SAMSUNSPOR'umuz - Orduspor Maç Özeti

Başlatan pitbul055, 14 October 2008, 12:49:45

« önceki - sonraki »

pitbul055

14 October 2008, 12:49:45 Son düzenlenme: 14 October 2008, 14:57:49 berusa55
arkadaşlar maç özetini buldum sizinle paylaşayım dedim.akıncılar falan yazıyo idare edin.başka bulamadım.saygılar

http://www.metacafe.com/watch/1869009//

seckin55

samsunspor oleyyyy samsunspor oleyyyy.........

Kais

hasan sonmez mac grafıgı mukemmel bence sadece 3 gol yedı 5 macda snırım bunların 4 undede gol yemeden bıtırdı cok ıyı

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: pitbul055 - 14 October 2008, 12:49:45
arkadaşlar maç özetini buldum sizinle paylaşayım dedim.akıncılar falan yazıyo idare edin.başka bulamadım.saygılar

Saolasın kardesim sayende ilk upload ettıgımız maç bu oldu cnn turk,aydın dogan sayesınde ilk ve son olur sanırım

http://rapidshare.com/files/153872943/Bank_Asya_1.Lig_2008-2009_Sezonu_7.Hafta_Samsunspor-Orduspor.WMV.html                          elinde olupta özetleri bizlerle paylasmayan özkan serceyede çok tesekkurler

**KaR6**

normal forum olsa rep veririm bu özet için ;D iki nokta var değinmek istediğim, ilki burhan bari boş kaleye at be artık yaa?? Bu takımda turgut olmasa tek hedef sen olcaksın, yeter artık..
ikincisi ise oktay ın golu aklıma semih in hırvatistana son dakika attıgı golu getirdi ;D

kumköylü ahmet

ALLAH Razi olsun kardesim be ilk defa izleyebildim sayende busene cok sagol

pitbul055

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 14 October 2008, 14:11:19
ALLAH Razi olsun kardesim be ilk defa izleyebildim sayende busene cok sagol
sendende razı olsun kardeş.herşey samsunspor için.

MeL_55

Cadde55

Paylaşım için saol, özetleri izleyemeyen arkadaşlar için bazen denk geliyorum bjk tvde bankasya ligi geniş özetlerini veriyo, bu akşam yada yarın akşam olması lazım...

celebi

berusa55

Paylaşım için teşekkürler sevgili pitbul055...

pitbul055

ben teşekkür ederim arkadaşlar.bundan önce ve sonra görüntü bulan arkadaşlar paylaşsın lütfen

YaşarDoğu

Kaya

paylaşım için teşekkürler maçın başlarında penaltı diye itiraz ettiğim hatta forumda da yazdığım murat ın pozisyonunu bir kez daha görme fırsatım oldu penaltıymış

veis

gerçekden teşekkürler izleme şansımız olmadıgı için büyük bir istek vardı içimizde az da olsa bunu giderdik.yanlız çok pozisyon vermişe benziyoruz bu kısa görüntüde.