraftarın bır olup antremanıı basıp topcuları korkutmasının gerektıgını dusunuorum arkadaslar sız ne dusunuosunz bu konu hakkındaa

55.hakan

futbolculara yapacak bişey yok şu aşamada antremanı gidilip gümüşdağı istifaya çağırmalı

alperen_55

29 October 2008, 23:22:25 #2 Son düzenlenme: 29 October 2008, 23:47:54 alperen_55
Bence yapılacak tek şey taraftar guruplarının birleşmesini sağlayarak daha güçlü daha etkili taraftar  profii çizmeliyiz.tek taraftar grubuyla neticeler alınabileceği kanısındayım.dağınık taraftar grubuyla etkili olamıyoruz hem yönetim hem t.drektör hem futbolcu hemde iç saha maçlarında rakip takımlara karşı güçlü olmak etkili olmak zorundayız.

kumköylü ahmet

kendini birsey sanan teknik adam varya adini bile diyesim yok o adam kiligina girmis olan kisinin.onu yollamakla baslayabiliriz mesala

seckin55

Arkadaşlar bu konuda çok duyarsız kalıyoruz..artık tesislere gidip tepki verme zamanı çoktan geldi geçiyor bile..toplanıp gidip gerekli tepkiyi gosterelim..

CeLiL_55

Samsunspor için yapılıcak en iyi çözüm Taraftar gruplarını tekrar birarada oluşturmak bir takım için ne olursa olsun en önemli faktör Taraftardır.. ayrıca 2.planda kulübe maddi yönden yardım lazım bunun için başkan bir çalışma yapmak zorunda şehirde ben inanıyorumki yönetimin adam gibi güzel bir dille Samsun Halkına maddi yardım projesini anlatarak yeterince maddi destek görücek kadar yardımı toplar Samsunsporda maddi problem herşeyden önce gelir bunu aşarsak Süper Ligdeyiz demektir....

Nuri Asan

30 October 2008, 13:08:29 #6 Son düzenlenme: 30 October 2008, 13:13:39 coleccionista1965
İlk önce kesinlikle TÜM Taraftar gruplarının birleşmesi lazım böyle ayrı gayrı ve 5 taraftar grubu olmaz.Sağlam ve bir daha ayrılmayacak uzere birleşilirse gerisi gelir.Bu şekilde ne yaparsak yapalım boş...

Eğer hepimiz Samsunsporlu isek hepimizin ortak derdi Samsunspor ise bazı şeylerden fedekarlık göstermeliyiz.

Yok bizim şu kadar mazimiz var,zamanında şunu yaptık biz daha kalabalığız,urunlerimiz daha farklı birleşemeyiz dimi.Ortak amaç Samsunspor arkadaşlar

Kais

Futbolculara yapacak bir şey olduğunu sanmıyorum.Hoca değişşe yeter.

s_uzunkaya

nası kademe yapılır, nası yan topa girilir, nası pres yapılır, nası adam kaçırılır,nası boş koşu yapılır,nası verkaça girilir, nası adam eksiltilir yani "nası futbol oynanır" die avrupa maçlarından kasetler bu futbolculara seyrettirilip abunları abunları yapacağanız die ders verilmelidir. nitekim samsunsporumuzun yaptığı tek şey "savaşmak!?!"... okadar kaptırmışlarki kendilerini birbirleriyle bile savaşıyorlar...savaşmadan önce strateji geliştirilmeli,taktik oluşturulmalı ve ona göre saflar belirlenip, techizatlanarak savaş yapılmalıdır...yoksa "vatan millet sakarya,Allahhh Allahhh Allahhhhh" saldırmakla olmadığını ve çok kötü bir izlenim bıraktığını gördük enson maçta...
ben avrupa  maçlarının özetlerini seyrederken hep düşünürüm, samsunsporda neden bu hareketleri maçları göremiyoruz die....haketen derslik pozisyonlar,görüntüler oluyor. bence değerlendirilmeli bu öneri :)

berkay55

tanjunun takım adına calısmasını bende ıstemem onun gıbı bı serefsız bızım takımımıza yakısmaz.taraftar bırlessın dıosunuz ıı guzel dıonuzda bu taraftarın bırlestıgı zamanlarıda gorduk en fazla 3 hafta bıarada durabılıolar 4.hafta trubınde bırbırlerını yıyolar.toplanıp antremana gıdıp gozdagı verıp hocanın ıstafasını saglamalıyız dıe dusunuorum

Kadir ÇELEBİ

Teknik konulardan değilde daha çok maddi manevi konulardan ele almalıyız sorunumuz geçici bir sorun olsaydı samsunspor camiası çoktan bunu aşmıştı bu sebepten maddi ve manevi açıdan değerlendirilirse daha doğru olacaktır..

Yönetim şehrin ileri gelenlerini ve eski yöneticileri bir yemeğe davet edip samsunsporumuzla iligi bilgiler verip katılımcılarla durum değerlendirmesi yapıp maddi katkılar sağlayabilecek bir poroje geliştirmelidir

Sitemizde hatta gönüllerde mutabakta varılmış olan tribun birleşmesi konusunda daha ciddi çalışmalar yapılmalı gerekirse yönetim buna öncülük yapmalıdır..

Yine taraftar bazında ( site içersinde değil ) maddi anlamda yardım kampanyası başlatılıp devre arasında en azından bir futbolcu transfer etmek taraftar gurupları ve yerel  basınıda yanımıza alarak başarı sağlanabileceğini düşünüyorum.. bunu başara bilirsek eminim duyarsız ceveryide harekete geçirebiliriz..

Dikkat çekmek istediğim bir konuysa biz taraftar olarak faaliyetsizlik içersinde olduğumuz sürece şikayetci olduğumuz kişiler ve çevreler duyarsızlıklarına devam edecektir tarihimize biz sahip çıkacagız takımımıza kısacası tüm değerlerimize..

mehmet yılmaz

Arkadaşlar Samsunspor'un acil ödemesi gereken yüklü bir TFF borcu var. İlk etaptaki yakaşık 2.000.000 lira ödendi ve TFF yaz dönermi için lisans izni verdi. Ancak ara transfer apabilmemiz için bu kez de 3.000.000 lira ödememiz gerekiyormuş. Bu paranın mevcut şartlar içinde ödenmesi zor görünüyor. Yani kuvvetle muhtemele bu kadro ile devam edeceğiz lige.

Bir tek örnek vereyim, Sinan Demircioğlu diye bir adam geldi bize. 2 sene yattı. Samsunspor'dan alacağı 400.000 lira imiş. Haram zıkkım olsun ama bu adamlara ödeme yapılmazsa yeni transfer yapamıyoruz.

Bu şehrin belediyecilik zihniyetini hepimiz biliyoruz. Büyükşehir belediyesi neredeyse düşmanlığa varan bir tutum içinde. Samsunspor'un hiç bir geliri yok, hiç... Bu durumda bence en mantıklı çözüm bu duyarsız yerel idarecileri 2009 baharında tasfiye etmek. Peki, bunları göndrebilecek Samsunsporluluk şuuru ve insan potansiyeli kaldı mı bu şehirde? :( Ya da diyelim ki bunlar gitti, yerlerine bizim gibi deli Samsunsporlular mı gelecek? Ona da :(

Uzun vadede hataları, kusurları olsa dahi -ki olmaması mümkün değil- bu yönetime destek olmak lazım. Yoksa, gerçekten ama gerçekten lige katılamayacatık bile.

Kim verecekti bu yüklü paraları? Valilik mi? Belediyeler mi? Altın adamcı vekiller mi?

samsunmania

Ara transfer yapabileceğimizi zannetmiyorum. Zaten başkan sezon sonuna kadar 3 milyon tl ye ihtiyaç var dedi. Bu da mevcut oyuncu ödemeleri, deplasmanlar ve diğer giderler (borçlar v.b.gibi) için zannedersem.
Sinan, Gökhan Kaba niceleri. Zamanın yönetimleri(Özellikle Adnan Ölmez ve tayfası) bilinçsiz transferlerle bizi bu hale getirdi.  Bizim acilen kaynaklar yaratıp borçları ödememiz lazım.
Belediye Başkanına söyleyecek bir şey bulmak çok güç. Samsunspor'a değil Samsunsor'u yiyenlere kızmak,küsmek gerekir sayın başkan. Çok inatçıymışsınız vallahi.Samsun'u bu kadar sevdiğinizi iddia ediyorsunuz ama Samsunsporsuz bir Samsun'u nasıl hayal ediyorsunuz? Tek kelimeyle büyük bir paradoks, büyük bir hezeyan. Yazıklar olsun size. Yazıklar olsun bizi ikinci sınıf takımların alay ettiği bir ortama soktuğunuz için. Eğer belediye gibi, sivil toplum gibi güçler harekete geçmiş olsaydı böyle mi olurdu?

Kadir ÇELEBİ

Dün akşam saatlerinde sayın Tahsin kosifle site aracılığıyla bir goruşmem oldu mehmet abinin dediği gibi bizi bekleyen buyuk bir sıkıntı olduğunu duydum samsunsporumuzun geçmişine baktıgımızda aslında buyuk bir sıkıntı olmaması gereken bir durum günümüze baktığımızdaysa hiçte öyle değil malesef zaman zaman malubiyetlerden dolayı fevri ve duygusal davranışlar sergiliyoruz haklı olarak.. Mantık cercevesinde düşündüğümüzdeyse eski samsunsporun olmadığını yeniden doğmuş büyümeye çalışan bir samsunsporun var olduğunu görmüyoruz yada görmek istemiyoruz sadece yönetim bazında değil futbolcu bazındada yapmamız gereken tek şey destekci olmak hatta devre arasına kadar hocayla ilgili düşüncelerimizi aktarmayalım

Tribün birleşmesi konusunda tribun gurupları arasında bazı anlaşmazlıkların var olduğunu bunların çözülmesi gerektiğini yonetiminde şuanki tablodan memnun olmadığını birlik beraberlik içersinde tek ses olarak takımın desteklenmesi gerektiğini vurguladı.

red_white

transfer istemioruz yeterki yürekleriyle oynasınlar mağlup olalım ama rezil olmayalım tek isteğimiz buu