Bank Asya 1.Lig 8.Hafta | Boluspor - Samsunspor'umuz

Başlatan tanju55, 11 October 2008, 19:03:37

« önceki - sonraki »

sadece55

Edim demir bu sezon başında İskenderun demir çelikten geldi ve bu sezon ilk golünü bu maçta bize karşı attı

scouter55

Lütfen artık millet olarak skoralara göre konuşmaktan vaz geçelim artık. Bak şimde de millet hocaya sövmeye başladı. ..Eee hangisi doğru...İzlemeye devam

Alıntı yapılan: erdo55 - 19 October 2008, 15:12:00
turgut bu sene ilk defa santrafor oynuyor ve bakın golünü çaktı çocuk sağ kanatta hapis oluyordu yoksa süper bir yetenek aslında bu çocukları kullanmalıyız herşeye rağmen hocayada destek olmalıyız takım son yıllara göre süper oynuyor birde bu murat yıldırım yakında 3-5 milyon dolara gider:))

Kaya

Alıntı yapılan: erdo55 - 19 October 2008, 15:43:43
Hakan koçarslanın orta saha oynadığı takım yenilmeye mahkumdur

kesinlikle katılıyorum bende defalrca dedim

seckin55

bize gelen ilkleri yaşar zaten.şaha kalkarlar.mahalle takımlarına yenilirler...

mehmet yılmaz

Cem55'in söylediklerine göre Murat ve Oktay çok çabalıyorlarmış ama onlara eşlik edebilecek kimse yokmuş. Sefa tek kelimeyle berbatmış. Sürekli pas hatası yapıyormuş. Hakan da keza aynı şekilde.

Goller atabilmemiz için oyuna girecek isim bellidir ama takım ytecrübesiz de sanki hoca çok tecrübeli! Deplasmanda öne geçtiğin bir maçı kazanabilmek adına neler yapılması gerektiğini bilmiyor mu bu hoca? Biliyorsa göstersin artık!

Akyol

vay anasına yaa adam iskenderundan gel bekle bekle bize at ooff yaa hoca bişeyler yap Allah aşkına  >:(

Kaya

Karşılaşmanın ilk yarısı 2-1 Boluspor'un üstünlüğü ile sona erdi

Kadir ÇELEBİ

Karşılaşmanın ilk yarısı 2-1 Boluspor'un üstünlüğü ile sona erdi
2nci devreye bakıcaz artık

seckin55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 19 October 2008, 15:47:52
ya bırakın skora göre yazmayın takım takır takır oynarken Zafere mi ihtiacımız vardı .. Hoca Serkanı oynatmıyo koşmuyo diye bide Zaferle mi uğraşcaz .. ne yararı oldu bize 1.5 sene oynanı da ?
ne yararı oldu diye sor bakalım forumdakilere.her maçını izleyenlere.bole forumdan takıp edipte çıplak gozle ızlemeyıpte konuşmayalım.hele bi gelsin de oynasın gorelim bakalım ozman

sadece55

eh sonuçta artık herkes yorum yapcak amaç bu burda

samsunmania

Hocanın klasik hastalığı bu.Golü at ve yat. Zaten adamlar ligin dibinde, golü atınca iknciyi kovala yahu. İnşallah yanlişindan döner ve kulübeye bir göz atar artık.

ali ihsan

Zafer Şakar kadro dışı peki yerine kim oynuyor ön liberoda;Hakan Koçaslan.Asıl mevkii stoper ve ön libero oynadığı maçlarda oyuna katkısı çok sınırlı.Mücadele ediyor ama top kullanma becerisi neredeyse hiç yok.Hakan stoper oynar,bek oynar ama ön libero oynamaz.Zafer bu takımın orta sahasında banko oynar.

sadece55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 19 October 2008, 15:49:43
evet duran topu kullanan adamımız sefa bravo !!

genç milli takımdada sefa kullanıyor ve güzel goller attığı oluyor ayrıca topa güzel vurduğunu biliyoruz elbette zamanında çok yetenekli frikikçilerimiz vardı

Kaya

ya arkadaş çok ilginç bir takımız tam seviniyoruz öne geçtik diye 2 dakika da 2 gol yiyoruz nasıl sevineceğimizi de şaşırdık sevincimiz kursağımızda kaldı diyeceğim ama daha oraya bile gitmedi

seckin55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 19 October 2008, 15:54:25
Şartlar uygun oldugu surece içeride dışarıda her maçına gittim bu takımın Zaferinde bir yararını görmedım ancak aldıgı topu sürdü naptı topu alıp üç kişiye çalımlamadı frikik atmadı ince hareketler yapmadı .. Onun yaptıgını Oktay da Muratta haliyle yapıyor hemde mücadele etme artılarıyla .. Yazarken dikkat et çıplak gözle izlemeden konuşmayalım falan diyip bilmeden konuşma milletin yaşı kadar benim maça gitmişlğim var burda koçum ! Bakma gurbete düştük diye klavye başından takip ediyoruz takımımızı !
bende en az senın kadar maçlara gittim içerde dışarda.sen de dikkat et koçumm