Bank Asya 1.Lig 8.Hafta | Boluspor - Samsunspor'umuz

Başlatan tanju55, 11 October 2008, 19:03:37

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Cem55 gol atabileceğimizi, Bolu'nun savunmasının iyi olmadığını ama atsak bile bu dirençsiz orta saha ile yine yiyeceğimizi söylüyor. Sercan, Sefa, Hakan ( bizim çocuklar ) üçü de dökülüyormuş maalesef.

Hayrettin Gümüşdağ, kapalı tribündeki Bolu taraftarı ile tartışmış ilk yarı bittiğinde.

sadece55

harbisamsunsporlu5517

serkanın gırmesı lazım baska caremız kalmadı hoca aklını basına al artık

Sadece Samsunspor

Hocamızdan ilk defa Serkan'ı oyuna almasını istiyorum haydi hocam

yönetici

seckin ve 35ama55

İkiniz de iyi birer Samsunsporlusunuz, hiç yakışmıyor bu tarz ifadeler.
Fikir anlaşmazlıklarımızı daha ölçülü tartışalım.

Şu anki skor hepimizin sinilerini geriyor, sakin kafa ile düşünmeye çalışın lütfen.

Kaya

birde siz neyi tartışıyorsunuz anlamıyorum takımda topçuların kapasitesi belli benim on tane takımım olsa ne hakan ı oynatırım ne zaferi ama elimizdekiler bu ne yazıkki,bu topçularda biliyor takım bize muhtaç ona göre kafalarına göre oynuyorlar işte

merkez

Arkadaşlar skor lehimize olduğu zaman coşup,aleyhimize olduğu zaman karamsar olmayalım.

Daha kocaman 45 dakika var,her ne kadar Hayrettin Hoca'dan umudumuz olmasa da ikinci yarı Samsunsporumuz o alışıldık yıpratan,pres yapan çok koşan oyununu oynayarak bu maçı kurtaracak hatta lehimize çevirecektir.

Ben inanıyorum ve sabırla bekliyorum

harbisamsunsporlu5517

zaferlede olmaz bu iş bıze dırenclı adam lazım ortasahaya mutlaka alınmalıydı bır yabancı

seckin55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 19 October 2008, 15:57:31
la zafer zafer zafer tutturdu millet önce elimizdekinin değerini bilelim sanki zafer oynamadı dıye kaybedıoz macı .. öndeyken kımse zafer demıyodu
kardeşim yazdıklarına dikkat et.benım goruşume saygın olacak..benım senınkıne saygım oldugum gibi..zaferi her maçta aradık biz..ondeykende aradık.en azından h.koçaslandanda iyi oynuyo.orta sahayı toparlıyoo.bu benım goruşum tamam mı?benımkı senınkıyle aynı olacak diye bişe yok.burda kapanmıştr..ok.

Kaya

Alıntı yapılan: merkez - 19 October 2008, 15:59:12
Arkadaşlar skor lehimize olduğu zaman coşup,aleyhimize olduğu zaman karamsar olmayalım.

Daha kocaman 45 dakika var,her ne kadar Hayrettin Hoca'dan umudumuz olmasa da ikinci yarı Samsunsporumuz o alışıldık yıpratan,pres yapan çok koşan oyununu oynayarak bu maçı kurtaracak hatta lehimize çevirecektir.

Ben inanıyorum ve sabırla bekliyorum

inşallah inşallah inşallah

Yalnızca BİZ

seckin55

ewet 2.yarı başladı..goller bekliyoruz samsunsporumuzdan

Kaya

beyler hepimizin ortak noktası SAMSUNSPOR umuz bu ortak noktada birleşip destek verelim dualar edelim haydi SAMSUNSPOR um

Sadece Samsunspor

MeL_55

onlar 2dkda 2 gol atiyorsa bizde 2dk 2 gol atarizzz