Bank Asya 1.Lig 7.Hafta | Samsunspor'umuz 1 - 0 Orduspor

Başlatan MeL_55, 05 October 2008, 22:12:59

« önceki - sonraki »

Yalnızca BİZ

"bende çok espirili gördüm seni    başarının yarısı inanmayla olur biz inanalımbelki gözümüzde ve gönlümüzdeki o ışıktan topçularımız da faydalanır" Ben yıllardır hep inanıyorum iak5529...

s_uzunkaya

yaa arkadaşlar, ben şu dspor a uyuz oldum. nerde bunların bu haftaki yayınlancak maçları? yayınlanacak maçları hangi adres den görebiliyoruz???

s_uzunkaya

08 October 2008, 14:07:32 #62 Son düzenlenme: 08 October 2008, 14:09:27 slazenger
onlarda sıkıntıdan başka bişey yokkii.. geçen sezondan beri tek kamerayla gösteriyorlardı maçları. gene bu sene son 2-3 haftadır kale arkasınada bir kamera koymuşlar. birde orta kameranın yakın çekimini kullanarak 3 kamera kullanıyomuşlar gibi bi yayın yapmışlar :) yayın kalitesi okadar kötüki, büyük ekranda maç seyrederken adamın gözleri bozuluyor. şerapsızzz doğannn...önce kakaladı adi kutuları bizlere şimdi hd li kutuları çıkardı!!!belkide özellikle görüntü kalitesini bu kadar düşük tutuyorlar, ki millet hd li kutudan alsın!!!

bu arada berusa dan laf işitmeylim :). köşeye uygun olarakta banko samsunum kazanır... kabuk çatırdamaya başladı, kırıldımı kimse tutamaz bu takıma. hayrettin hocayı da tebrik ve takdir ediyorum. futbolcularımıza özelliklede turguda sahib çıkalım. çok genç vede dolayısıylada çok heyecanlı kendileri, vede kanaatimcede çok duygusal. geleceğin hakan şükür ü diycem, hakan şükür kritiklerine başlanacak şimdi :) bence hakanın adam eksilteni ve tekniği turgut. vel hasılı benim adamım bu turgut yaa ;)

adige73

Alıntı yapılan: slazenger - 08 October 2008, 13:56:28
yaa arkadaşlar, ben şu dspor a uyuz oldum. nerde bunların bu haftaki yayınlancak maçları? yayınlanacak maçları hangi adres den görebiliyoruz???

futbol federesyonunun web sitesinde haftalık maç listesi yayınlanıyor orda koyu siyahla yazılan  maçların tv yayını var.

kuzey55

bu takım ligde iyi işler yapacak gibi görünüyo ama yönetim olsun t.direktör olsun her fırsatta hedefimiz ligi orta sıralarda bitirmek diye demeç veriyo.yahu bu takımın diğer takımlardan eksiği ne adam gibi oynat futbolcuları play-off hedefle sen sanıyomusun ki ligde ardarda mağlubiyet alınca bu taraftar seni takımın basında bırakır.aklını başınıa al hoca sana güvenmek istiyoruz...artık çankırıda değil samsunspor'da olduğunun farkına var...

Kaya

Alıntı yapılan: Yalnızca BİZ - 08 October 2008, 13:27:39
"bende çok espirili gördüm seni    başarının yarısı inanmayla olur biz inanalımbelki gözümüzde ve gönlümüzdeki o ışıktan topçularımız da faydalanır" Ben yıllardır hep inanıyorum iak5529...

demekki sende bizdensin demekki sen de maraton da yeri geld mi 50 kişi maç izlersin demekki ben seni tanıyorum demek sende bizdensin demek sende samsunsporlusun heee eğer sıkıldıysan inanmaktan vazgeçebilirsin ama ben vazgeçmeyeceğim sonuna kadar SAMSUNSPOR

maviay55

AlıntıSamsunspor'da çalışmalar sürüyor
Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ, Orduspor maçının çok zor olacağını bildiklerini söyleyerek, "Kendi sahamızda galip gelerek taraftarlara üç puan hediye etmek istiyoruz" dedi.

Bank Asya 1'nci Ligi'nde hafta sonu Orduspor'u ağırlayacak olan Kırmızı-Beyazlı takım hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde sürdürüyor. Veysel dışında sakat futbolcusu bulunmayan Samsunspor'da teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ, taktik ağırlıklı çift kale maç yaptırdı. Futbolcuların çift kale maçtaki hırsı ve isteği teknik heyeti sevindirdi. Orduspor maçının çok zor olacağını bildiklerini söyleyen Hayrettin Gümüşdağ, tek düşüncelerinin galibiyet olduğunu dile getirdi. Orduspor'un yeni bir başkan ve yeni bir teknik heyet ile kan değişimine gittiğini vurgulayan Gümüşdağ, "Orduspor bu ligin güçlü ekiplerinden. İyi bir kadroya sahipler. Önemli oyuncuları bulunuyor. Ancak bizde iyi bir takımız. Tek düşüncemiz üç puan. Bu maçtan galip ayrılarak taraftarlarımıza üç puan hediye etmek istiyoruz" dedi.

Ligde aynı puanda çok sayıda takım bulunduğunu kaydeden Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ, "Kendi sahamızda oynayacığımız bu karşılaşmadan üç puan alarak ligde üst sıralara doğru tırmanmak istiyoruz. Bunun içinde yoğun bir şekilde çalışıyoruz" diye konuştu.

08.10.2008

Kaynak : DHA

kumköylü ahmet

Mesudiyeli

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 08 October 2008, 16:14:53
bu maci mutlaka almamiz lazim 7-5 gibi hehe :P

Yücel İldiz'li Samsunspor geçen sezon Orduspor'u 7-5 yenmişti ve bu sefer roller degişti ve Yücel İldiz Samsun-Ordu maçı öncesi takımın tek sorumlusu olarak göreve başladı.Samsun-Ordu maçı Yücel İldiz açısından gerçekten ilginç olacak ve sonucunu kestiremediğim bir maç ve her türlü sonuç çıkabilir.İki takımada başarılar iyi oynayan hak eden kazansın ama Orduspor'umuzun kazanmasını arzu ediyorum.

veis

yücel ildiz samsunspor için tam bir fiyasko tam bir kaosdu.adamda hiçbir meziyet olmadıgı gibi takıma top oynatamadı bile.roller degişti tabiki şimdi çile çekme sırası orduda.yazık oluyor bu karadeniz takımlarına aynı sudan abdest al al nereye kadar ülkede onca hoca varken 2 sene önce başarısı tartışılan yücel ildizi niye alırlar ki.

HoliganSamSunLu

zaten türkiyede bakıldığında hocalar hep aynı dönüyorlar dönme dolap gibi 3 sene 5 sene sonra yine aynı takımların başına geçiyorlar

FaT1h

Pergani 55

dilatino

neden olaylara realist yaklasmiyoruz bilmiyorum. ben su anda yurt disindayim samsunsporu sadece tv de denk gelirsem izleyebiliyor ve elimden geldigince siz burdaki arkadaslarin fikir ve görüslerini okuyarak son durumunu ögrenmeye calisiyorum. cok arkadasimiz serkan aykut diyor baska bisi demiyor illa oynasin. arkadaslar kisisel görüsüm serkan gibi emektar futbolcularimizin artik bu takimda 90 dakika yerleri yok sadece gercekden ihtiyac duyuldugunda 15-20 dakika oynamalari gerekir benim kisisel düsüncem bu. orduspor macina gelince bence birinci ligde samsunspor malesef siradan bir takim yani düsme ihtimali olabilecek bir takim görüntüsünde en azindan simdilik durum böyle. ordusporu yenmek zor sadece orduyu yenmek degil icerde veya disarda tüm maclar zorlu. bana sanki berabere kalacakmis gibi geliyor ama insallah yener diyorum cok zor mac.
Birde benim temennim samsunspor taraftarlarinin artik bir cati altinda toplanmasi
herkese sevgiler samsunsporumza ordu karsisinda basarilar.

celebi

serkan 90 dakika olmasada muhakkak oynamalı gerekirse 90 dakika