samsun.net ve Halk Gazetesinin video yanlışı ve diledikleri özür

Başlatan sBc-55, 17 October 2008, 19:46:18

« önceki - sonraki »

sBc-55

SÜPER TRİBÜN SHOW ŞİRİNLER VİDEO

Samsunspor'un harika taraftarı şirinler orduspor maçındada şowlarını yaptılar...

Süper Tribün Show Şirinler Video

Samsunspor'un harika taraftarı şirinler orduspor maçındada şowlarını yaptılar...

Videoda Koymuşlar Ama Ben Bulamadım..

gerçekten çok haksızlık yapmıssın halk gazetesi..bütün grupların maratonda oldugunu bile gidiyorsun grup ismi veriyorsun..başka bişe diyeceğim yok anlayan anladı!

seckin55

sbc_emir

Alıntı yapılan: sBc-55 - 17 October 2008, 19:46:18
SÜPER TRİBÜN SHOW ŞİRİNLER VİDEO

Süper Tribün Show Şirinler Video

Videoda Koymuşlar Ama Ben Bulamadım..

gerçekten çok haksızlık yapmıssın halk gazetesi..bütün grupların maratonda oldugunu bile gidiyorsun grup ismi veriyorsun..başka bişe diyeceğim yok anlayan anladı!

halkgazetesinin yaptığı buu yanlış gerçekten çok ayıp sen orda iki grubu bi hiçe sayıp sadece şirinlerin showu diyebiliosann bizz samsunspor taraftarlar dernegi (söğütlübahçelilerO olarak bundan sonraa yapılacak olann birleşmeleri istemiyoruzz biz kendimiz kendi yerimizde samsunsporumuza destegiimizi weriizz birileride bizlerin üzerindenn şirinlerin showu diee prim yapmasınn bölee işi kabul etmeyizz bizleri atlatmasınlaarrrr

seckin55

kimsenin prim yapacagı yok..şirinleride bir mekansızlarıda bir sogutlu bahçesi de...ortak noktamız samsunspor..onun için ortalıgı germiyelim.tek yürek olalım...

red_white

ewet arkadaşlar ortamı germeye gerek yok reklama ihtiyacınızda yok söğütlübahçenin adı yete o yüzden gazetenin yazdığını takmayın bunlar zaten ayırmaya çalışıo kanmayalım

gozgoz yýlmaz

Ortada bir ayıp varsa bunun çoğunluğu Samsun.net adlı sitenindir. Klibi ve haberi onlar hazırlamışlar, Halk Gazetesi ise üzerine atlamış.

seckin55

halkgazetesinin spor muduru yusuf abi bole bir ayrımcılık yapacagını sanmıyorum.internettekinden de haberi oldugunu sanmıyorum.siteyi guncelleyen arkadas ekledı bunu..zaten sitenin suanda intertet edıtoru yok bildigim kadarıyla.sayfa sekreteri arkadaslardan birisi guncelliyo.zaten  3-5 haber koyuyolar siteye...

sbc_emir

Alıntı yapılan: seckin55 - 17 October 2008, 19:58:11
kimsenin prim yapacagı yok..şirinleride bir mekansızlarıda bir sogutlu bahçesi de...ortak noktamız samsunspor..onun için ortalıgı germiyelim.tek yürek olalım...

kardeş maçta ögrüntüleri çekenleride bilioruzz hazırlayanalarda buda yapılan şirinler meselsi degil anlamıosunuzz onları show yaptı dsinler biz bidaki afta komple stadı yakarız show görür hekes bizim amacımız show faln deil burdaa bizi bilen senelerdir bilo senelerdir show içindeyiz zaten burda yaoıpalan taraftara saygısızlıktır anlıomusunuzz burda sirinlerin showu deilde taraftarın showu deseler güzel oulrduuu ayrımcılık yapcaksa basın ayrımcılığın kralını ypaarızz anlıomusunuzz

gozgoz yýlmaz

Evet, bence de bu haber spor servisinin bilgisi dahilinde konulmamıştır buraya. Zaten gazetede öyle bir haber yoktu. Hepsi bilir grupların bir arada olduğunu. Spor servisine bildirilirse düzelteceklerdir. Teknik servisin işgüzarlığıdır bence de.

Akyol

evet yaa çok büyük ihmal diyeceğim iyi niyetten şüphe etmek istemiyorum bütün arkadaşlarımız orda gırtlak patlatıyolar bunu bi gruba mal etmek haksızlık olur hepimiz biriz hepimiz SAMSUNSPOR luyuz...

samsunmania

Ortak payda Samsunspordur. Kimse o yaptı bu yaptı deme lüksüne sahip değildir. Büyük taraftarımızın her bireyi değerlidir.

sbc_emir

biz o yaptı bu ypatının peşinde deiglizz biz haksızlığın peşindeyiz anlıomusunuzz birleştikde köütümü oldu gayet güzel olduu biz birleştik de isim de istemedik herkesin kendi ismi war zatenn bunu şirinler die hitap etceklerine samsunsporun büyük taraftarı diede hitap edebilirlerdi orda o kadar insan war bizim grupdanda olsun bşaka gerupdan da yapılan yanlış bişe hakzıszlık o kadar kişinin burda emegi gidio anlmıomusunuzz

Kais

video çok güzel ama isim vermemeliyidi 3 grup başkanlarıda taşta

s.b.ç yasin

ya arkadaşlar reklama gerek yok isim konusu tabiki yanlış orda 3 grupta gırtlak patlattı bu ayıbı sadece biz değil herkes kınamalı çünkü orda birlik beraberlik vardı bunu tek isimde şirinlerde istemez çünkü orda birlik beraberlik vardı isim geçicekse tarafın bu showuna karşı gerçek ve büyük samsunspor taraftarı demeleri lazımdı die düşünüyorum

Var mı Senden Öte

Biz hem söqütlübahceliyiz hem canikliyiz hem şirinlerizz
Hepimiz SAMSUNSPORLUYUZZ....

basın akıllı oll yalan yanlıs yazma herseyi doqru nett bişekilde yaz!!!!!