Adnan GÜNGÖR

Başlatan kaan, 02 October 2008, 14:34:35

« önceki - sonraki »

minci

Alıntı yapılan: ŞİM-ŞEK-LER - 18 May 2011, 14:26:32
onu çarşambaspor bile almaz adam cenabet olmuş  :D gittiği takıma batırıyo.
Bir Çarşambaspor taraftarı olarak çok üzüldüm. Teessüf edrim. Bizemi layık görüyorsun onu?

Sioux

Umarım Mersin'e gider  :D

55(tuncay)55

orucreis

Alıntı yapılan: ŞİM-ŞEK-LER - 18 May 2011, 14:26:32
onu çarşambaspor bile almaz adam cenabet olmuş  :D gittiği takıma batırıyo.

tmm işte orayıda batırsın ne güzel olmazmı  ;D İ:T: trabzon_spor.Ş suz bir lig istiyoruz  ;D ;D

özkan

Kaşar diye tabir edilen futbolcuların başına yazabiliriz kendisini.

ŞİM-ŞEK-LER

Alıntı yapılan: minci - 18 May 2011, 18:55:57
Bir Çarşambaspor taraftarı olarak çok üzüldüm. Teessüf edrim. Bizemi layık görüyorsun onu?

:D o çarşambaspor a bile layık deil demek istedim  :D

Kaya

Yüksek ihtimalle Konyaspor ile devam edecektir..

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: iak5529 - 20 May 2011, 00:29:03
Yüksek ihtimalle Konyaspor ile devam edecektir..
abi konya düştü.o görevini tamamladı.şimdi mersine gitse hiç fena olmayacak  :D

Kaya

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 20 May 2011, 00:31:36
abi konya düştü.o görevini tamamladı.şimdi mersine gitse hiç fena olmayacak  :D

Adnan süper lig de oynayacak diye bir kanun yok Ahmet  :D Hee kariyeri bakımından Mersine gitmesi iyi olur katılıyorum.Aldığım duyum Konya da kaptan olarak devam edeceği  :( :D

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: iak5529 - 20 May 2011, 00:33:12
Adnan süper lig de oynayacak diye bir kanun yok Ahmet  :D  :D
valla sezon başında küme düşeni belirlemek için federasyonun tetikçiliği konusunda anlaşma sağlanmış sanırım. 8)  :D

SametYılmaz55

her gittiği takım düşer mi bir insanın arkadaş.sen ne uğursuz bir insansın adnannn :) :) :) senin için uğursuzun bayrak taşıyanı diyorum sadece ;)

Ahmeti

konya'da kaptan olarak devam edecekse 3.lige kadar düşer bunlar

Stoper

Bu başlık da çöpü hak ediyor.

Aslankaya

Alıntı yapılan: **KaR6** - 09 August 2009, 03:26:26
maç özetlerine bakayım dedim yatmadan, gözüme çarptı. Adnan 55 numara giyiyor d.bakırda. Şimdi sormazlar mı ts de iken niye giymedin madem diye? ince hesaplarla olmuyo işte bu işler maalesef..

vala adnan'ın ince hesapları tuttu.geçen sene devre arasında kafaya koymuştu samsun'a geri dönmeyi.kaptan bile oldu.

Alıntı yapılan: 1927 - 09 August 2009, 22:41:06
Samsun'da Samsunsporlu,
Trabzon'da Trabzonlu, Trabzonsporlu
Hacettepe'de kiralık olduğu için halen üstteki gibi
D.bakır'da ise Samsunlu...

Bırak bu işleri Adnan, Trabzon'da gösterdin gerçek yüzünü, kolbastıcıbaşı...

özet budur.adnan'a olan tepkinin sebebi.ligler başlıyor bakalım ne olacak.

teksas3455

Hiçbir şey olmaz hocam. Adnan çıkar sahaya taraftar da alkışlar. Bu akşam cezalı imiş ama önümüzdeki hafta "büyük kaptan" sloganlarını duyarız hep birlikte. Bizim taraftar olarak maalesef bir duruşumuz yok. Yönetim de sağolsun sayımız az da olsa bizim gibi Adnan a karşı çıkanlara aldırış etmedi.

Geçen sene Bursa Beşiktaş maçına Bursaspor alt yapı oyuncularını da götürdüler. Alt yapıdan bir futbolcu twitter da "Sadece Fernándes'i izlemeye gidiyorum"  gibisinden Fernándes'i öven twit attı öbürsü gün kıçına tekmeyi koydu yönetim. Biz de kral yapıyoruz bu kulübü aşağılayarak gidenleri. Söylenecek çok şey var da konuşmanın anlamı yok. Daha geçen seneki 1461 maçında olanların hesabını soramadık. Bu ne ki...