Bank Asya 1.Lig 9.Hafta Samsunsporumuz 0-1 Ç.Rizespor

Başlatan harbisamsunsporlu5517, 19 October 2008, 16:54:05

« önceki - sonraki »

Ladikli

Alıntı yapılan: sempatik bengülü - 27 October 2008, 23:12:02
eyüp abi allah aşkına soruyorum sana biz ilk yarı bitmeden 20 puan yapabilcekmiyiz
bu gidişle çok zor görünüyor,gol atma becerimiz sıfır turgutun yerinde ben oynasam en az birtane atardım.Bi uğursuzluk var ama tam çözemedim.Bengülü maça gittimi ?bilgisi olan varmı...

Sempatik Bengülü

27 October 2008, 23:19:35 #391 Son düzenlenme: 27 October 2008, 23:21:55 sempatik bengülü
Alıntı yapılan: Ladikli - 27 October 2008, 23:16:49
  bu gidişle çok zor görünüyor,gol atma becerimiz sıfır turgutun yerinde ben oynasam en az birtane atardım.Bi uğursuzluk var ama tam çözemedim.Bengülü maça gittimi ?bilgisi olan varmı...

evet maça gitti abim samsuni ve kuzey55 ile birlikte izlemişler şimdi abimle tlf.görüştüm

Ladikli

Alıntı yapılan: sempatik bengülü - 27 October 2008, 23:19:35
evet maça gitti abim samsuni ve kuzey55 ile birlikte izlemişler şimdi abimle tlf.görüştüm
yenilgimizin sebebi az çok belli oldu desene.Şu takımın yakasını bikaç hafta bırak be kardeşim belki galip geliriz...

O.YILMAZ

İlk yarı istekli oynadığımız maçta gol atması gerekli olan takımımız nasıl olurda ikinci yarı sahada bir varlık gösteremez. Olumsuz eleştiri yapmamak adına sadece forumu okumakla yetiniyordum. Yinede olumsuz eleştiriler bende kalsın.

Bana göre maçın özetle yorumu; Çaykur Rize'nin rezalet oynadığı maçta!!! 3 puanı hibe ettik. 

alperen_55

bu sonuç hiç iyi olmadı bundan sonra bide alt sıralardan kurtulma mücadelesi verip strese gireceğiz. hayrettin istifaaaa.

Sadece Samsunspor

bezgınbekır

MeL_55

27 October 2008, 23:45:30 #397 Son düzenlenme: 27 October 2008, 23:54:45 MeL_55

hala kızı

tanju55

yazik oldu ya...
maci tv den izledim...
serkan aykut'u ilk defa bu kadar sinirli gördüm...(ikinci yarinin basinda)
kacirdigi golde sucu yok sanssizlik girmeyince girmiyor iste...
serkanin attigi gole gelince ben orda net bir foul göremedim vermeseydi itiraz etmezlerdi...
serkana son saniyelerde arkadan bir müdahale vardi (sut attiktan sonra) ve burhanda yerde kaldi fotograflarda bile net bir sekilde gözüküyor...
bu arada sefa cezalimiydi...?
hayrettine yaptiklarindan dolayi tsk edip göndermeleri lazim (tsk lafin gelisi tsk edilecek bisey yaptigini sanmiyorum)
serkani yakinda kadro disi bile birakir cünkü serkan kizarak cvp verdi hayrettine bir pozisyon sonrasi
yazik ya gercekten
belki kizacaksiniz ama bence tanju gelsin arkadaslar birakin gururu...
evire cevire maci kazanirdik o olsaydi
getiremiyecegi futbolcu yok tanjunun
duygusal düsünmeyin arkadaslar samsunsporu düsünün...

HaSaNCaN

tanju55

**KaR6**

turgut, sen de azcık adamsan ya top oyna ya baska mesleklerle ilgilen! insanda azıcık gurur haysiyet olur, ben atomları parcalarına ayırmaya ugrasıyomuyum? Hayır.. Neden? çünkü o dalda yeteneğim bilgim yok.. ama kardeşim sen her hafta sahaya cıkıp bizi deli ediyosun, amacın ne senin? 2*2=4 turguttan olmaaaaaz!!!!

55.hakan

istila değil istifa hayrettin...istila değil istifa!

cem 55

sen git ilk yarının en basarılı adamı murat yıldırımı cıkart yerine kaç haftadır pafla calısan zaferden medet bekle hakan koçaslandan ön libero yaratmaya calıs adamın kapasitesi belli oynayamıyo  orda basarılı olabilecek sefayı kadroya alma turguta 9 haftadır 90 dakikadan 810 dakıkadır sabret veysel-turgay gibi son derece gereksiz bi oyuncu degişikligi yap daha hangi birisini sayayım rezil ettin bizi defolup gitmen için daha ne yapmamız gerekiyo hayrettin söylede onuda yapalım senin futbol bilgine ben ....... emi hayrettin o turgut kadar kafana taş düssün hemi hayrettin eger sen gidersen yemin ediyorum şampiyon olmus gibi sevinecem seni becerik yoksunu sevimsiz adam