Bank Asya 1.Lig 6.Hafta | Manisaspor 3 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 28 September 2008, 22:27:02

« önceki - sonraki »

samsunmania

Çok ciddiyetle hazırlanmamız lazım.Ordu da iyi takım. Defansları zayıf. Yani Kral'ın oynaması lazım.

Mert

Geçmiş olsun arkadaşlar.Moralimiz yüksek olsun samsunda orduyu yencez inş.

fanatik.samsunlu

ILUVATAR

Alıntı yapılan: MeL_55 - 05 October 2008, 22:00:00
arkadaslar okadar kötü bakmiyalim 5. ve 6. 1-2 puan var aramizda.
öbür hafta orduyu yenersek aliriz asag.

Asagi alsan ne olur almasan ne olur . gecen hafta almadık mı asagi  simdi ne oldu onlar asagi aldi bizi .sonuç olmadıktan sonra  neye yarar.

fanatik.samsunlu

lıgde daha cok seyler olucak arkadaşlar ust uste 2 maç alsak bıle dengeler degısır merak etmeyın

edmontdante

İnsanın ağrına gidiyor.Boş kalelerden bahsediliyor 3-4 kez.Atamıyorsun adamlar atıyor.Ne iş yaparsın Turgut yaa.Tamam gol kaçarda  her seferinde kaçmaz ki.Karşı karşıya atamazsın,sağdan girersin atamazsın,bomboş pozisyondaki adama topu geçiremezsin.Eee neye yarar o zaman yaptıkların.Bilekleri yumuşakmış,arap atı gibi koşuyormuş falan filan.Senden hiçbir şey olmaz.

Yalnızca BİZ

Takımımızdan umutluyuz... gol yollarındaki son vuruşu yapabilirsek galibiyetlerimize başlayacağız inşallah...

fanatik.samsunlu

Alıntı yapılan: edmontdante - 05 October 2008, 22:07:33
İnsanın ağrına gidiyor.Boş kalelerden bahsediliyor 3-4 kez.Atamıyorsun adamlar atıyor.Ne iş yaparsın Turgut yaa.Tamam gol kaçarda  her seferinde kaçmaz ki.Karşı karşıya atamazsın,sağdan girersin atamazsın,bomboş pozisyondaki adama topu geçiremezsin.Eee neye yarar o zaman yaptıkların.Bilekleri yumuşakmış,arap atı gibi koşuyormuş falan filan.Senden hiçbir şey olmaz.

top yuvarlaktır nereye gıdecegı bellı olmazz futbol zevktır her hafta suprızlerle karsılasıyoruz.. neyse futbol dolu gunlerle ıyı aksamlar arkadaşlar

ahk34

Yönetim derse bizim hedefimiz orta sıralar,
hayrettin ne yapsın yönetim nasıl olsa belirlemiş hedefi
Al sana işde orta sıralar, eve götürürüsün tahsin kosif

seckin55

turgutu 2-3 hafta kes bakalım,, ondan sonra nasıl oynuyooo..zafere ceza verene kadar turgutu da bi gor kör talih.....

Sadece Samsunspor

deplasman maçlarını bence artık unutalım kendi evimizde puanlar alırsak orta sıralarda yer buluruz hedefte orta sıralar olduğuna göre sorun yok

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: seckin55 - 05 October 2008, 22:25:55
turgutu 2-3 hafta kes bakalım,, ondan sonra nasıl oynuyooo..zafere ceza verene kadar turgutu da bi gor kör talih.....

Turgut'u topçu yapacağım diye bizi katkı malzemeli kanserojen mamule çevirdin be hoca... İnşallah giderken yanında Turgut'u da götürürsün. Hey gidi hey... Bir zamanlar yetersiz bulup çevre illerin takımlarına hayrına gönderdğimiz kalitedeki gençleri şimdi banko tutuyoruz. Turgut da gittiği takımda anlatır, Serkan Aykut benim yedeğimdi, son dakikalarda girerdi oyuna diye. 

Yalnızca BİZ

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 05 October 2008, 22:58:00
Turgut da gittiği takımda anlatır, Serkan Aykut benim yedeğimdi, son dakikalarda girerdi oyuna diye. 

insana şaka gibi geliyor yaaaa...

HOnderYilmaz

Alıntı yapılan: HOnderYilmaz - 03 October 2008, 13:30:57
Arkadaşlar Merhaba, ben Hasan Önder YILMAZ

Bank Asya 1. Ligde bulunan 18 takımın ve doğal olarak Samsunspor'un da kendine ait olan forumunu zevkle takip ediyorum. Önemli bir sitede Bank Asya tahmini yapıyorum, reklam olmasın diye isim vermek istemiyorum, bundan böyle yorumlarımı sizlerle paylaşmak, sizlerinde maçlar ve takımınız hakkındaki görüşlerinden daha iyi yararlanmak istiyorum. Bende artık Samsunspor.biz forumunun müdavimlerinden biri olacağım, Samsunspor'a bütün maçlarında bol şanslar diliyorum. Manisaspor maçına gelince çok zor geçeceğinden kuşkum yok, Samsunspor ne kadar iyi bir takım olsada ben ev sahibi ekibi galibiyete yakın görüyorum..

arkadaşlar, dostluk kazansın, sonuçlar gelir geçer...

Kaya

Alıntı yapılan: HOnderYilmaz - 05 October 2008, 23:46:00
arkadaşlar, dostluk kazansın, sonuçlar gelir geçer...

tabi ya bizi böyle diye diye düşürdülerdi dostluk kazansın dostluk kazansız yeter artık biraz da biz kazanalım futbol da dostluk yoktur olsa bile içinde menfaat vardır