Ertuğrul Sağlam Bursaspor ile anlaştı

Başlatan Cgr, 07 October 2008, 14:28:11

« önceki - sonraki »

HoliganSamSunLu

ankaragücü ile anlaştığı söyleniyor Ertuğrulun

levent_55

08 October 2008, 19:49:11 #76 Son düzenlenme: 08 October 2008, 19:50:24 berusa55
ERTUĞRUL SAĞLAMI ÇOK TANIMIYORUM YANLIZ BİR KAÇ YERDE GÖRÜŞTÜĞÜMÜZDE BEN ŞUNA İNANDIM SAMSUNDA YAŞAYIPTA BEN SAMSUNSPORLUYUM DİYEN BAZI KİŞİLERDEN DAHA SAMSUNSPORLU OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.BU ARADA ŞUAN İÇİN SAMSUNSPORUN BAŞINDA HOCA OLMAMIŞ OLSAYDI SAMSUNSPOR UN BAŞINA GEÇEBİLİRDİ.YANLIZ HAYRETTİN HOCAYI ŞUAN İÇİN GÖNDERMEK DOĞRU DEĞİL ÇÜNKÜ ŞUAN İÇİN BİR HOCA DEĞİŞİMİ SAMSUNSPOR A KARDAN ÇOK ZARAR VERİR.AMA İNANIYORUM Kİ İLERKİ DÖNEMLERDE SAMSUNSPOR UN BAŞINA HOCA OLARAK GELEBİLİR AMA ŞUAN ERKEN DİYE DÜŞÜNÜYORUM.SONUÇTA SAMSUNSPORUN MENFAATLERİ DOĞRULTUSUNDA KİM HOCA OLARAK YÖNETİM OLARAK GELİRSE DESTEK VERMEMİZ GEREKİR.ÇÜNKÜ BİRTEK SAMSUN VE SAMSUNSPOR VAR..SAYGILAR

@Mesajın tamamını büyük harfle yazmayınız!

kerembln55

ertugrul hocayi su an duydugum yada okudugum kadariylan A MILLI TAKIMA düsünüyolar
keskelerlen inasallah masallah lar olmuyo bu is arkadaslar gelsede kadro yeterli degil gelipde napacak kariyerini mi düsürsün ertugrul hoca birakin kalsin büyük takimlarda

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: 35ama55 - 09 October 2008, 11:09:57
Ertuğrul kim ki milli takıma hoca olacak ..Kayseri ilk çıktığı sene 15.olabildi ama Ertuğrul hoca olunca biryerlerden para yağmaya başladı her nedense Beşiktaşın başına bile ülker grubunun desteğiyle geldi .. Milli takımın başına da onu Lütfü Arıboğan'ın desteğiyle gelirse ancak öyle olur yoksa Ertuğrul haketmiyor milli takım hocalığını ...
henuz haketmiyor diyelim

Alemci İsmail

Ben Ertuğrulun Kayserideyken bize attıkları her golde nasıl sevindiğii nasıl havalara uçtuğunu unutamıyorum özellikle 5.golden sonra

recai

adam olsa samsunslu olsa son dakikada oyunda aldıgı ve kume dustugumuz o kayseri macında oyundan cıkan oyuncusuna yavas cık diye el kol işareti yapmazdı... adam kosarak cıkıyodu ertugrul işaret yapınca yavasladı yurumeye basladı.. ertugrulun adını samsunla anmamak lazım!!!!!!!!!!!!!!!

gozgoz yýlmaz

@recai

Ertuğrul Sağlam'ı savunduğumdasn değil de resmen nefret kusuyorsun ama sen yıllarca bu forumda bize hep Caner'i savundun. Hiç laf söyletmedin. Caner şöyle fedakar, böyle cefakar dedin. Kusura bakma ama Caner'in de senin bakış açına göre Ertuğrul'dan aşağı kalır ysnı olmamalı!

Ne gibi gece maçları olduğunu Samsun'da yaşayan herkes az buçuk bilir Caner'in. Kapastiesinin yarısını bile sergileyememesi, bekleneni hiç bir zaman verememesi de cabası.

Bir arkadaş yazmış, Ertuğrul'dan bizim kadar Samsunsporlu olmasını bekleyemeyiz. Çünkü Samsunlu değil. Ama bu şehrin çoğundan daha Samsunsporlu olduğu kesin.

recai

09 October 2008, 19:51:26 #82 Son düzenlenme: 09 October 2008, 19:53:06 recai
@gozgoz yılmaz
konuyla ne alakası var anlamadım ?? samsunlu olsa derken samsunsporlu olmasını kastettim yoksa samsun dogumlu olmadıgını biliyorum..  durup dururken caner soyle fedakar cefakar demedim, insanların elestirdigi donemde cocuk hakkındaki eleştirilerin haksız oldugunu soyledim .. iyi oyuncu dedim.. parasını alamayan "tum futbolcular" gibi kotu oynadıgında o kadar acımasız elestirilmemeli dedim. ayrıca futbolunu da severim. Ama Can'ıda severim, sercanı da severim.. musayıda severim! cunku bizim yetistirdigimiz futbolcular bunlar.. Sempatim var. Ertugrul samsunda ertugrul oldu ama besiktasta ertugrul oldum diyosa bana gore çiflikte besiktas formasıyla gezen biri kadar samsunsporludur.. ve özellikle onceki mesajımda acıkladıgım nedenden dolayı adama nefretim var!! gelmesini istemiyorum . cunku gozumle gordum olayı..
Canerin nesi asagı kalmamalı onuda anlamıyorum.. her sezon en cok gol atan oyuncumuz olmadı mı.. sanki tum takım zidanlardan kurulu , maldinilerden kuruluda cocuk kotu oynamıs, bekleneni verememiş. biseyleri karıstırdıgın acık. ertugrulun futbolcuyken samsuna kattılarına bisey dedmiyorum.. samsunsporun kendisine kattıklarından sonra bunu inkar etmesini ve hic bir sekilde ifade etmemesine lafım.. bide hic laf soyletmedin ne demek. herkes lafını soyler burda. herkesin fikride kendini baglar!

gozgoz yýlmaz

Çok fazla uzatmayayım konuyu
Ertuğrul'un futbolcu olarak Samsunspor'a verdkileri Caner'inkinin kat be kat üstündedir. Burada hemfikiriz.

Hemfikir olmadığımız konu şu;
Caner bir Samsunlu olarak Samsunsporlu olmak zorunda
Ertuğrul'dan ise bunu bekleyemeyiz zaten, ama diyorum ki, Samsunspor'u bu sitedekiler kadar ( senin kadar da elbette ) tutamıyorsa da, bu şehrin çoğundan fazla tuttuğu kesin.

Umarım anlaşmışızdır.

recai

Anlaşmamız cok onemli degil ama fikrine saygı duyuorum.. yalnız elimde degil adamdan nefret ediyorum ..

55emo1985

arkadaşlar bence takıma hocadan önce iyi bir abi lazım takımı yönlendirecek tabiki ertuğrulun gelmesi süper olur bide adnnanı trabzonda oynarken gören varmı acaba

Mert

09 October 2008, 22:58:47 #86 Son düzenlenme: 09 October 2008, 23:10:06 Mert 55
Alıntı yapılan: 35ama55 - 09 October 2008, 21:39:47
kupa maçında bile 80de girdi oyuna ...

Adnanın küçüklüğünden beri hayali varmış o da trabzonsprda futbol oynamak.Hayali gerçek oldu.Adnanın samsunspor için yaptıklarını takdir ediyorum.

pitbul055

10 October 2008, 10:51:03 #87 Son düzenlenme: 10 October 2008, 12:34:22 **KaR6**
Adam gibi adam arıyorsa bazı kişeler rahmetli mete ve muzafferlere baksın.recai kardeşimizin dediği gibi Ertugrul samsunda ertugrul oldu ama besiktasta ertugrul oldum diyosa bana gore çiflikte besiktas formasıyla gezen biri kadar samsunsporludur...Allah yolunu açık etsin 2 sefer beşikdaşdan kovulup tekrar beşiktaşa yalakalık yapan adam gibi e.sağlama.hiç adam görmesek tamam e.sağlam adam diyeceğizde ne yazıkki ondan önce ne adamlar gördük.

dilatino

ertugrul saglam samsunspora gelmez. kimse sampiyonluga oynayan bir ekipden bir alt kümedeki takima gitmek istemez

Pergani 55

pitbul055 kimse Ertugrul Saglama Samsunsporlu demedi zaten Samsunlu da degil biz sadece Samsunsporu sevdiğine inandıgımız için kendisine saygı duydugumuzu söyledik. Samsunsporu seven herkese sevgi ve saygılarımızı iletiriz