Hakan Kocaslan ropörtaj

Başlatan baha055, 16 October 2008, 20:54:54

« önceki - sonraki »

baha055

Unutulmaz olmak istiyorum

16 Ekim 2008 / 11:58

Samsun'un öz çocuğu Hakan Koçaslan DENGE'ye özel açıklamalarda bulundu. Uzun yıllar Samsunspor'un formasını giymek istediğini söyleyen genç yetenek, "Hayalim Samsunspor'un efsane futbolcuları arasına adımı yazdırmak"dedi
HAYALİM A MİLLİ TAKIM'DA OYNAMAK
Kırmızı-Beyazlıların alt yapısından yetişen genç yetenek Hakan Koçaslan, ilk ropörtajını DENGE gazetesine yaptı. Samsun'un öz çocuğu olan genç futbolcu Hakan, uzun yıllar Samsunspor formasını giymek istediğini söyledi. Formunu her geçen gün daha da artırdığını belirten yıldız savunmacı, "İlk hedefim Samsunspor'da efsane futbolcular arasına adımı yazdırmak. Daha sonra ise bir gün A Milli Takım formasını giymek"dedi.

SAMSUNSPOR'UN ŞAVAŞÇISIYIM
Sahada şavaşmaktan büyük zevk aldığını söyleyen genç yetenek, "Bana verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Sezona çok iyi başladım. İnşallah lig bitimine kadar bu performansımı sergilemeye devam ederim. Bana güvenenleri asla mahçup etmek istemiyorum. Aklımda sadece futbol ve Samsunspor var. Takım arkadaşlarımla birlikte Samsunspor'u en iyi yerlere taşıyacağız"dedi.

İSTİKRARIM SÜRECEK
Formanın hakkını verebilmek için sahada aslanlar gibi mücadele ettiğini belirten genç futbolcu, "Bana güvenen değerli hocam Hayrettin Gümüşdağ'a bana güvenenlere çok teşekkür etmek istiyorum. Verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için sahada elimden geleni yapıyorum. Bu sezon patlama yaptım. İstikrarlı futbolumu lig sonuna kadar sürdürmek istiyorum. Şuanda herşey yolunda gidiyor "diye konuştu.

KENETLENİRSEK, BİZİ KİMSE YIKAMAZ
Bank Asya Birinci Ligi'nde özellikle kendi sahalarında başarılı sonuçlara imza attıklarını ifade eden Hakan Koçaslan, "Ligin en genç takımlarından birisiyiz. Ligde şuanda 7 hafta geride kaldı. 7 haftalık periyotta toplam 10 puan topladık. Geçtiğimiz hafta Orduspor'u da devirerek üst sıralara yükseldik. Mücadeleci ve şavaşçı bir takım olduk. Samsun halkının bize daha çok sahip çıkmasını ve destek vermesini istiyoruz. Hep birlikte kenetlenirsek, bizi kimse yıkamaz"dedi.

LUGANO'YU BEĞENİYORUM

Turkcel Süper liginde kendisine Fenerbahçe'nin savunmacısı Diego Lugano'yu örnek aldığını belirten Kırmızı-Beyazlı oyuncu, "Lugano'yu çok başarılı buluyorum. Kendime onu örnek alıyorum. Mücadeleci bir futbolcu. Onunla benzer taraflarımız var"dedi. Son haftalarda başarılı maçlar çıkardığını söyleyen Hakan, "Tek hedefim bu grafiğimi devam ettirmek. Kendime güvenim tam. Daha iyi olmak için çok çalışıyorum"diye konuştu.

HER MAÇA AYRI BAKIYORUZ
Ligde her maça ayrı ayrı bir önem verdiklerini dile getiren genç yetenek, "Takım olarak hedefimiz her hafta oynayacağımız maça galibiyet parolasıyla hazırlanmak. O hafta kimle karşılaşacaksak, o maçtan en iyi sonucu çıkarmayı hedefliyoruz. Ligimiz oldukça zorlu bir maraton. Kimin ne yapacağı hiç belli olmuyor. Takımların hemen hemen hepsi birbirine denk ekipler. Biz kazanabildiğimiz kadar puan kazanıp, Samsunspor'u layık olduğu yere taşımak istiyoruz"dedi.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=13040

gozgoz yýlmaz

Lugano'yu örnek ladığın belli Hakan, onun gibi çenen de elinde durmuyor. Ama o İstanbul takımı topçusu olduğu için hakem abileri görmezden geliyor. Sen ise paso kart görüyorsun. Keşke Lugano denen pisliği örnek alacağına Ercan Abi'ni örnek alsaydın. Gerçi yaşın itibarıyla bilmezsin Ercan Kaptan'ı.

Hakan'ın kendini asla yeterli görmemesi ve çok çalışması lazım. İyi stoper köşe vuruşlarında çıkıp gol atar. ( Ercan, Kasım, Faruk Sarman hatta Kenan ve Hakkı )

samsunmania

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 16 October 2008, 21:00:47
Lugano'yu örnek ladığın belli Hakan, onun gibi çenen de elinde durmuyor. Ama o İstanbul takımı topçusu olduğu için hakem abileri görmezden geliyor. Sen ise paso kart görüyorsun. Keşke Lugano denen pisliği örnek alacağına Ercan Abi'ni örnek alsaydın. Gerçi yaşın itibarıyla bilmezsin Ercan Kaptan'ı.

Hakan'ın kendini asla yeterli görmemesi ve çok çalışması lazım. İyi stoper köşe vuruşlarında çıkıp gol atar. ( Ercan, Kasım, Faruk Sarman hatta Kenan ve Hakkı )

Helal kardeşim. Süper özet.

Sadece Samsunspor

gozgoz yılmaz aynısını yazacaktım sen yazmışsın harbiden luganaya benziyor oyuncunun saçını çekmeler falan, tamam savaşcıl oynamak iyi bişey ama gözgöregöre kırmızı kart yenilmez çaktırmadan yapacaksın o işleri ama tabii genç oldugun için böyle oluyor, ama ben güveniyorum hakana gelecektede çok işimize yarayacak

oguz_5528

Süper Savaşıyo kart görmesinii tecrübesizliğine werin BeN inanıyorum kii daha iyi olacak hakan bu sene 2. yarıı daha iyi olurr die üstüne koyan bi futbolcuu Başarılar hakannn dewam bölee..

Kaya

Daha çok çalışması lazım çok artık eskisi gibi sadece kesici olmak yeterli değil ve özellikle hocan seni ön libero gibi takımın bana göre en öenmli mevkiinde oynatıyorsa bazı ekstra şeyler yapman lazım
SAMSUNSPOR luluğuna gelince yeterki gönülden oynasın savaşsın biz her zaman onu başımızın tacı yaparız.

veis

evet gençliginden dolayı ve samsunsporda forma şansının nekadar degerli oldugunu bildigi için kart görme oranı yüksek ama yaşı daha ufak ve ileride bu alışkanlıgından kurtulup gerçekden milli takıma kadar yükselebilecek bir oyuncu.herzaman dedik giden gider yeri dolar şimdi bu çocugun yanında emre balak olsaydı samet olsaydı olmazmıydı veya bu çocuklar enayimide kaldılar insanın içi acıyor bu duruma.yarın hakanda gider başka gün sercan ama samsunsporda daha nice canavarlar yeterki bu çocuklara inanalım ve güvenip forma şansı verelim.

jean

oz samsunlu niye yazmislar onu anlamadim adam trabzon dogumlu bu tur oyuncular insallah bu firsatlari iyi degerlendirip uzun yillar bize hizmet eder

ghost55

İnş luganoyu değilde ercan yada kasım kaptanlarını örnek alır........