Bank Asya 1.Lig 6.Hafta | Manisaspor 3 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 28 September 2008, 22:27:02

« önceki - sonraki »

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: FATIH - 03 October 2008, 14:25:32
tahmin konusunda türkiyede tek sagı solu belli olmayan takım samsunspordur

haklısın valla işyerinde bana soruyorlar bu hafta samsun maçı ne olur genelde alırız bu maçı diyorum ama yinede belli olmaz çünkü sağı solu belli olmuyorki diyorum.Çünkü çok sıradan bir takımdan fark yiyip o haftalarda çok iddalı bir takıma fark atabiliyoruz.buda bizim farkımız olsa gerek.inşallah manisa maçında gülen taraf biz oluruz

FaT1h

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: HOnderYilmaz - 03 October 2008, 13:30:57
Arkadaşlar Merhaba, ben Hasan Önder YILMAZ

Bank Asya 1. Ligde bulunan 18 takımın ve doğal olarak Samsunspor'un da kendine ait olan forumunu zevkle takip ediyorum. Önemli bir sitede Bank Asya tahmini yapıyorum, reklam olmasın diye isim vermek istemiyorum, bundan böyle yorumlarımı sizlerle paylaşmak, sizlerinde maçlar ve takımınız hakkındaki görüşlerinden daha iyi yararlanmak istiyorum. Bende artık Samsunspor.biz forumunun müdavimlerinden biri olacağım, Samsunspor'a bütün maçlarında bol şanslar diliyorum. Manisaspor maçına gelince çok zor geçeceğinden kuşkum yok, Samsunspor ne kadar iyi bir takım olsada ben ev sahibi ekibi galibiyete yakın görüyorum..

hangi sitede görevli olduğunuzu biliyorum yorumlarınız güzel ama bence bizim maç kupon doldurmak için yazılmamalı ;)

Kadir ÇELEBİ

03 October 2008, 17:53:25 #108 Son düzenlenme: 03 October 2008, 18:16:36 berusa55
Alıntı
Manisa tahkime gidiyor!

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Manisaspor'un Asbaşkanı Zeki Ayaydın, futbolcuları Rafael'e verilen 4 maçlık ceza nedeniyle Tahkim Kurulu'na itirazda bulunacaklarını bildirdi.

03 Ekim 2008

Ayaydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, Altay ile oynadıkları maçta Rafael'in rakip oyunculara hakaret etmediğini, Altaylı futbolcu Merter'in de bunu teyit ettiğini belirtti.

Maçın hakeminin yazdığı rapor doğrultusunda Rafael'e verilen 4 maçlık ceza ile ''şok olduklarını'' kaydeden Ayaydın, ''Hakeme karşı da aşırı hareketi yoktu. Bu işte kasıt olduğunu düşünüyoruz. Verilen 4 maçlık ceza için Tahkim Kurulu'na itirazımızı bugün gönderiyoruz'' dedi.

19 Mayıs Stadı'nda bu hafta sonu oynanacak olan Samsunspor maçının provasını taktik çalışması ile yapan Manisasporlu futbolcuların, yarın Tarık Almış Spor Tesisleri'nde kampa gireceği öğrenildi.

Manisaspor'da Rafael'in yerine ilk 11'de Adem Büyük'ün yer alması beklenirken, Oumar Kalabane'nin bu maçta da takım kadrosuna alınmadığı belirtildi.

Samsunspor maçı bilet fiyatları da kapalı tribün 10, açık tribün 5 ve kale arkası tribünü 3 YTL olarak açıklandı.

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20081003/manisa_tahkime_gidiyor.html#yorumekle

kaan

03 October 2008, 19:06:06 #109 Son düzenlenme: 03 October 2008, 23:49:44 samsuni
Bu çocuklara güvenelim destek olalım sahip çıkalım.

Samsunspor'umuz olarak belkide bu ligin en zorlu deplasmanına gidiyoruz tek kolay yanı stadda ambians olmaması baskın bir taraftar kulturu yok.

Hucumdaki onemli oyuncularına alınacak tedbirler topa ortasahada basan bir Samsunspor manisadan güzel sonuçlarla dönecektir Haydi çocuklar güveniyoruz.

jean

03 October 2008, 19:13:16 #110 Son düzenlenme: 03 October 2008, 19:14:36 berusa55
İnsallah puanla doneriz

seckin55

ewet rafeale 4 maç ceza gelmış..rafeal in yerine adem buyuk' ü oynatacakmış.gerçekten oda çok estetik birisi.çok iyi topcu..yaşı da çok genç.beşiktaşın alt yapısından.saolsun ertugrul bi kıyak bize yapmadı..

harbisamsunsporlu5517

3 puanla dönersek bu yılkı planlar degısebılır  ;D

55r

Puanlar dönmeliyiz bu çok önemli manisadan alırsak puan veya puanları ilerisi için ışık var demektir gibi geliyor bana.

edmontdante

Takımın özgüveni yerinde.Bunda bence Oktay ve Murat'ın büyük rolü var.Çünkü korkusuz oynuyorlar ve rakibin üzerine rahatlıkla gidebiliyorlar oyun stillerinde bu var.Sorumluluk almaktan korkmuyorlar.Zaten böyle adamlarla rakibin baskısı kırılıyor,top daha çok oyunda kalıyor.Dün gece bjk bunu yapamadı mesela.Bence Sefa ve cezası bitince Sercan'ın da bunu yapması lazım.Sercan o kıvraklığı ve top tekniğiyle çok şeyler yapabilir varyeteyi bırakıp dikine  milletin arasına girmeye  başlarsa.Zaten defansımız gerekeni yapıyor ,geri dörtlü iyi savaşıyor ve  bekler yerlerini çok boşaltmıyorlar.Biraz Kenan'ın yanındaki pozisyon rahatsız ediyor gibi.Gökhan KOLOMOÇ'a tam manasıyla güvenemiyorum.

Bu maç Turgut'un maçı olabilir.Güngören maçındaki boşlukları bence yine yakalayacak  bu hafta.
Hakan KOÇARSLAN'ın yerine Sefa'nın oynayacağı açık.Bence  Volkan Çekiç yerine Hakan AKMAN oynamalı.O çocukta iş var.

alperen_55

Samsunspor için çok farklı bir maç aslında manisa maçı. küme düştüğümüz seneki hüsranlı maçarın ilk ayağı. o maçtaki bariz haksızlıkları unutmuş değiliz  ismet arzuman felaketi hala hafızalarda.Samsunsporluluğundan şüphe duymadığımız cenk işler rakibin önemli gol ümidi.Takımımız bu maçı alırsa ligdeki denge bozulur.1.lig yorumcularının ligin zayıf halkası gördükleri samsunspor bundan sonra tutulmaz takım ayrı bir hava yakalar.fakat tek sorun paraaa.Eğer bu sorunuda aşarsak özlediğimiz samsunspor yakın olur galiba.

maço

hakan akman ve sefalı orta saha saglam ısırır ortasahada hakan akmanı begendım.ılerde daha ıyı olacaktır oynatılırsa oktay murat ve turgut ılerıye donuk cok ıyı oynuyorlar. bırde burhana cıkarabılseler topu cok daha ıyı olacak

burhan ınanılmaz kosuyor mucadele edıyor her hava topuna cıkıyor vuramasa bıle vurdurmuyor. pozısyona az gırmesının en buyuk sebebıde tek forvet oynamasıdır ortasaha oyuncuları bızde gol atacak.dua edelımde burhan sakatlanmasın serkan asla o gorevı ustlenemez bu yasta

ara transferde mutlaka bı forvet almalıyız. zamanında bızım altyapımızda eren dıye bır futbolcu vardı o noldu acaba

samsunmania

Bence Volkan Çekiç kontraya daha müsait bir oyuncu. Hem de ayağında top tutabiliyor. Bizim bıu maçtan puan alabilmemiz için dan dun oynamamamız lazım. Bir de sabırlı olmamız lazım. Manisa şu an nasl olsa yeneriz havasında çıkıyor maçlara. İyi bir takımları var. Adem ve Cenk'e dikkat edip ilk yarı gol yemezsek bu maçta her şey olur gibime geliyor. Cenk bizi inşallah boş geçer iyoruz ama adama golleri zorla biz attırıyoruz resmen. Umarım defansımz hatasız oynar.

KocumVolkan

Alıntı yapılan: camakf_55 - 03 October 2008, 23:48:41

ara transferde mutlaka bı forvet almalıyız. zamanında bızım altyapımızda eren dıye bır futbolcu vardı o noldu acaba

Eren Üntürk olmalı o bahsettigin oyuncu

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=219008

hala bizde gözüküyor ayrıca 2007-2008 sezonunda Gazi Belediyesporda oynamış (14 maç - kiramı bilmiyorum )

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: seckin55 - 03 October 2008, 19:25:54
  saolsun ertugrul bi kıyak bize yapmadı..

Alıntı yapılan: 35ama55 - 04 October 2008, 00:08:30
  Ertugrul hocaya yorum yapmıyorum Altay'a neden yolladı Mehmet Sedef ve Can'ı bilen bilir ...

1- Bizim yönetimimiz Ertuğrul Sağlam'dan futbolcu istemedi. Bunu kendileri de dile getirdiler.
2- İstanbul takımları ve TS'den alacağımız futbolcuların istedikleri fiyatlar bizim bütçemizin üzerinde olacaktı.
3- Başarılı olmak için altın kural, asla kiralık futbolcu alma! ( Bkz. Serdar Özkan, katkı sıfır... )

Bu nedenle bu konuda Ertuğrul Sağlam'ın yapabileceği birşey yok, adam bize zorla futblcu mu verecekti? Ya da istedik de vermedi mi?

Manisa ligin en iyi takımlarından. Yalnız şu Levent Eriş denilen adam bizi dünyanın borcuna sokup, çekti gitti. Geçen yıl da Adanademir'i sap gibi bıraktı ortada. Bu maçı kazanmayı onun yüzünden de çok istiyorum.