Atakum Belediyesi'nin ayıbı; "1 tane de mi satamadı?"

Başlatan Sadece Samsunspor, 06 October 2008, 18:59:13

« önceki - sonraki »

red_white

inş zaten destek çıkmazsa bir sonraki seçim onuda alırız aşağı kendisi bilir

Kais

necaattin demirtaş inş. sözlerinde durur.artık CeLL-O da metin burmayı sıkıştırır . :D

red_white

yusuf ziya zaten mezara kadar sıkıştırılmaya devam edicek şimdi görücez yusuf ziya bu tepkiler büyüyerek artabilir yada dindirebilirsin şimdi icraatını görücez

arena55

30 March 2009, 14:37:12 #108 Son düzenlenme: 30 March 2009, 14:46:25 samsuni
edin metin burmayı hatta teşekkürde edin atakumu aldıgı içinb kim nederse desin trabzonlu bunlar bı beledıye daha aldı bu oflu atakumda beledıye baskanlıgı yaptı daha once ne verdı samsuna cunku trabzonsporlu ha adem ha metın vay samsun sporum vay bu trabzonlu kısılerın elıne kaldı

Akyol

30 March 2009, 14:45:22 #109 Son düzenlenme: 30 March 2009, 16:16:12 AKYOL55
cell-o:başkanım hayırlı olsun kutlarım
metin burma:teşekkür ederim
cell-o:başkanım Samsunspor konusunda neler düşünüyorsunuz bir desteğniz söz konusu mu?
metin burma:hımm Samsunspor mu? Genel anlamda düşünmek gerekli!!
cell-o:Nasıl yani başkanım bu takım hepimizin geneli özeli mi var
metin burma:???
cell-o:başkanım takımımız süper lig için savaş veriyor yok mu desteğiniz
metin burma:süper lig mi yani takımım ts nin ligi
cell-o:evet >:(
metin burma:yani çıkarsak ts Samsun'a gelecek
cell-o:evet başkan >:(
metin burma:o zaman akan sular durur istesinler canımı veririm trabzo uuyyy SAMSUN için !!!

Akyol

30 March 2009, 14:48:37 #110 Son düzenlenme: 30 March 2009, 16:15:32 AKYOL55
yukarda ki paralelde bir sohbet olacaktır büyük ihtimal cell-o metin burma 10 senede ne yapmış ki şimdi yapacak ben atakumda fevzi er rahat kazanır diyordum tek hayal kırıklığım orda oldu Necattin Başkanın sözlerinin takipçisiyiz umarız bizleri yanıltmaz yzy seçim bitti konuş bakalım şimdi ama nerdeee  :-\

YaşarDoğu

30 March 2009, 15:46:25 #111 Son düzenlenme: 30 March 2009, 16:18:33 slymnbsrn
diyalogların güzel olmuş Akyol :D

Ben kendimi bildim bileli atakumdayım metin burmanın belediyeceiliğini hasbelkadar iyi kötü bilirim.Metin Burma mahalleden cıkma oylara göre hizmet verme anlayısı güden birisidir gerisini siz düşünün.Ama asıl  konuya gelirsek Samsunspor umuz için bişiler yapar mı yapcak mı zaman gösterecek...

jean

suleyman kaldirimin kazanamamasina sevindim acikcasi buyuksehir zaten garanti yusuf ziyaninda artik buyuk baski lazim kurtulus yok bu adamdan

sadece55

zaten 2 yıl sonraki seçimde yzy milletvekili adayı olacağı için 2 sene sonra yok

Ertuğrul Sağlam

30 March 2009, 17:17:23 #114 Son düzenlenme: 30 March 2009, 17:19:21 %100 samsunspor
satmayıp kasanda beklettiğin biletler yüzünden belediye başkanlığını kaybettin sebep bu değil diyemezsin sen şimdi çok güzel örnek oldun diğer başkanlara inşallah diğerleri aynı hataya düşüp senin gibi 250 oy i,le başkanlığı kaybetmez

sadece Samsunspor yüzünden adem bektaş'a oy vermeyen tüm taraftarlarımnıza teşekkürler bende Akparti'liyim ama önceliğim herzaman Samsunspor sayın bektaş.. hadi geçmiş olsun bundan sonraki süreçte Samsunspor'a katkılarını bekliyoruz belki gene başkan adayı olursun ;D

merkez

Arkadaşlar bu kadar önyargılı olmayın !

cell-o nun yapmadığı telefon konuşmasını,Halk gazetesi Spor Müdürü Sn Yusuf Ziya Çakır yaptı...

Metin Burma'nın Samsunsporla ilgili sözleri ;

Samsunspor şehrimizin en büyük markası,takımımız şu anda zor günler geçiriyor.Samsunsporu düzlüğe çıkarmak şu anda bizim elimizde .Ben seçim öncesi destek sözü vermiştim.Bu sözümün de arkasındayım.Bu kentin Lokomotifi Samsunspora her türlü desteği vereceğim.Samsunspor konusu ile ilgili ilerleyen günlerde kulübün yetkilileri ile bir araya gelmeyi düşünüyorum.Biz her türlü maddi manevi desteğe hazırız.

Bunlar seçim sonrası,oy kaygısı taşımayan taze sözler.Bu kadar insafsız olmayın.

YaşarDoğu

umutlarımızı yeşeren sözler bunlar hadi hayırlısı..

kaptan 55

iyisiyle kötüsüyle seçimleri geride bıraktık başkanlarımızdan beklediğimiz verdikleri sözleri tutmalarıdır.

ugrass

Akyol

aman inşallah yardım etsinlerde biz ön yargılı olalım  ;)